- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.241
[video=youtube;THfIJRN-dHk]http://www.youtube.com/watch?v=THfIJRN-dHk&feature=related[/video]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya daha ben yemek yap
Adimmmmmmmm canım ben cikiyim anca yaparım kızartma yapacak vallahi öptüm kocaman
günaydınlar canlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıyorsunuz benim bugün işim çok ya yavaş yavaş yapıcam daha alışveriş var eminim herkes öyledir:) neyse kolay gelsin hepiniize öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi
Kızlarr dayımlar trafiğe takılmışşar fena halde saah çıktılar adapazarına ancak varmışlardı 1 saat önce orada yengemin ablasına uğramışlar. Bende gece geç saate kadar dolma sardım pişti öyle bıraktım soğumasını bekleyemedim sabah kalktım öyle dolaba kaldırdım. Yine ortalığı topladım toz aldım falan yemeklere başladım valla eforuma ben bile şaşırıyorum yanii. Yemeklerim pişiyor zeytinyağlımı alıcam ocaktan şimdi soğutcam, bir çorbam ve patates çanağında havuç salatam kaldı gerisi sıcağı sıcağına sofraya gelecek olanlar iftara yakın yapılacak. Ben ısıtılabilecekleri, salatayı ve zeytinyağlıları hazırlıyorum bitmek üzere neyse ki. İyi ki izin almışım asla yetişmezmiş işim dün sadece alışveriş 45 dk falan sürdü yaa.. Bizimkiler birazdan gelirler giremem daha hepinizi teker teker öpüyorum canlarımm.. Ailenizle birlikte şeker tadında bir bayram geçirin İnşallahhh...
sağsalim gelsinler geç gelsinler kuzum tarfik bayram üstü insanı çileden çıkarır vallaha sende baya yorulmuşşsun Allah kolaylık versin çoğunu yapmışşın gerçi ama sonra bu yogunluğun nasıl gidecek kendine dikkat et meleğim bayramın mübarek olsun öpüyorum kocaman sende ailenle en güzel şekilde geçir inş bayramını bitanem görüürüz
Evet arife günü herkes yola çıkmış işime de geldi nerdeyse bitti sıcaklar hariç yemekler onlarla ilgilenebilirim. Hiç sorma canım ayaklarımın altı acıyor yaa. Hme iş hem ev hiç klay değil zati dün izin almasam asla yetiştiremezdim. Bugün sabah 7 den beri ayaktayım çalışıyorum. Bitmek üzere sıcakları da yaptım mı iftara yakın tamamdır. Ama belim falan kopuyor olsun ailem gelecek ya değer. Sende bayramdan sonra babanlara gideceksin ne güzel. Ya ben şekerpareyi yaptım kymtl de bir tarif vermişti çok iddialı konuştu onu yaptım tam şekerpare tadı oldu ama porisyonum az oldu büyük kabım yoktu hamur kaldı az oldu sanırım ya şerbet çok geldi ya şekerpareyi tam pişiremedim pişti sandım aldım ama neyse döktüm şerbeti çok yumuşadılar şekerli oldular gibi. Ama tadı harika.. Bak veririm tarifi. Seninkine benziyor zaten bir arada seninkini denicem ama daha fazla pişiricem. seninde bayramın mübarek olsun tatlım bizimkiler yaklaşmışlar giremem artık 2. günü akşam ya da 3. günü bakarım. Karınında bebeğinle bir bauram olacak bu bayram senin bayramın çok güzel geçir kendini yorma birtanem çok öpüyorumm..