- 5 Ocak 2011
- 7.701
- 0
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.221
merhabaaaaaaaaa
napıyonuz bakıyım
merhabaaaaaaaaa
napıyonuz bakıyım
kızlar sizce benim kontrolüm 21 nisanda yani nerdeyse 1 ay var ve ben bebiişimi merak ediyorum ya başka bir doktora gidip görsemmi sizce bir dr met ettiler %100 cinsiyet tahmini yapıyomuş:) gitsemmi nedersiniz?canlarım
Hah şöylee bak ne güzelll karamsarlık yok bu topikte hep neşe var bak duymayayım bir daha. Geçmişe sünger çekiyoruz, önümüze bakıyoruz.
Canımm hoşgeldin napalım ya ben mesai bitti çıktım kaynanama gittik o arada kızlar baya yazmış öbür topikten başka kızlar gelmiş hilalim, azram gelmişler çok sevindimm.. Sen nasılsın balımmm..
merhaba cnmmm
hosgeldin
iyidir cnm seni sormali?
merhaba hoşgeldin cnm............
merhaba cnmmm
hosgeldin
iyidir cnm seni sormali?
ya dejavu sana en okkalısından kocaman tebrik koyuyorumne güzel bi insansın ya üşenmeden bütün mesajları cevaplamışsın .... çok teşekkür ederim be gülüm...
hosbulduk cnmmm
kokunu aldik demekki tek tek damladik buraya
olsun cnm ben seni buldum ama
bende ayni cnm isde is güc ev baska birsey yok..
sen nasilsin isler nasil gidiyor annen nasil tasinmislardi bir ara iyice yerlesdimi evine?
sinir oldum cnm kadina ya ben bebis diyorum yok o yagdir diyor birde inatlasiyor sanki doktor kesildi basima
kızlar sizce benim kontrolüm 21 nisanda yani nerdeyse 1 ay var ve ben bebiişimi merak ediyorum ya başka bir doktora gidip görsemmi sizce bir dr met ettiler %100 cinsiyet tahmini yapıyomuş:) gitsemmi nedersiniz?canlarım
hosbuldukkkk
bende annemle tv ızlıyorum
hersey aynı bıldıgınız gıbı
bugun havacok guzeldı balkonda caykeyfı yaptık ögleden sonra
Kızlar ben kaçıyorum bi girdim bir sürü kişi gelmiş sağolsunlar bırakamadım valla süpersiniz. Daha yemek yemedim ben bir yandan da kuru fasulye haşlanıyor yarına yemek koyucam. Ama kaynanama da gittiğimiz için zaman geç oldu ütü yapamıcam valla yemeği koyucam az mutfağı toparlıcam tamam. Gelebilirim yine ama 21.30-22.00 gibi burada olan olursa muhabbet ederiz siz devam edin burası tek benim değil yaa.. Ben yokken siz yalnız bırakmayın burayı öpüyorummm
canım yukarıda dedim ama yine diyim hoşgeldinnn...
Rica ederim canımm ben öylesine açmadım ki bu topiği burada böyle klacak değil ya ya da hep sudan muhabbetler de olmaz hem dertleşicez hem gülüp oynayacağız ayrıca hayatta öyle zaten her derdin arasından eğleneceğimiz birşey mutlaka buluruz. Hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız canımm.. Benimde bir derdim olur sen destek olursun.
ohhh kokumu aldın demek bende kokumu alın diye parfümler sıkmıştım zatenn..Çok teşekkürler canım değer verip geldiğim için. Taşındılar hayatım yerleştiler çok şükür şu an memnun yeni yerinden hem dayımlara yakın yan yana binalar sürekli birbirlerine gidip geliyorlar benimde aklım kalmıyor tedavi görüyor çünkü her salı iğne vurunuyor ciğer enzimleri yüksek. 6 ay 1 sene sürecek böyle ve yan etkide yapıyor baya dayımlara gidiyordu iğne vurulacağı zaman kardeim evde tek olmuyordu oraya taşındıalr aklım kalmaz artık. Amaan sen kimseye takma illa bir kusur bulurlar. Derse öyle hee yağ yağğ ben böylede mutluyum dersin..
canım sen bilirsin ama bence gerek yok öyle böyle öğreneksimn cinsiyetini zaten bir daha ki gittiğinde zaten gözükür sanırım bir de gidersiz göremezse boşuna gitmiş olursun heyecanını anlıyorum ama sabret balım 3 hafta gibi birşey var tabii yine de sen bilirsin heyecanıma yenik düşüyorum dersen git birşey de olmaz yanii. O dr gidersim bir tahminde bulunur belki net göremezse kendi doktoruna gittiğinde bildiğini belli etmezsin bakalım aynı şeyi mi diyecek diye o da aynı şeyi derse kesinleşmiş olur sana kalmış..
hosbuldukkkk
hosbuldukkkk