Kaldığımız Yerden Her Telden..

benim acelem yok ben beklerim geç olsun güç olmasın ama tek isteğim etraftan bana evlen diye baskı yapmasınlar hatta ima bile etmesinler yeter... yok şu da evleniyo sen neyi bekliyon bilmem ne insanların lafı sözü beni şimdiden yoruyo düşünün daha bu yaşta...:KK17:

çok zor günler geçirdim en çok güvendiğim ömrüm dediğim kaç yılımı verdiğim insandan en büyük darbeyi yedim... erkeklere güvenemiyorum bile artık...:KK47:

benim acelem yok ben beklerim geç olsun güç olmasın ama tek isteğim etraftan bana evlen diye baskı yapmasınlar hatta ima bile etmesinler yeter... yok şu da evleniyo sen neyi bekliyon bilmem ne insanların lafı sözü beni şimdiden yoruyo düşünün daha bu yaşta...:KK17:

sen onlara bakma be cnm evlendikten sonra da kocanla mutlumusun diye bakarlar
cocuk yapmassin uzun süre kisirsin derler:KK1:
evlendiginde kilo verirsen eger el kapisi isde böyle ya derler
her halde laf bulurlar yani önemli olan senin ne istedigin ve hissetigin gerisini salla..
yasin kac bu arada bayanlarin yasi sorulmaz derler ama:KK1:

cnm benim de cikti hatta is yerindeki bir kadinda o yagdir diyor deli ediyor beni ya
benimde pek yokdu cnm:KK1:

ya aniden oldu balım ya :) bebek tir halt yemiş o kadın:) çünkü şuan bebek elma kadarmış bir elmada rahim olsa iki elma gibiyiz yani olsun okadar göbek hatta benim kaynanam bana diyor seninn iç göbeğin geniş:) heralde karnın yok bu hafta görsn bakemmmmmmmmmmmm:KK1::KK1:

aynenn milletide takma cnm çünkü millet çok konuşur bekarken nezaman nişanlancan nişanlanınca nezaman evlencen evlensen nezaman bebek doğrursun iknici nezaman ....................... sıralayabiliriz daha benim amca kızı 36
yaşında evlendi mesala hayatımı yaşıcam dedi yaşadı evlendi:)

sen onlara bakma be cnm evlendikten sonra da kocanla mutlumusun diye bakarlar
cocuk yapmassin uzun süre kisirsin derler:KK1:
evlendiginde kilo verirsen eger el kapisi isde böyle ya derler
her halde laf bulurlar yani önemli olan senin ne istedigin ve hissetigin gerisini salla..
yasin kac bu arada bayanlarin yasi sorulmaz derler ama:KK1:

ben öyle değilim işte insanların ne düşündüğünü hep önemserim kafaya takarım.. en sevmediğim huyum işte :KK43::KK20:

yakında 22 olacam canım
:KK76::KK76:

çok zor günler geçirdim en çok güvendiğim ömrüm dediğim kaç yılımı verdiğim insandan en büyük darbeyi yedim... erkeklere güvenemiyorum bile artık...:KK47:

cnmm herkesi ayni kiyaslamak dogru olmaz..
sana kötü bir tecrübe olmus ama biryandan kötü olarak degerlendirmesek daha iyi en azindan nasil insanlarin da olabilecegini dünyada görmüssün bundan sonra temkinli olursun..
ikinci biri cikdiginda karsina bayagi zorlanicaksin elbet ilki gibi sanicaksin ama eger karsindaki seni cok severse bunu beraber asarsiniz..

siz kaç yaşında evlendiniz.. evlenmeden yada daha eşinizle tanışmadan önce evliliğe özendiniz mi arkadaşlarınıza falan özendiniz mi...

ben öyle değilim işte insanların ne düşündüğünü hep önemserim kafaya takarım.. en sevmediğim huyum işte :KK43::KK20:

yakında 22 olacam canım
çıtır seni ben 29 olcam :) takma sakın daha erkenmiş cnm.

işte böyle olaylardan sonra gelde evlen inşallah karşına ondan bin kat daha iyi birisi çıkarda evlenirsin. çatlasın o eşek:)

ya aniden oldu balım ya :) bebek tir halt yemiş o kadın:) çünkü şuan bebek elma kadarmış bir elmada rahim olsa iki elma gibiyiz yani olsun okadar göbek hatta benim kaynanam bana diyor seninn iç göbeğin geniş:) heralde karnın yok bu hafta görsn bakemmmmmmmmmmmm:KK1::KK1:

aynenn milletide takma cnm çünkü millet çok konuşur bekarken nezaman nişanlancan nişanlanınca nezaman evlencen evlensen nezaman bebek doğrursun iknici nezaman ....................... sıralayabiliriz daha benim amca kızı 36
yaşında evlendi mesala hayatımı yaşıcam dedi yaşadı evlendi:)

