- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.101
bende çıkıyorum kızlar görüşürz öpüldünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun gülüm sıkıntı etme yaaa gelebildiğin zaman geliyosun kuzum daha dıur ne yorgunluklar çökücek sana bitanem ama geçicek işte gönlünce ağırlayıp herşeyini yapınca için rahat olucak değdi diyiceksin sen yaparsın hamarat gacı
gülüm ymekle uğraşıyorumda geç uyazdım kusuruma bakma evet yaaa malesef cam işi kötü bende gidip geleyim kadın alırım birde doğuma yeter artık zaten kışın oluyo ürekli silmeem hayırlısıyla geçiyo günler hızla senin mutfağın falan beyaz yaa meleğim uğraştırıyo seni eksrta dimi:26:
Günaydın canlarımmm.. Nasılsınz bakem. Ben tabii ki yorgunum ve uykusuzum bunu demekten bıktım ama. Akşam eve gittik hemen ayağıma düz bişi giydim pazar arabasını aldım eşimle çıktık pazara o taşıdı arabayı sağolsun. Beklediğim kadar da yoğunluk yoktu iftara yakın olması sebebiyle belki de rahatça yaptım alışverişimi kıyafet bölümüne hiç girmedim tabi. Eve geldim hava dönmeye başlamıştı zaten artık daha erken kararıyor hemen salon camlarına girişrim sildim çift camları salon öbür canım yan kanatlarını silecektim sadece ama çok kirlenmiş yağmur yağınca onu da tümden sildim ama oturma odasına vakit kalmadı hava karardı bende çok acıkmıştım yemek yedim. Oturdum biraz çay içtim sonra mutfak fayans aralarına geçtim onları tek tek eski diş fırçasıyla sildim ama süper oldular. Marketlerde aspirin diye bir ürün var yumuşatıcı gibi bir şişede satılıyor ben aspirin fildişi yazanından almıştım koltuklar için daha vardı fayans arası içinde iyi olduğunu söylemişlerdi gerçekten süper ben böyle birşey görmedim. Cillt bang falan hikayeymiş fırçayı sürdüğüm gibi kiri akıttı. Sprey şişesine az aspirin koydum üzerine su dldurdum ve sıktım resmen fırçaladıkça kirler aktı sildikçe silesim geldi. Pırıl pırıl oldı ki baya kirliydi yani bugün yarın kalmıştı hep şiddetle tavsiye ederim. Sonra başka işe halim kalmadı yattım bende. Alabiirsem yarın öğleden sonraya izin alayım diyorum.
slm kızlar nerdesiniz gireen olmamış hadi ben işlerim yüzünden giremedim sez nerdesizniz beaa hsta oluyorum grıp sanırsam başım fena ağrıyo sızlıyo gözlerim sulanıyo kaptım şifayı sanırsam 11 kadar tembellşk yaptım sonra kalktım işlerimi yaptım şimdi oturdum daha ee hade gelin artıkınnn
günaydın canım benim sen yorgun olmıycaksında kim olucak kurban olduğum cam temizlik iş güç Allah sağlık versin kuvvet versin gülüm sen arı gibi geziyosun yapıyosunda sonrasdan acısı çıkıyo bitanem benim aklıma şu aspirin meselesi takıldı nasıl birşey o anlamadım dejavum yaaa :44::44:
valla yok kızlar elifim moonumun işleri yoğun galiba, Melisa'da gelecek kadından umudu kesince kendi başladı temizliğe sanırım dün mutfak camını sildi öldüm bittim diyordu kızcağız bir de benim yerimde olsa off hiç tavsiye etmem. Balım üşüttün sanırım ceryanda falan kaldın belki de dikkat et aman her ilacı da kullanamazsın şimdi. Hiçbir iş yapma otur dinlen balım yaa.
he yaa valla arı gibiyim napıyım başka çarem mi var kadın alsam başında duramam senin gibi benimkide baştan savma yaparsa tekrar yapması var yorulsam da yapıyorum işte bakalım yarın tam ya da yarım gün hiç olmazsa izin almayı düşünüyorum verirlerse zati yıllık izinden 4 günm var yazarım izin kafadan vermezlerse. Gülüm o böyle kırmızı bir şişede beyaz şişede olanları da var sanırım yumuşatıcı şişeleri var ya onun gibi aspirin yazıyor üzernde sıvı birşey yğun biraz. Koltuk için almıştım asıl ama arkasında fayanslarda yazıyordu hadi deneyeyim dedim fısfıs şişesine koydum biraz sonra su kattım sıktım aralara sildim süper oldu kirlerin aktığını gördüm yani çok güç bile uygulamıyorsun bayramdan sonra bir daha geçicem üzerinden.
evet moonumun işleri yoğun oluyo Allah canına sağlık versin gülüm çalışıyo hamile hmaile Allah yardımcısı olsun melisamda sanırsam işlerle boğuşuyo garibim kadının oyununa geldi işlere dalmıştırki gelmedi mutlaka gelirdi yoksa evet üşüttüm canım gece gündüz camalr karşılıklı açık eşimle kavga ediyoruz o kapatıyp ben açıyorum vallaha yatılmıyp yoksa ne yapayım ilaçda almıyorum malesef limon yiyoum şimdide karnımı doyurdum çay yaptım içeyim limonlu limonlu iyi gelir belki meleğim haklısın kaıdn alsan başında bekleemek gerekiyo yoksa içine ediyolar düşünki bizim tuttuğumuz kadıonlar banyonun giderindeki kılları bile temizlemeişler ben temizldeim daha ne halt yemeye geldilerse o banyoyu nasıl yıkadılarsa tavanından kapısından simsiyah kirler akttı ben yıkaduğıumda ama parayı aldılar haram etmiyorum ama hak değil Allaha havale eiyorum sende çalışmıyo olsan bitanem yine kolay olurda hem iş hem ev zor oluyo işte kuzucum ama inş yarın izin veirrler çok işine yarar çünkü balım rahatça yetiştirisin işte en azından evindesin yoruldunmu otur dinlen iç çayının kahveni rahat olur meleğim
Limon iyi gelir canım yaa. Ye bol bol. Çorba yap limon kat iç. İşte beğenmem diye tutmadım başında duramam. Evde olsam hiç sorun olmazdı iki günlük işi vardı ama işten çıkınca kısıtlı zamanda çok zor oluyor da kurban olduğum Allah güç kuvvet veriyor canım yaa..
