- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.261
melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanerdesin uleynnnnnnnnnn
günaydınlar canlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıyorsunuz benim bugün işim çok yayavaş yavaş yapıcam daha alışveriş var eminim herkes öyledir:) neyse kolay gelsin hepiniize öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi
Elif esimin teli ne yaptım sadiyi. Hahaytt bekliyom calmasiniVolkannnnnnn tekefonunnnn caliyooooooooo dedim
asembim ne yapıyn,miniş anne çağatay iyimi yaz gali :))) arada
vallahamı tel çaldığında eşinin yüxzünü görmek isterdim melisam
Eki Görüntüle 492359 Eki Görüntüle 492358 Eki Görüntüle 492360
Oğluşumla ilk bayramımız :) şükürler olsun Rabbime
DAha nice guzel bayramlar görsün inşallah saglikla huzurla mutlulukla
Bende esime diyorum seneye uç kisi olurmayız bayramlarda diye
inşallaaaahhhh olursunuz cnm kuzummm
Yok canım geçikmedi 23unde bekliyorum gelecek gibi ama. İyiymis canimsn nasilsin. Nebisinde gaz problemimi var ki. Neden öle huzursuzluk canım.:26:
sağolasın meleğim Allah razı olsun evet bu bayram bebeğimle geçicek onun varlığı bile başka inş seneye kucğımda olucak rabbim ömür verirse hayırlısıyla bitanem inş darısı başına kurban bayramınada sen bebeğinle girersin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:26:
Karniniz sekerle dolsun yanaklarıniz öpülmekten solsun cüzdanınizi bücürler soysun bayraminiz kutlu olsun
herkesin bayramı mübarek olsun canlarım sevdiklerinizle bebekelrinizle daha nice bayramlara inş hepnizi tek tek öpüyorum büyüklerimin ellerinden bele olanlarında nanaklarından öperim
Eki Görüntüle 492359 Eki Görüntüle 492358 Eki Görüntüle 492360
Oğluşumla ilk bayramımız :) şükürler olsun Rabbime
slm kuzumm hayırlı bayramlar
napayım kuzumm çağatay efendiyle uğraşıp duruyoruz iki gündür epey huysuzluk ediyo
uyumuyo bi türlü ağlayıp duruyo hepimizi başına dikiyo kereta
babamda cuma gunu geldi bu bayram ankaradayız sen nasılsın cnmcım fatihimiz nasıl
Bende esime diyorum seneye uç kisi olurmayız bayramlarda diye
slm kuzumm hayırlı bayramlar
napayım kuzumm çağatay efendiyle uğraşıp duruyoruz iki gündür epey huysuzluk ediyo
uyumuyo bi türlü ağlayıp duruyo hepimizi başına dikiyo kereta
babamda cuma gunu geldi bu bayram ankaradayız sen nasılsın cnmcım fatihimiz nasıl