- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.181
ben 18 yaşında tanıştım onunla ilk sevdiğim ilk sevgilimdi bambaşkaydı ve o da beni çok seviyodu askerliği falan bitti artık evliliğe adım atıcaz derken ailesi yolumuza taş koydu kendilerinin uygun bulduğu bi insan ev kızı bi insan istiyorlarmış... herşeyi geçtim benim o deli gibi sevdiğim insan beni öyle bıraktı ki ardına bakmadan gitti o kadar yandı canım... hiç beklemediğim insandan hiç beklemdiğim şeyleri gördüm... en azından bana güzel bi açıklama güzel bi veda yapabilirdi... çok kırdı beni o yüzden diyorum erkeklere bi daha güvenemem diye.. çünklü ben onu öyle bi sevdimki dünya tersine dönse bu kişi beni bırakmnaz dedim... o da beni sevdiğini hep hissettirdi bana ama aileme karşı gelemiyorum dedi çekti gitti canımı çoookkk yakarak gitti...
mersi kuzum :)yaşımda ufak gösteriyom kuzum:) gerçi yaşım ufak daha:)
amin kuzum öyle deme sakın sende bir gün yeniden sevip yeniden güveneceksin tatlım.
ben 18 yaşında tanıştım onunla ilk sevdiğim ilk sevgilimdi bambaşkaydı ve o da beni çok seviyodu askerliği falan bitti artık evliliğe adım atıcaz derken ailesi yolumuza taş koydu kendilerinin uygun bulduğu bi insan ev kızı bi insan istiyorlarmış... herşeyi geçtim benim o deli gibi sevdiğim insan beni öyle bıraktı ki ardına bakmadan gitti o kadar yandı canım... hiç beklemediğim insandan hiç beklemdiğim şeyleri gördüm... en azından bana güzel bi açıklama güzel bi veda yapabilirdi... çok kırdı beni o yüzden diyorum erkeklere bi daha güvenemem diye.. çünklü ben onu öyle bi sevdimki dünya tersine dönse bu kişi beni bırakmnaz dedim... o da beni sevdiğini hep hissettirdi bana ama aileme karşı gelemiyorum dedi çekti gitti canımı çoookkk yakarak gitti...
cnmm zaman herseyin ilacidir emin ol
herseyde vardir bir hayir..
savasmaliydi senin icin bu insan ama savasmamayi tercih etmis belkide onunda kendine göre sebepleri vardir
ama su yönden de düsünebilirsin bak böyle bir insan iyiki birakmis seni simdi ailesinin agzina bakan bir insanla evlilikde zor yani hep aile ön planda kendi fikiri yok..
ama cok aci vermesi sana cok normal cünkü ilk onu bilmissin bir erkek olarak ve gözü kapali güvenmissin erkeklere yüzde yüz güvenilmez isde buda bir ispati
insallah karsina daha iyi birisi cikar ve hepsini sana unutturur..
bu gidende seni cok arar da bulamaz artik birak o yansin senin gibi bir insani kaybetti...
ilk zamanlar hep neden neden diyodum ama artık dediğin gibi düşünmeye başladım böylesi hayırlıymış diyorum... evlilikte kötü şeyler yaşayacaktım belkide... ama işte ben geleceğimde hep onu gördüm şimdi mutluluk hayalleri kurmak bile zor geliyo....
Eki Görüntüle 375864
Eki Görüntüle 375865
öncelikle dejavumun editliğini kutluyorummmm:119::119::119::119::119:
canım arkadaşım sen hakettiğin yerlerde olcaksın herzaman seni çok seviyorum bal arkadaşım
ve canım arkadaşlarım sizleri çoközledim valla yeriniz çok büyük bende seviyorum sizi
birkaçgündür halsizlikten gelemedim ama şimdi daha iyiyim
ilk zamanlar hep neden neden diyodum ama artık dediğin gibi düşünmeye başladım böylesi hayırlıymış diyorum... evlilikte kötü şeyler yaşayacaktım belkide... ama işte ben geleceğimde hep onu gördüm şimdi mutluluk hayalleri kurmak bile zor geliyo....
Eki Görüntüle 375864
Eki Görüntüle 375865
öncelikle dejavumun editliğini kutluyorummmm:119::119::119::119::119:
canım arkadaşım sen hakettiğin yerlerde olcaksın herzaman seni çok seviyorum bal arkadaşım
ve canım arkadaşlarım sizleri çoközledim valla yeriniz çok büyük bende seviyorum sizi
birkaçgündür halsizlikten gelemedim ama şimdi daha iyiyim
oyy kızlar anlatmak çok iyi geldi dinlediğiniz için teşekkür ederim.. :)
Siz işten daha çıkmadınızmı ya ?:26:
mooncum şimdi daha iyi gibiyim mecburen kalktım temizlik yemek yaptım bunlar bana iyi geldi şimdi kendimi çok iyi hissediyorum
hamişlik halsizlik dışında iyi gidiyor ama şikayet etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun ben herşeye razıyım hiç sorun değil tatlım sizleri özledim sen nasılsın canım
ya işte ev işii bitmiyor hiç cnm mecburen yapıyoz dikkat et yorma kendini çünkü yap gene batıyor ya.aminnnnnnnn sağlıklı olsun canları sağolsun razıyız balım. bende özledim merakta etmiştim iyiki geldin:)bende iyyim ikilimizin kan sonucu temiz çıktı ona sevindik
azracım evet herkes öyle diyor çok normalmiş ilk 3 ay ama bende aşırı kansızlıkta var o vurdu sanırım dr kan ilacı vermedi normalde yıllardır kullandım ben zaten kan ilacımı ama şimdi vermedi dr ve ben dr değiştiriyorum kısmetse
arkadaşın tavsiyesiyle çok iyi bir dr buldum ona gidicem çünki kendi drum hiç bir tahlil istemedi benden 9.haftaya girmek üzere olmama rağmen