yiyorum canım vallaha beslenmeme gayet iyi dikkat ediyorum ama bu sıcaklar insanı mahvediyo malesef evet yaa beğenilmez vallaha temizlikçin yanında durucaksın isteidğin gibi yaptırıcaksın yoksa anlamı yok gülüm
canım hafif yiyeceksin ağır yağlı şeylerden kaçınacaksın vitamini olan sebzeler meyveler tüket balımm. Artık yetiştiricem canım ya yarna da izin alabilsem süper olacak.
gülüm haftada bir semiz otu yemeğini yapıyorum günlük yediğim meyvenin hesabı yok çeşit çeşit yiyorum öğlen yemeinde koca bir kase yoğurt akşam yatrken pekmezli süt koca bir vbardak günde ceviz yiuyorum yemediğim bir yumurta sevmiyorum yiyemiyorum arada zorla işte ne yapayımm izin vermeme gibi bir durum söz konusumu peki meleğim :26:
çıkıyorum bende kızlar sıkıldım kimseler yok bugün bayram üzeri yaa herkes yoğun dimekki gelirseniz görüşürz bende poğaçamın hamurunu yoğurayım bari uğrarım yine görürüüz
ben çıkmışım sen gelmişin meleğim yaaa evet poğaça yaptım eşim seviyo geceleir iyi oluyo diyo çayla falan yaptım bir tepsisi kızardıda diğerini attım biraz şekilsiz oluyolar ama bayatlamıyo birde buzluğa atıyorum yiyeceğimiz zaman 2 saat öncesinden çıkarıyorum taze taze oluyo güzel oluyo yani mayalı değil yaaa baatalama derdi yokbeslenmen süper canım haftaya yayacaksın herşeyi sebze, et, beyaz et (tavuk balık gibi), yiyeceksin yumurta yemiyorsan et illa yemen lazım. Valla izindenyeni geldim ya bilemiyorum bakalım daha söyleyemedim işi vardı şimdi de müdürlüğe geçti sölücem inşallah ki tüm gün izin verse çıtlatcam tüm gün olursa iyi olur dicem. Bu gece erkenden uyuyayım ya hiç olmazsa öğleden sonra yıkılmaya başladım uykum var çok. Ama alamazsam el mecbur akşam yapıcam.
şimdiilik iyi besleniyorum ama bakalım kuzum inş hep böyle gider midede problem olmadıkça yeme sorunu yok çok şükür inş izin verir bitanem hem uykunu alırsın hemde işlerini kolyaylıkla bitirirsin
tamam canım valla hoca yana geçti sen gitmişsin. Bir de poğaçayla mı uğaşacaksın gülüm. Bende dolmanın yanına börek yapıcam kurabiye de düşünüyrum ama hazır baklava alıcam gerek var mı. Poğaça bende istedim ama zamanım kalmaz ki. Yarun sil süpür halıları ser toz al şekerpare yap dolma sar falan ısıtılabilecek ve soğuk olacak şeylerri yapıcam arife sabahından da iftar için.
hayalipapatya evet hatırladım sevindim yaa yaptırıcam diyodu daha girmedii bende aklıma gelmişti ne yaptı diye topiğin adını verirsen tam olarak bir gözün aysdın derim bende kuzumbu arada aşılama topiğinde bir kız vardı ya tanışmştık topiğe gelmişti hayalipapatya aşılaması tutmuş yaa çok sevindim geldğimden beri bakmadım bugün aklıma geldi topğe baktım içime doğum sanki yeni belli olmuş ne güzel yaa. Darısı başımaa..
off skıldım daraldım iş yok hocanın yanında ya biri oluyor ya aşağı iniyor diyemedim bir türlü yarın izin işmi ya salak ben yüksekokul sekreteri dedi bugün ve yarın olmayacağını dünden alsana iznini hocadan alıcam şimdi off tüm gün izin alsamda bu akşam iş yapmasam bir oturma odası ve yatak odası camı silsem uzatsam ayaklarımı dizi izleyip vakitlice yatsam ne iyi olurr.
ben çıkmışım sen gelmişin meleğim yaaa evet poğaça yaptım eşim seviyo geceleir iyi oluyo diyo çayla falan yaptım bir tepsisi kızardıda diğerini attım biraz şekilsiz oluyolar ama bayatlamıyo birde buzluğa atıyorum yiyeceğimiz zaman 2 saat öncesinden çıkarıyorum taze taze oluyo güzel oluyo yani mayalı değil yaaa baatalama derdi yok
hayalipapatya evet hatırladım sevindim yaa yaptırıcam diyodu daha girmedii bende aklıma gelmişti ne yaptı diye topiğin adını verirsen tam olarak bir gözün aysdın derim bende kuzum
hııımm tüm gün verirlermi kuzum inş verirler yaaa haber et haa bana