Kaldığımız Yerden Her Telden..

ecrincim ben aşılama olayını bilmiyoum ama mesala ben ikili teste 145 tl verdim arkadaşılm 35 tl ye yaptırmış başka bir hastanede yani nisada lab.yeterli değil başka yere yolladıkları için pahalı tutuyormuş testleri.

bizim buralarda benle yaşıt çoğu insan ya evli yada sözlü nşanlı falan... ama benim ufuk şimdili karanlık...

hıı analdım canım iyi bir hastane bulursan banada söyle valla medıkalpark bile bi tuaf gerçi doktoru tuaftı abakalım kısmet artık sıkma canını başka hasteneyede git bakalım nolcak

ooo analdım canım benım o zaman hiç aşılama falan yaptırmıyayım ordaa sagol canım :)

bizim buralarda benle yaşıt çoğu insan ya evli yada sözlü nşanlı falan... ama benim ufuk şimdili karanlık...
kısmet cnm bu işler hayırlısı olsun inşallah ,paralı olsun ahlaklı olsun seni sevsin yeter fazlasında gözümüz yok :)
bende yeni kesfettim burayi kizlar
bende geldim
enem azram gelmişşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin cnm arada burda takılıyoruz kuzummmmm
ooo analdım canım benım o zaman hiç aşılama falan yaptırmıyayım ordaa sagol canım :)

valla kuzum seni etkilemiş gibi olmayayım da dışarı gönderme işi testleri parayı ikiyi üçe beşe katlatıyor .sende sağol cnm

hosbulduk tatlimm
bende geleyim dedim acali bayagi olmus dejavu ama yeni kesfediyorum ben daha

buda benim pisimin küçüklüğüüüüüüüüüüüüüüüüüüü şimdi eşşek kadar oldu ya

inşallah allah helal süt emmiş iyi insanlarla karşılaştırsında güzel bi yuva kurayım daha ne isterim.. (eminim daha çok şey isterim insanoğluyuz isteklerimiz bitmiyo ki)

hosbulduk tatlimm
bende geleyim dedim acali bayagi olmus dejavu ama yeni kesfediyorum ben daha
iyi yaptın kuzum burdan da muhabbet ediyrz dejavuyla iyi oluyor kuzum :) baya oldu açalı güzel şeyler paylaşıyoruz burdada kuzm.
inşallah allah helal süt emmiş iyi insanlarla karşılaştırsında güzel bi yuva kurayım daha ne isterim.. (eminim daha çok şey isterim insanoğluyuz isteklerimiz bitmiyo ki)

tabi önemli olan helal sütü cnm.ama devir birazda maddiyata dayanıyor cnm. istekler bitmez zaten biterse bence yaşamın anlamı kalmaz .

cahal kalmisim yav bilseydim önceden ugrardim
evet moonum sana katiliyorum cnm bazen parasizlik bile evde kavga nedeni olabiliyor gercekten
evini gecindirecek parasi birde iyi huylu oldumu senin kiymetini bildimi allah korkusu oldumu yeter daha ne ister insan..

cok tatli yaaaa
masallahh

sağol teyzesi şimdi kocmaan oldu yaaaaa ama bana bu ara baya düşkünleşti bence hamile olduğumu anlıyor kanı kaynıyor galiba:) bugün patisini karnıma koşmutu kafasınada bacağıma yaslamış fena akıllı bişi.

aynen kuzum para çok önemli hemde çok sevgiye falan doyuyorsun sonra ? kavga gürültü eksik olmaz. esikdenmiş ama iki gönül samanlık olayları şimdi herşey para ya bedavaya su bile yok cnm.

kuzum estağfirullah görmemişsinidr bende eskiden sırf bizim topişe bakıyordum şimdi iki topişim var bir oraya yazıyom bir buraya:)

Son düzenleme:

hey allahim ya simdiden bebegin gönlünüde fethetmeye calisiyor kendini benimsetcek yaramaz sey...
mooncum senin karnin ne alemde cikdi mi bu arada yani disardan hafifte olsa belli mi göbüsün:26:

hey allahim ya simdiden bebegin gönlünüde fethetmeye calisiyor kendini benimsetcek yaramaz sey...
mooncum senin karnin ne alemde cikdi mi bu arada yani disardan hafifte olsa belli mi göbüsün:26:

sorma azram ya şu ara 5 aylık gibi duruyor ya aniden şişti benim pek yoktu :) kilom aynı ama göbüş bir afet

evet cnm ama hepsinden önce sorumluluk sahibi ve azimli olacak bir insan tembel olmayacak o zaman o erkek herseyi kazanir isde, eger tersi olursa bir ömür ahlarla vahlarla gecer..
öyle kocalari olanlara allah sabirlar versinn..
evet cnm iyi oldu bende iki yeri takip ediyorum..

azram senin göbüş nasıl olduuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…