Selam kızlar şimdi geldim eve iş yerinde giremiyorum kkya.. evde de tadilat var her taraf inşaat pisliği mahf olmuş durumda... şu ev bi eski haline dönse bi temizlense...
Kızlar siz hepiniz evlisiniz sanırım bi ben mi bekarım yaaa
olsun canım biter gider tadiat ya bak sonra ne güzel olacak ev. Biraz zorluğu var ama olacak o kadar kolay olmuyor ev yenilemek. Canım evliyiz evet ama burası geik topiği hayatım siteden herkes evli bekar gelebilir yani tüm sitedeki kızlara açığız. Burada herkese cevap verilir, selam verilmeden bırakılmaz. Burada olmasak bile mutlaka girdiğimizde cevaplarız yani evli değilsin diye sıkılma aramızda topiğimizin adı zaten her telden işte herşeyden konuşuyoruz.
dejavummm bende yeni gördüm topiğini hayırlı olsun bende seni merak ediyodum sorcaktım kızlara nerde bu kızz diye umarım iyisindir özledim seni
Balımm seni gördüğüme çok sevindim.. Bende çok özledim valla ama topikte yazamadım işte ben bazı nedenlerden gittim ama zaten topiğim yanlış anlaşıldı o yüzden oradada ben topik açtım beklerim diyemezdim. Gören,duyan gelmek isteyen gelir dedim. Ayağına sağlık bitanem hoşgeldin...
bizim buralarda benle yaşıt çoğu insan ya evli yada sözlü nşanlı falan... ama benim ufuk şimdili karanlık...
öyle deme canım hayırlısı olsun erken olupta hayırsız olduktan sonra hiçbir anlamı yok evlilik bir kere yapılmalı ve gerçekten doğru insan olmalı öyle yaşım geçiyor diye aceleye gemez isterse 40 olsun ama ömrün boyunca güveneceğin, sırt sırta verebileceğin seni anlayan biri olsun. Diyelim 17 evlendin o insan seni anlamıyorsa, dinlemiyorsa, acı veriyorsa bir de çocuk varsa tüm hayatın ölene dek zehir olur.. Sevdiğin insanla geçireceğin birkaç yılın olsun güzel olsun be gülüm..
bende yeni kesfettim burayi kizlar
bende geldim
Hoşgeldin bitanem ayaklarına sağlık.. Nasılsınn.. Ben demedim ama bizim kızlar beni buluyor yavaş yavaş izimi sürüyorlar demek ki..
ayyy çok tatlı bunlar ama yerimm yerimm..
cahal kalmisim yav bilseydim önceden ugrardim
evet moonum sana katiliyorum cnm bazen parasizlik bile evde kavga nedeni olabiliyor gercekten
evini gecindirecek parasi birde iyi huylu oldumu senin kiymetini bildimi allah korkusu oldumu yeter daha ne ister insan..
canım ben kimseye demedim ki ondan bilemezsin tabii. Topikten ayrılınca birkaç arkadaş işte moon, elif başka topik aç konuşmak isteriz seninle dediler öyle açtım gerçi o da olay oldu da neyse.. Seni de aramızda gördüğüme çok sevindim tatlım.. Nasıl gidiyor anlat bakalım..
hayvanlar çok akıllı oluyolar canım yaa valla hisleri çok kuvvetli bak bebek gelsin seni ondan nasıl kıskanacak ama bir yandan da en iyi bakıcısı olacak alışsın valla herşeye karşı korur onu. Bebekleri çok sever hayvanlar savunmasız olduklarını anlarlar.. Çok tatlı ama yaaa offf..
cnm benim de cikti hatta is yerindeki bir kadinda o yagdir diyor deli ediyor beni ya
benimde pek yokdu cnm
canım karnın varsa vardır yağla gebelik göbeği ayırt edilmez mi canım saçmalamış sen takma kimseyi ohhh göbekli bir hamiş olmanın tadını çıkar..