aynen bende öyle diyordum ic karnim genis falan diye ama gecen hafta oldu olan pirt diye cikdi birde karnimda sancim oluyor ara ara insallah normaldir..
14.haftama giricem 3 kilo 400 gram almisim:KK1:
ondan dedim acaba kadin hakli olabilir mi diye sonrada diyorum kendi kendime 3 kilo ile bu kadar göbek mi cikar ya diye:KK1:
kaynanan da cok biliyormus yaaa :KK60:

yakında 22 olacam canım

cnmm zamanla aliscaksin merak etme ben eskiden nasildim allahimm elalem sunu der bunu der falan filan diye
zamanla atiyorsun bu düsünceleri
yasinda daha erken bence ben kücük evlendim mesela
ama cok cekdimm genc kizligimi yasamadan sorumluluk aldim birde türkiyeden almanyaya gelin geldim
suanda 25 yasindayim ama kafa yapim 35 yani gerisini sen düsün.

siz kaç yaşında evlendiniz.. evlenmeden yada daha eşinizle tanışmadan önce evliliğe özendiniz mi arkadaşlarınıza falan özendiniz mi...

ben 23 bitti 24 girerken evlendim üniv.bitirdim evlendim aynı şehirde olsak daha yeni evlenirdik heralde cnm ayrı şehir olunca dayanamadık . evliliğe özenmedim ben hiç aynı şehir olsaydı evimizi falan alır öyle evlenirdik zor oluyor çünkü almak:KK43:

cnm ben 18 nisan 19 evlendim..
özenme vardi evet bende en yakin arkadasim evleniyordu
suan mesela mutluyum arada sorunlar oluyor elbet ama yine de erken evlendigim icin kendime cok kiziyorum:KK1:

cnm ben 18 nisan 19 evlendim..
özenme vardi evet bende en yakin arkadasim evleniyordu
suan mesela mutluyum arada sorunlar oluyor elbet ama yine de erken evlendigim icin kendime cok kiziyorum:KK1:

:KK66::KK1::KK1:şende minişmişin kuzum erken evlenmişsin kader böylemiş olsun çıtır anne olcan ben yaşlı anne olcam:KK43:

Allah ayırnasın sizi kızlar... en azından çocuğunuzla aranızda kuşak farkı olmayacak.. iyi anlaşırsınz....

bilmiyorum ama ben şu an güven duygmu tamamen yitirmiş durumdayım
... :KK47:

öyle deme be guzum olsunn seninkide öyle olmasi gerekiyormus..
önemli olan yasin degil nasil gösterdigin:KK34:

bencede insanın nası gösterdiği önemli .. bakmayın bizim burda hep kafa kağıdına bakıyorlar... mesela bi kız varmış onu bizim şlu tanıdığa yapalım diyolar sonra hemen kız kaç yaşındaymış diyolar... bu mantık yani yaşı geçmişse ( onlara göre 20-25 yaş arası kızlar evde kalmış durumda =)) ) yok boşverelim o kızı....

bencede insanın nası gösterdiği önemli .. bakmayın bizim burda hep kafa kağıdına bakıyorlar... mesela bi kız varmış onu bizim şlu tanıdığa yapalım diyolar sonra hemen kız kaç yaşındaymış diyolar... bu mantık yani yaşı geçmişse ( onlara göre 20-25 yaş arası kızlar evde kalmış durumda =)) ) yok boşverelim o kızı....

hahah
bos insanlarin bos isleri isde:KK1:

ben 18 yaşında tanıştım onunla ilk sevdiğim ilk sevgilimdi bambaşkaydı ve o da beni çok seviyodu askerliği falan bitti artık evliliğe adım atıcaz derken ailesi yolumuza taş koydu kendilerinin uygun bulduğu bi insan ev kızı bi insan istiyorlarmış... herşeyi geçtim benim o deli gibi sevdiğim insan beni öyle bıraktı ki ardına bakmadan gitti o kadar yandı canım... hiç beklemediğim insandan hiç beklemdiğim şeyleri gördüm... en azından bana güzel bi açıklama güzel bi veda yapabilirdi... çok kırdı beni o yüzden diyorum erkeklere bi daha güvenemem diye.. çünklü ben onu öyle bi sevdimki dünya tersine dönse bu kişi beni bırakmnaz dedim... o da beni sevdiğini hep hissettirdi bana ama aileme karşı gelemiyorum dedi çekti gitti canımı çoookkk yakarak gitti...:KK14:

öyle deme be guzum olsunn seninkide öyle olmasi gerekiyormus..
önemli olan yasin degil nasil gösterdigin:KK34:
mersi kuzum :)yaşımda ufak gösteriyom kuzum:) gerçi yaşım ufak daha:)
Allah ayırnasın sizi kızlar... en azından çocuğunuzla aranızda kuşak farkı olmayacak.. iyi anlaşırsınz....

bilmiyorum ama ben şu an güven duygmu tamamen yitirmiş durumdayım
... :KK47:

amin kuzum öyle deme sakın sende bir gün yeniden sevip yeniden güveneceksin tatlım.

X