- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.061
Buyrunuz:82::82::82:
nettriuyon sesin çıkmıyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyrunuz:82::82::82:
kız melisam ne yapıcam biliyonmu eşimin telini alıcam sesimi kaydedicem diyicemki sadiiiiiiiiiii gözümm üzeirndeeeeeeeeeeeeeee diyo yaa iler güçlerde onun haberi omadan yapıam zil sesi edicem iş yerindeyken çalıcak düşünseden bu ne diyicek
Ay süper fikir bende yapiy im sesi nası tele kaydetmez len korkunç çıkartalım ama sesi ben arada diyodum gülüyordu
nettriuyon sesin çıkmıyyy
hee yaa bayılıyorum o sahnelere o kızın gelmesi hele geçen haftaki bölümü izleidnmi aniden geliyo birde diğerinin muraın telinde çalıyo nasıl korkmuştu yaaa
Nes yaptım kendime bacım çay kesmediVarya sıvıları çok tüketiyorum ben kiloyu bunlar yapiyo bende
He çok komikti yeni bölüm yarin
ohh aifywt olsun kuzum şekerlimi içiyosun peki çayı limonlumu ben imonlu içiyorum çayı keyif çayıysa eğer ben kahveyi çok ooldu bırtakalı hiç ağzıma sürmüyrum daha duruyo öyle
melisammmm şekerli içme tabi kilo yapar
elifim işim var canlar yazamıyom size kusura bakmayın
evet yrın ama biz genelde tamını izleyemiyoruz sonra netten açıyoruz bakalım ne olucak bu bölümde ama yapıcam o sadiyii bu akşam bugünde evlerden biri var izliyomusun
Canım çekmiyormu nes i.iyiymis ya. Cayı denli çeyrek şekeri kupada ama cam kupada icerim
İcer çok melankolik bı dizi ya izliyom yinede moonumda izliyo onu
işler güçlerimi evlerden birinimi anlamdım :44::44:
işler güçlerimi evlerden birinimi anlamdım :44::44:
hee anladım bende moonumizliyo diyince o evlerden birini izliyo biliyorum yaa sorma vallaha manyak biz dizi aslındaBugunki dizi melankolik gülüm islerrrrr benim dizim
yavrum ikisinede bakıyom ama işler güçlere arada bii
hee anladım bende moonumizliyo diyince o evlerden birini izliyo biliyorum yaa sorma vallaha manyak biz dizi aslında
hee anladım işlergüçler geç dsaatte bitiyo gülüm bizde tam izleyemiyoruz ama hafta sonu netten izliyoruz işte bügünkki bölümde iskkender taşlamasaydı kız anneisnin deymiyle mundar edecekti kendini
tmm meliam kolay gelsin yorma kendini sen yinede emi götüşütüz öpüyorummmmmmmmmmmmKislar ben çıkıyorum çok isim var süpur sil halıları yay yemek yap bacak kıllarını hallet ooooooo yarın yokumda belki sabah girebilirim. Havuz keyfi öptüm sizleri canlar
annem çok acayip olmuş kız safcana bişi
hee anladım bende moonumizliyo diyince o evlerden birini izliyo biliyorum yaa sorma vallaha manyak biz dizi aslında
hee anladım işlergüçler geç dsaatte bitiyo gülüm bizde tam izleyemiyoruz ama hafta sonu netten izliyoruz işte bügünkki bölümde iskkender taşlamasaydı kız anneisnin deymiyle mundar edecekti kendini