- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.041
tmm canım yaa ben çok sancı oluyomu nasıl dayanılmazmı keserken birşy hissediyomusun dikerken iğne vuruyolar ama sonrasında acıyomu üzerine oturmak falan öyle işte gülüm
evet melisam nıormal düşünüyorum ben nasip olursa sezeryan zor be gülüm kimsem yok gelneide istemem karışanlar olucak ben kendim bakarım bebeğime birde dediğin gibi kilolarda gidiyo onda direkt 5 kilo gidiyo yani sonrasıda kolay işte
gel anam gel bi dunya cayım var herkese yeter gelin len hadi iceklililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haydi halaya
elifim iyi yapmışım demi tatlım kaynanam kendiyle beni karışıtyor eskiden ayak şişme falan yokmuş pehhhhh
elifim iyi yapmışım demi tatlım kaynanam kendiyle beni karışıtyor eskiden ayak şişme falan yokmuş pehhhhh
MAŞALLAH kuzum internette sorun oldu göremedim oğlunu bana mail atarsan sevinirim cnm
merak ediyom anası gibi tatılımı:))))))))))
a.s tatlım nasıl bakalım prenses ,bende seni seviyom.
cok sancı demıyelımde aralıklı gelıyo zatenn doguma kadar 5 dakkada bır gelıyordu sancı ama okadar apartılacak sancılardan degildi canım sadece cocuk kanala geldıgınde sancı gelıyo bıraz agır ama oda akınmana yardımcı oluyo . uyuşturdu doktor oyle kestı hıç bışey hıssetmedım kestıgı gıbı bebişim cıktı hemen dıkışte atılırken uyusuk zaten canım ama az bıraz agrı oluyo oda uyuşturulmaya baglı. sonrasıda yurumek okadarda zor olmuyo ama canım kışıden kışıye degışıyo bence dıkışe baglı ben fazla zorlanmadım
yavrum bizim aslında uzun hikaye k.pederin ismini koydurmuya çalışıyorlar bebeğe eşimde bende istemiyoruz bize tavır aldılar iyice.k.anne dolduruşa getiriyor normalde k.pederin hiç sesi çıkmıor isim mevzusunda ama o yokken k.ana diyor yok şöyle kızıyor size yok böyle kızıyor.neyse dün kandilleşmeye gittik ayaklarım çok şişmişti k.anne diyorki bizim zamanımızda hiç böyle ayağımız şişmezdi hamile olduğumuzu anlamazdık ,kolaydoğururduk şimdikiler böyle dedi.bende dedim ben sizin gibi evde oturmuyorum çalışıyorum evde yatınca benimkilerde şişmiyor hiç ses çıkarmadılar..:) öyle .. he bu arada sana çok gülüyorum yazdığın cevaplarda ince espiri kullanıyonne oldu len mooon banada bi anlat hele:26::26:
yol annem yollllll :))iyiside lafmı gülüm cukk oturmuş rsmen çok sinir oluyorum senin o kaynanan elime geçse vvarya cımbızla yolarım etlerini kıllarını bırak öyle sinirliyim yani dengesiz kadın
cok iyi canımmm benımmmm sen nasılsın
ben göremedim ya asembin bebişini nasıl kıslar anlatın bakim dedigi kadar cirkinmi güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaa kıyamam be ona
çok tatlııı teyzesi görmeniz lazımdı yumuk yumuk saçlar siyah böyle maaşallah kuzuma çok şkerdiben göremedim ya asembin bebişini nasıl kıslar anlatın bakim dedigi kadar cirkinmi güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaa kıyamam be ona
yolmazmıyım vallaha lime geçsin yeterki arıza kadınyavrum bizim aslında uzun hikaye k.pederin ismini koydurmuya çalışıyorlar bebeğe eşimde bende istemiyoruz bize tavır aldılar iyice.k.anne dolduruşa getiriyor normalde k.pederin hiç sesi çıkmıor isim mevzusunda ama o yokken k.ana diyor yok şöyle kızıyor size yok böyle kızıyor.neyse dün kandilleşmeye gittik ayaklarım çok şişmişti k.anne diyorki bizim zamanımızda hiç böyle ayağımız şişmezdi hamile olduğumuzu anlamazdık ,kolaydoğururduk şimdikiler böyle dedi.bende dedim ben sizin gibi evde oturmuyorum çalışıyorum evde yatınca benimkilerde şişmiyor hiç ses çıkarmadılar..:) öyle .. he bu arada sana çok gülüyorum yazdığın cevaplarda ince espiri kullanıyon
yol annem yollllll :))
maşallah kızıma:)iyiyim tatlım topişin 3 annesi olmaya hazırlanıyorum kuzum:)))))))))))))))))))) ayağınızı süreyerek gidin :))) bende sürcem bakalım hayırlısı gali.
kızz melisam yazdım ya yavrummmmmmm:) bende görmedim internet koptu çok ta merak etmiştim
gülüm gözlerini ben asembe benzettim onun gibi ama diğer yerleri benzemito maaşallah çok güedi teyzesi
kime benziyr elifim :)))
yavrum bizim aslında uzun hikaye k.pederin ismini koydurmuya çalışıyorlar bebeğe eşimde bende istemiyoruz bize tavır aldılar iyice.k.anne dolduruşa getiriyor normalde k.pederin hiç sesi çıkmıor isim mevzusunda ama o yokken k.ana diyor yok şöyle kızıyor size yok böyle kızıyor.neyse dün kandilleşmeye gittik ayaklarım çok şişmişti k.anne diyorki bizim zamanımızda hiç böyle ayağımız şişmezdi hamile olduğumuzu anlamazdık ,kolaydoğururduk şimdikiler böyle dedi.bende dedim ben sizin gibi evde oturmuyorum çalışıyorum evde yatınca benimkilerde şişmiyor hiç ses çıkarmadılar..:) öyle .. he bu arada sana çok gülüyorum yazdığın cevaplarda ince espiri kullanıyon
yol annem yollllll :))
maşallah kızıma:)iyiyim tatlım topişin 3 annesi olmaya hazırlanıyorum kuzum:)))))))))))))))))))) ayağınızı süreyerek gidin :))) bende sürcem bakalım hayırlısı gali.
kızz melisam yazdım ya yavrummmmmmm:) bende görmedim internet koptu çok ta merak etmiştim
kime benziyr elifim :)))
:) yollarım iyi temizlik yapar ama kendine yapar :)) döv sen dövhımmm bu isim meyzusunu biliyodum lafı gedigine koymussun iyide etmissin kalles kadın onu bana cagırsana temizlikci kadın yerine bi güzel temiz bi dayak atayım
ben gözlerini asembe benzettim kuzum ama diğer yerleri benzemiyo ama çok tatlı çok güzeldi tayzesi maaşallahhh paşama
:) yollarım iyi temizlik yapar ama kendine yapar :)) döv sen döv
maşallah :))) rabbim nazardan saklasın benim arkidişim güzel doğurcek tabiiiiiiiiiii
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm