Kaldığımız Yerden Her Telden..

yazık iskenderin yüzüne bakmi dövcem ben o kızı

aynen ya bende çok üzülüyorum yazık diyorum buna eşime yaa kızlar neden böyle saflığındanmı aklı bir karış havada olduğundnmı anasıylada yakaldı hala ona sığınıyo tipi ne olduğunu gösteriyo zaten hani o filmde gerçek hayattada böyle yanii

anasına kalsa hemen evlendircek o zengin adamlaherşey paramı .evet gerçek hayattan alıntı gibi çok var bu tarz insanlar

elifim ben senni avatarını sevmedim :)))))))) haberin ola kuzum

anasına kalsa hemen evlendircek o zengin adamlaherşey paramı .evet gerçek hayattan alıntı gibi çok var bu tarz insanlar

evet yaa zaten ansı tam yolunmalık çıkarcı ana demeye bin şahit lazım tüm filmler diziler gerçkten ibartki kuzum aslında ibretlik çok şey varda bakma işte rabbim tüm kötülüklerden korusun cümelemizi AMİNNNNNN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzum.

Maşallahh bebeğine canım nasıl da rahatlamıştır kuzucuk uykusu daha tatlı gelir şimdi o mayışmıştır.

canım valla normalde benim de gözümde büyür hele işten gidince o kadar iş yapmak nerede haftaiçi anca toz al lavabo yıka gibi yapılması gerekenleri yapıyorum ama misafir geleceği zaman çığrımdan çıkıyorum. Orçluyken cam sildim hem de tüm gün mesai yapmışken yanii. Daha yeni silmiştim gel gör ki şakır şakır yağmur yağdı bir de inşaatların tozları pimapenler camlar batmış iftara kadar ancak bitirdim. İnşalah canım yaa Allah o günleri gösterir bana da. Reglimi olayım bayrama denk gelemzse gidicem dr görüşücem bakalım rahim filmi çekilsin bir an önce.

iyiyim gülüm sen nasılsın dünki kadın gelmeme olayından sonra zorunlu olarak mutfak camını sildim ya oldüm yorgunluktan ya. sen nasılsın bi denem.

melisam kız sen bir mutfak camı siliyon ölüyon ben napam tatlden geldim işe başladım zamanım yok dün oruç tuttum eve geldim iftarı açmadan balkon camı sildim boydan boya pimapen. Hava karacaktı iftarı beklesem hem de ağırlık çökecekti iftarı yedim hemen dağ gibi ütüye başladım bak bugün öğle tatilinde alışvrişe gittik akşam pazara gidicem gelicem iki odanın camı silinecek kalan ütülerim var yapılacak, mutfakta silmediğim dolaplar silinecek buzdolabı temizlnecek bunları sadece bu akşam yapıcam.

Canımm çok duygulandım ya gözümün önüne geldi de.Allah yavrunu size bağıışlasın hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah.. eminim çok güzel bir duygudur ne mutlu sana ki yaşadın bunu.

Canım benimmm bizde seni seviyoruz sende anne oldun artık kimbilir nasıl güzel bir duygudur maşallah bebişimize. Resimelrini ve doğum hikayeni de müsait olduğun bir zamanda bekliyoruz öpüyorum kocaman seni de bebişi de sen bizim yerimize öpersin artık.

Yirim onun uyumasını ben. Tam bir aile oldunuz evet eviniz şenlendi ne güzel. Allah daim etsin balım mutluluğunuzu..

evet cnm yakışmış kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzum bu arada sen paşamın tepiklerini yada böyle ufaktanda olsa ne zaman hidssetmeye başladın yaa benim krnımda hareketleilik var böyle balık oynuyo gibimi desem bu aralar çok hisseder oldum pıt pıt atıyo sağ tarafımda eşimde dinliyo ama bu sanki hareketlerini hisseiyorum gibi mümkünmüdür sence :26::26::26:

