Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ferihaya bakiyomuydun minnos kisi öldürdüler emirin yolu diye devam ettiriyorlar tobeeee gereksiz uzadı bu dizi ben anası diziden çıkınca bırakmıştım son bölümlerini izledim bı.:44:

Demi aMa çok tatlı olur nokta gibi.ay hadi çabuk geçsin günler ya
M

olmzmı hiç gülüm gün be gün onun büyüdüğünü görmek çok güzel bir duydu hele 10+3 de gittiğimle 12+3 de gittiğim arasınadakş farka inanamadım doktorada dedim şimdi bir ayın üzerine gidicemçok merak eiyorum nasıl diye birde hissediyorum ben biliyomusun melisam kımıldamalrını vallaha bak inş darısı snein başına herkesin başına bende şimdi heyecanlanıyrorum ama korkuyorumda heyecanlanıpda olmaması çok kötü birşey sende yinede üzmesine izin verme umut et tabi ama yinede ne bileyim şimdi bizde seviniyoruz heyecanalnıyruz olmazsa bende üzülürüm sen üzlürsen kuzum benniim:26:

Olmasını çok isterim ama olmazmasa Cook üzülürmüştüm bilmiyorum üzülürüm sanırım neyse hayırlısı bekleyip goecek.demek herseferinde değişiyor ha merakla gidiyorsun ay ne guzel duygulardir onlar ya bu arada serbestide döktüm süper gözüküyor ya tadı iyi olmuştur umarım bastım cevizi vallahi

inş kuzum inş hakkında hayırlısı artık bekleyelim kaptırmadan inş hayırlısını yaşarız gülüm bastım cevizi diyosun o daha güzel olmazmı bea hamarat gacı güzel oldu madem tarifini alayım birde resim yükleme lşansın varmı göreyim nasıl diyee

Eliff benimden basım çok kötüydü sabah bı mİnoset bı tanede aksam ictim geçmedi üstünerse novalgin ictim varsa bisi olmaz demi canim

Eliff benimden basım çok kötüydü sabah bı mİnoset bı tanede aksam ictim geçmedi üstünerse novalgin ictim varsa bisi olmaz demi canim

yok kuzum olmaz merak etme o daha yeni oluştuğu için problem olmaz 6. hftadan sonra içmemeye bak ne olursa olsun bak bende günelrdir deli oluyorum çekiyorum ama şimdilerde sorunolmaz için rahat olsun melisam korkma emi

bayram oncesi bakım he hadi sıhhatler oklsun bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben geldim saçımı kestirdim belime geliyordu ama bakamıyorum artık diye omzun aşağısında kestirdim güzel oldu ama kaş bıyık gitti ohhhhh rahatladım:)))) doğumdan sonra da boyatıcam gerçi boyatmasamda olur hani eski boyalarım kalmadı kestane kestane doğal saçımlan dolaşırımmmmmmmmmmmm

Dur deneyim bı telden nasıl konuyoki resim
dene baklalım kuzum koyabilirsen eğer koyyy

hoşgeldin bakımlı süslü gacı güzel olmuştur ama içim cısss etti haa beline kadr dedin yaaa nasıl kıydın diyicemde bakımı çok zor hak veriyorum kocişin gördümü barii

cnm ben saç konusunda şanslıyım maşallah bu saçım benim bir buçuk 2 yılda aynı konuma geliyor şimdi omuzda kessem bile seneye aynı boy oluyor :))) hatta o yüzden saçımı boyatınca 2 ayda bir dip gerekiyor o yüzden üzülmedim 4 ay önce gene kestirmiştim 4-5 parmak gene aynı boya geldi bende bu sefer hadi birazdaha fazla kestirim dedim yok daha görmedi :)

ooo o zaman iyimiş benim geç uzar mesela benimde belimde sıcaklarda zor oluyo banyoda taramadan çıksan kötü ouyo kısa saç rahatlıkta ben çokda kısa yapamıyoruım başörtünün altından dağınık kalmasın diye ama doğumdan sonra bende keitircem kesin yani

moonum benim bu karnımın alt kısımları ağrıyo böyle sanki sıkışmışım gibi ağırlık var gibi acaba neden sorunmu vardır gülümmm:26:

moonum benim bu karnımın alt kısımları ağrıyo böyle sanki sıkışmışım gibi ağırlık var gibi acaba neden sorunmu vardır gülümmm:26:

idrarını fazla tutma tutarsan ağrı yapar:) şekerim. bebik büyüyor normal sora o ağrı rahim büyüdükçe göbek deliğine doğru artıyor, sonra kaburgaya kadar geliyor nerdeyse rahim koca bir basket topu gibi oluyor şimdik benimöyle ağrılar olur ama ara ara varsa sıkıntı yok. bebeğin kilosu arttıkça idrar torbana baskı yapıyor zaten hep çişin var gibi hissediyorsun.

yok tutmuyorum kuzum ama dediğin gibi çok sık çıkıyorum tuvalete zaten sürekli değil ara ara deidğin gibidir o zaman sağolsın gülüm benim

evet kuzum çok sık idrra çıkıyorum ama tutmuyorum hani birde dediğin gibi ara ara oluyo ağrıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…