- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.201
melisam bekle beni2 dkaçığkapatıcam pc yi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıımmm pişşin bakalım melisam ne diyicem peki daha önce adetine yakın bu şekilde bel ağrısı yoğun oluyomuydu :26:
Yok canım bitek bacaklarıma vuruyoruz kasık ağrım varsa eger.
hadi hayırlısı inş vardırda ben gitmeden kutlamayı yparız sneinde ultrason resmini görürüm de giderim anam minnak minnak bir noktacık olur en başta yirim onu ben
Demi aMa çok tatlı olur nokta gibi.ay hadi çabuk geçsin günler ya
M
Olmasını çok isterim ama olmazmasa Cook üzülürmüştüm bilmiyorum üzülürüm sanırım neyse hayırlısı bekleyip goecek.demek herseferinde değişiyor ha merakla gidiyorsun ay ne guzel duygulardir onlar ya bu arada serbestide döktüm süper gözüküyor ya tadı iyi olmuştur umarım bastım cevizi vallahi
Eliff benimden basım çok kötüydü sabah bı mİnoset bı tanede aksam ictim geçmedi üstünerse novalgin ictim varsa bisi olmaz demi canim
bayram oncesi bakım he hadi sıhhatler oklsun bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dene baklalım kuzum koyabilirsen eğer koyyyDur deneyim bı telden nasıl konuyoki resim
ben geldim saçımı kestirdim belime geliyordu ama bakamıyorum artık diye omzun aşağısında kestirdim güzel oldu ama kaş bıyık gitti ohhhhh rahatladım:)))) doğumdan sonra da boyatıcam gerçi boyatmasamda olur hani eski boyalarım kalmadı kestane kestane doğal saçımlan dolaşırımmmmmmmmmmmm
dene baklalım kuzum koyabilirsen eğer koyyy
hoşgeldin bakımlı süslü gacı güzel olmuştur ama içim cısss etti haa beline kadr dedin yaaa nasıl kıydın diyicemde bakımı çok zor hak veriyorum kocişin gördümü barii
cnm ben saç konusunda şanslıyım maşallah bu saçım benim bir buçuk 2 yılda aynı konuma geliyor şimdi omuzda kessem bile seneye aynı boy oluyor :))) hatta o yüzden saçımı boyatınca 2 ayda bir dip gerekiyor o yüzden üzülmedim 4 ay önce gene kestirmiştim 4-5 parmak gene aynı boya geldi bende bu sefer hadi birazdaha fazla kestirim dedim yok daha görmedi :)
moonum benim bu karnımın alt kısımları ağrıyo böyle sanki sıkışmışım gibi ağırlık var gibi acaba neden sorunmu vardır gülümmm:26:
idrarını fazla tutma tutarsan ağrı yapar:) şekerim. bebik büyüyor normal sora o ağrı rahim büyüdükçe göbek deliğine doğru artıyor, sonra kaburgaya kadar geliyor nerdeyse rahim koca bir basket topu gibi oluyor şimdik benimöyle ağrılar olur ama ara ara varsa sıkıntı yok. bebeğin kilosu arttıkça idrar torbana baskı yapıyor zaten hep çişin var gibi hissediyorsun.
idrarını fazla tutma tutarsan ağrı yapar:) şekerim. bebik büyüyor normal sora o ağrı rahim büyüdükçe göbek deliğine doğru artıyor, sonra kaburgaya kadar geliyor nerdeyse rahim koca bir basket topu gibi oluyor şimdik benimöyle ağrılar olur ama ara ara varsa sıkıntı yok. bebeğin kilosu arttıkça idrar torbana baskı yapıyor zaten hep çişin var gibi hissediyorsun.