Kızlarr hoca vardı gelemedim okudum biraz ama yazamadım neyse erken gitti bugün biraz. Yoğunluk yoktu neyse ki oturdum tüm gün iyi oldu akşam yorulacağım çünkü. Öğle tatilinde çarşıya gittik eşimle. Ev terliği aldım dayımlara, çerez falan aldık yemek yedik yediğim en hızlı yemek oldu döndük yetiştim neyse ki araba var altımızda yoksa ne mümkün. İş çkışı da pazara gidicem. Nasıl kalabalıktır şimdi bayram üzeri son pazar bu çünkü. Gelicem hava kararmadan salon ve oturma odasının camlarını silmem lazım. Az daha ütüm var,mutfak fayanslarını fırçalıcam, silmediğim ek dolaplarım var mutfakta onlar silinecek, buzdolabı silinecek bir şekilde yapılacak işte. Halılarım geldi yıkamadan dün akşam ama cuma akşamı serice daha rahat olur halı yokken temizliğim.

yaaa zaten gülüm camlar dışında pmapenler adamı yoruyo aban göre ciflemeden çıkmıyo lekelei kalıyo camlardüz ayakata onları silmek ölüm geliyo vallaha birde evet ne zöamman silsek kesin ve kesin yağmur yağıyo yani hayırlısı be gülüm inş tüm onlara gerek kalmadan gelicek bebeğin dularım sneinle bitanem inş

evet pimapenler gözümde büyüyor zaten. Ciflemeden çıkmıyor tabi ben bezle hemen bir silerim yeni sildim dedim ama baktım mümkün değil aldım yine cifi elime ama yeni sildiğim için daha çabuk bitti. Odaların camı daha kolay balkona göre zoru dün atlattım bugün mutfağın fayans aralarını da temizlersem işim bitti sayıcam nerdeyse bir de ev silip süpürmek yoruyır toz almak banyo yıkamak bişi değil.

elifimm çıkıyorum ben mesai bitti gibi ancak toparlanırım. Pazara gidicem daha ama nasıl gözümde büyüyor anlatamam o kalabalığa girmek. Eve gitsem de yarın öğle tatilinde kapalı pazar var oraya mı gitsem yaa bilmiyorum hava kararmadan camları da silmem lazım bakalım çkayım da karar veririm yemekte yapmam lazım yemek dün yendi bugünde yenir yarın yenmez artık ama bamya var ayıklaması zaman alır of off...

olsun gülüm sıkıntı etme yaaa gelebildiğin zaman geliyosun kuzum daha dıur ne yorgunluklar çökücek sana bitanem ama geçicek işte gönlünce ağırlayıp herşeyini yapınca için rahat olucak değdi diyiceksin sen yaparsın hamarat gacı

gülüm ymekle uğraşıyorumda geç uyazdım kusuruma bakma evet yaaa malesef cam işi kötü bende gidip geleyim kadın alırım birde doğuma yeter artık zaten kışın oluyo ürekli silmeem hayırlısıyla geçiyo günler hızla senin mutfağın falan beyaz yaa meleğim uğraştırıyo seni eksrta dimi:26:

tamam meleğim dikkat et kendine kolay gelin sana Allah kolaylık versin bitanem yorulmamaya dikkat et yinede öpüyorum çok görürürz gülüm Allaha emanet ol

kuzum gelirsen buradayım çıkamdım yani yemekle uğraşıyorum oto olarak atabilir ama burdayım bakıcam yani kuzum

gelidmmmmmmmmmmmmmmm yavrum ben 14-15 hafta gibi kelebek kanat çırpması gibioluyordu pırpır yapıyodu 17-18 de sanki tişörtün içine böcek girmiş yürüyomuş gibi oluyordu 21-22 de ara ara göbek hareket etmeye başladı şimdi tişörtten bile bellioluyor artık vurdumu komple sallıyor cnm hissetmen mümkün.

o zaman benimkide normal kuzum aynen dediğin gibi oluyo bir tuhaf birşey vvalaha dememkki az kaldı bende başlarım 1 ay sonra falan tepiklerini duymaya yuppiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…