Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ay süper fikir bende yapiy im sesi nası tele kaydetmez len korkunç çıkartalım ama sesi ben arada diyodum gülüyordu

Nes yaptım kendime bacım çay kesmediVarya sıvıları çok tüketiyorum ben kiloyu bunlar yapiyo bende

ohh aifywt olsun kuzum şekerlimi içiyosun peki çayı limonlumu ben imonlu içiyorum çayı keyif çayıysa eğer ben kahveyi çok ooldu bırtakalı hiç ağzıma sürmüyrum daha duruyo öyle

melisammmm şekerli içme tabi kilo yapar

elifim işim var canlar yazamıyom size kusura bakmayın

Bugunki dizi melankolik gülüm islerrrrr benim dizim
hee anladım bende moonumizliyo diyince o evlerden birini izliyo biliyorum yaa sorma vallaha manyak biz dizi aslında
yavrum ikisinede bakıyom ama işler güçlere arada bii

hee anladım işlergüçler geç dsaatte bitiyo gülüm bizde tam izleyemiyoruz ama hafta sonu netten izliyoruz işte bügünkki bölümde iskkender taşlamasaydı kız anneisnin deymiyle mundar edecekti kendini

Kislar ben çıkıyorum çok isim var süpur sil halıları yay yemek yap bacak kıllarını hallet ooooooo yarın yokumda belki sabah girebilirim. Havuz keyfi öptüm sizleri canlar

annem çok acayip olmuş kız safcana bişi

Kislar ben çıkıyorum çok isim var süpur sil halıları yay yemek yap bacak kıllarını hallet ooooooo yarın yokumda belki sabah girebilirim. Havuz keyfi öptüm sizleri canlar
tmm meliam kolay gelsin yorma kendini sen yinede emi götüşütüz öpüyorummmmmmmmmmmm

hee yaa gülüm nasıl saf garibim amaarkasaında koskaca iskender var sırtı yre gelmez gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…