çok zor günler geçirdim en çok güvendiğim ömrüm dediğim kaç yılımı verdiğim insandan en büyük darbeyi yedim... erkeklere güvenemiyorum bile artık...
canım herkes hemen evlendi de doğru insanı pat diye buldu mu sanıyorsun bizde nelerden geçtik mesela ben doğru insanı bulmak için kaç yanlış insanla zaman geçirdim ama o an anlayamazsın ki bunu. O an aşktan kör olup, herşeye inanıyorsun sonra tövbe aşık olmam diyorsun ama aşk tövbe tutmaz canım bu kalp attıkça aşk lacak hep ama mantıkta olacak yanında inşallah sende doğru insanı bulacaksın canım merak etme ve acele dip yanlışlar yapma zamanı gelince o seni zaten bulacak.
Allah ayırnasın sizi kızlar... en azından çocuğunuzla aranızda kuşak farkı olmayacak.. iyi anlaşırsınz....
bilmiyorum ama ben şu an güven duygmu tamamen yitirmiş durumdayım...
hahaha hayatım bak ben 29 yaşındayım evet 4.5 senelik evliyim ama daha çocuk sahibi olamadım ne önemi var sağlıkla gelsin kaç yaşımda gelirse gelsin hayırlısı olsun tatlım. Daha dur bakalım hemen umudunu yitiriyorsun doğru insan olsun geç olsun balımm..
ben 18 yaşında tanıştım onunla ilk sevdiğim ilk sevgilimdi bambaşkaydı ve o da beni çok seviyodu askerliği falan bitti artık evliliğe adım atıcaz derken ailesi yolumuza taş koydu kendilerinin uygun bulduğu bi insan ev kızı bi insan istiyorlarmış... herşeyi geçtim benim o deli gibi sevdiğim insan beni öyle bıraktı ki ardına bakmadan gitti o kadar yandı canım... hiç beklemediğim insandan hiç beklemdiğim şeyleri gördüm... en azından bana güzel bi açıklama güzel bi veda yapabilirdi... çok kırdı beni o yüzden diyorum erkeklere bi daha güvenemem diye.. çünklü ben onu öyle bi sevdimki dünya tersine dönse bu kişi beni bırakmnaz dedim... o da beni sevdiğini hep hissettirdi bana ama aileme karşı gelemiyorum dedi çekti gitti canımı çoookkk yakarak gitti...
canım verilmiş sadakan varmış evlenmeden yaşanmış bunlar ya evlenseydin de bunları yaşasaydın ailesi yok saysaydı, eşin ailesinin sözünden çıkmayıp seni dinlemeseydi öyle ha dediğine de boşanılmaz bir de çocuk yaptığını düşün o ortamda derdini ne ailene ne çevrene hissettirebilirsin inan bana keşke bekar olsaydım keşke o anıma dönseydim de evlenmeseydim diye vah ederdin o yüzden bekarlığının da tadını çıkar bak acele karar verirsin ve mumla ararsın tabii ki doğru dürüst ana değer verecek insandan da kaçma ama ayırt et insanları güzelim..
Ay canımm bu neee ay çok sevindirik oldummm ben utandım ya bu ne güzel kutlama.. Evet dejavunuz editörlüğü döndü. Bu sefer daha çok yerden sorumluyum ama size de yetişirim evelAllah. Siz geleceksiniz de ben topik açan olaraktan sizi yalnız bırakcam hayatta olmaz. Çok teşekkür ederim gülüm yaaa
bende duymadım sadece 2li ve 3lü var sonra ayrıntılı ultrason oluyor bildiğim kadarıyla
yok 4 lüde var canım ama bence gerek yok hatta 2 li yapıldıysa risk çıkmadıysa bana göre 3 lüyede gerek yok ancak bir risk varsa risk oranı fazlaysa o zaman 3 lü teste gerek görülebilir sağlığını kesinleştirmek için..