- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.121
ne güzel yesin işte eşin canım madem seviyor yazık oruçta tutuyor mesai yapıyor. Bende mayalı yapmıyorum ama bayatlıyor bi iki gün sonra yani çok bayat değilde yumuşak oluyor kıtırlığı gidiyor. başlığın adı haziran temmuz ağustos aylarında aşılama yaptıracaklardı sanırım aşılama ve tüp bebek bölümü var ya orada. Valla daha izin alamadım kuzum bakalım haber ederim tabii..
elifimm şimdi şimdi gözümde büyüyor o kadar işi nasıl yapıcam diye ama yapıcam başka çare yok allah güç kuvvet versin yeter ki. Izin alsam öyle iyi olacak öyle ferahlıcam ki.
naber tatlım nasılsın bakalımmmmmmmmmmmmmmmm elifiiiiiiiiiiiiiim ben yoğundum gene giremedim ne yapıyonuz
naber tatlım nasılsın bakalımmmmmmmmmmmmmmmm elifiiiiiiiiiiiiiim ben yoğundum gene giremedim ne yapıyonuz
geldim yavrum dün diziyide izleyemedim biliyomusun eve gidip yatmışım eşim maç izledi
iyiyim çok şükür kuzum merak ettim bende dedim yoğunda olsa slm veridi vallaha aklım kaldı açıkcası ama iyisinmiz çok şükür sorun yok balısı:119::119::119::119::119::119::119:
yok tatlım sorun yok allah şükür arkadaşım gelmişti ona biraz iş gösterdim oda bir yere çalışmaya gircekmiş , gitti o şimdi bende hemen bakım dedim kızlaraaaaaaaaaaaaaa
anladımcanım sorun olmasında bitanem merak ediyoruz işte
oyy gülüm benim büyümezmi o kadar iş yemek vallaha inş izin verirlerde rahatça yaparsın çok yorulmazsın bee meleğim bu arada mesaj kutun dolu bitanem silersen eyi olcekve birde birden çıkabilirim eşim geliyo yaninında arkadaşı var pc kafayı yedi ona bakıcak iftarada bizde işte giydim üzerimi bekliyorum ama o dediğin tarifi yazıcam sana bu akşam kesin yazarım hiç olmadı 10 dan sonrada yazarım meleğim olurmu çünkü bende yok ama çok iyi yapan birinden alıcam tarifi
canım eve geldim ben çıkarken yazma fırsatım olmadı valla yazarsan sevinirim balım çünkü nette o kadar tarif var ki her birinde farklı şeker ve su miktarı var. Eğer soracağın kişi bir kilo çok derse yarım kilosunu yapar gerisini buzluğa atarım canım. Temizlerim öm kutumu da. Bu arada güzel haber, yarın tüm gün izin aldımmmhocaya dedim böyle böyle yetiştiremicem dedim yoğunluk olsa almazdım ama iş yok dedim tamam dedi yarım günde olur dedim sonra yarım mı tam mı dedim tamam tam gün olsun dedi ilaç gibi geldi valla. Ama ben yine de oturma odası camımı silicem şimdi, mutfaktaki ufak tefek şeyleri yıkıcam temizlicem yapabildiğim kadar yarına ne kadar az iş kalırsa o kadar iyi. Sonra uzatcam ayaklarımı dizimi izlicem gülüm. Neyse ki çok seviyorlar beni hiç sorun çıkarmıyorlar iş arkadaşım bozuldu gibi oldu baştan bana deseydin falan diye ben dedim ani gelişti o yaptığının rövanşı olsun dimi amaa..
moonumm yoğun muydun güzelim valla bu halinle iyi çalışıyorsun güzelim ya ama dikkat et kendine kız öğrensin de git evinde otur artık canımcığım dinlen.
evet tatlım yoğunum bu ara ne yapalım idare ediyoruz tatlım öğretiyoruz inşallah sıkıntı olmaz cnm. annemler eylülün ilk haftası geliyor lar bişi kalmadı onlar gelince dinlencem artık mecburen eşimde evde tek kalmamı istemiyorbişi olur diye idare etcez tatlım:) hadi ben çıkıyorum öptüm seni.
Ay benim bı günlük yokluğum çok belli olmuş yaaaaaaaaaaaaaaa elifcikte yalnız kalmış kıyamam ona yaa.dejavum ben seninyerinde olsam hickasmam canım ayda bı doğru düzgün bı temizlik i alırım canikom maaşımdan mutlaka o parayı ayırır ve yaptırırım oh mis gib böylece evde daha çok dinlenmiş olurum.hi durumum iyi olsa evde otururken bilecalismazken bile her ay kadın alırım.bickasamam kendimi. Canım bugun havuzdaydim ordDa wifi yoktu giremedim temizlik yapmadım bayramdan sonra alçak birini.benim icimi siniyo vallahi iyi temizliyor
inşallah sıkıntısız öğretirsiniz gerçi soracağı birşey olursa arar seni kız canım. Hadi birşey kalmadı dediğin gibi annenler gelince dinlenirsin gülüm bol bol. Doğru diyor aslında evde tekte zor yani. İşyeriyle ev arasında çok mesafe var mı balım.. bende seni çok öptümm.. yarın izinliyim ama ev işlerini halledicem işte arada gelirim.
yaa dimii belli oldu yokluğun bende pek gelemedim hoca vardı. Canım temizlikçi kadına verilen para değil eşim verir haydi haydi annemde kızıyor ayda bir kere alsamn yeter sana diyor ama yok dinlemiyorum istediğim gibi yapmazsa diyorum hem çalışıyorum haftasonumuz var o zamanda yabacı bir kadınla geçirmek istemiyorum hem normalde zaten haftaiçi yavaş yavaş yapıyorum gencim daha elim ayağım tutuyor işyerinde de beynen yoruluyorum bedenen değil kendi yaptığım daha içime siniyor alışıkta değilim ya ondan herhalde. Ama bu sefer tatilden geldim direk işe başladım işler yetişmiyor yani ki kapılarımı, mutfak dolaplarımı falan gitmeden sildim. Yarın için izin aldım verdiler çook şükür rahatça yapıcam kadın alacağım zamanlarda gelecek ama gerçekten ihtiyacım olduğunda yani hamile olduğumda ve bebek varken kesin alıcaz.
yok cnm arabayla 20 dakka sürüyorda eşim pimpirikli evde tek olmamı istemiyor.zaten şu ara evde durmamda zor yani kız için idare etmeye çalışıyorum bebişim.kendini çok yorma ya hem iş hem ev hem kaynanana yemek üzülüyorum kendini bu kadar yorma ya herşey 4/4 lük olcak diye bişi yok tatlım senden kıymetli değil yavaş yavaş yap sanada yazık.