- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.161
benim acelem yok ben beklerim geç olsun güç olmasın ama tek isteğim etraftan bana evlen diye baskı yapmasınlar hatta ima bile etmesinler yeter... yok şu da evleniyo sen neyi bekliyon bilmem ne insanların lafı sözü beni şimdiden yoruyo düşünün daha bu yaşta...
cnm benim de cikti hatta is yerindeki bir kadinda o yagdir diyor deli ediyor beni ya
benimde pek yokdu cnm
benim acelem yok ben beklerim geç olsun güç olmasın ama tek isteğim etraftan bana evlen diye baskı yapmasınlar hatta ima bile etmesinler yeter... yok şu da evleniyo sen neyi bekliyon bilmem ne insanların lafı sözü beni şimdiden yoruyo düşünün daha bu yaşta...
sen onlara bakma be cnm evlendikten sonra da kocanla mutlumusun diye bakarlar
cocuk yapmassin uzun süre kisirsin derler
evlendiginde kilo verirsen eger el kapisi isde böyle ya derler
her halde laf bulurlar yani önemli olan senin ne istedigin ve hissetigin gerisini salla..
yasin kac bu arada bayanlarin yasi sorulmaz derler ama
çok zor günler geçirdim en çok güvendiğim ömrüm dediğim kaç yılımı verdiğim insandan en büyük darbeyi yedim... erkeklere güvenemiyorum bile artık...
çıtır seni ben 29 olcam :) takma sakın daha erkenmiş cnm.ben öyle değilim işte insanların ne düşündüğünü hep önemserim kafaya takarım.. en sevmediğim huyum işte
yakında 22 olacam canım
çok zor günler geçirdim en çok güvendiğim ömrüm dediğim kaç yılımı verdiğim insandan en büyük darbeyi yedim... erkeklere güvenemiyorum bile artık...
ya aniden oldu balım ya :) bebek tir halt yemiş o kadın:) çünkü şuan bebek elma kadarmış bir elmada rahim olsa iki elma gibiyiz yani olsun okadar göbek hatta benim kaynanam bana diyor seninn iç göbeğin geniş:) heralde karnın yok bu hafta görsn bakemmmmmmmmmmmm
aynenn milletide takma cnm çünkü millet çok konuşur bekarken nezaman nişanlancan nişanlanınca nezaman evlencen evlensen nezaman bebek doğrursun iknici nezaman ....................... sıralayabiliriz daha benim amca kızı 36
yaşında evlendi mesala hayatımı yaşıcam dedi yaşadı evlendi:)
ben öyle değilim işte insanların ne düşündüğünü hep önemserim kafaya takarım.. en sevmediğim huyum işte
yakında 22 olacam canım
siz kaç yaşında evlendiniz.. evlenmeden yada daha eşinizle tanışmadan önce evliliğe özendiniz mi arkadaşlarınıza falan özendiniz mi...
siz kaç yaşında evlendiniz.. evlenmeden yada daha eşinizle tanışmadan önce evliliğe özendiniz mi arkadaşlarınıza falan özendiniz mi...
cnm ben 18 nisan 19 evlendim..
özenme vardi evet bende en yakin arkadasim evleniyordu
suan mesela mutluyum arada sorunlar oluyor elbet ama yine de erken evlendigim icin kendime cok kiziyorum
şende minişmişin kuzum erken evlenmişsin kader böylemiş olsun çıtır anne olcan ben yaşlı anne olcam
Allah ayırnasın sizi kızlar... en azından çocuğunuzla aranızda kuşak farkı olmayacak.. iyi anlaşırsınz....
bilmiyorum ama ben şu an güven duygmu tamamen yitirmiş durumdayım...
öyle deme be guzum olsunn seninkide öyle olmasi gerekiyormus..
önemli olan yasin degil nasil gösterdigin
bencede insanın nası gösterdiği önemli .. bakmayın bizim burda hep kafa kağıdına bakıyorlar... mesela bi kız varmış onu bizim şlu tanıdığa yapalım diyolar sonra hemen kız kaç yaşındaymış diyolar... bu mantık yani yaşı geçmişse ( onlara göre 20-25 yaş arası kızlar evde kalmış durumda =)) ) yok boşverelim o kızı....
mersi kuzum :)yaşımda ufak gösteriyom kuzum:) gerçi yaşım ufak daha:)öyle deme be guzum olsunn seninkide öyle olmasi gerekiyormus..
önemli olan yasin degil nasil gösterdigin
Allah ayırnasın sizi kızlar... en azından çocuğunuzla aranızda kuşak farkı olmayacak.. iyi anlaşırsınz....
bilmiyorum ama ben şu an güven duygmu tamamen yitirmiş durumdayım...