Kaldığımız Yerden Her Telden..

sağolsın bitanem Alah razı olsun evet kuzum sorarım doktoreuma artık ne derse onu yaparız yok gülüm sen dert etme biliyoruz sanki hiç kızarmıyız bitanem benim dejavumçıkış görmemiştir moonumda pc olmuyo bazen yoksam havada karada yerlerdi yanii

Benim doğum hikayem
06/08/2012 işte önemli gün.. Cnm oğluma kavuşma vakti bu anı 9 ay boyunca beklemek ve sonunda o ana gelmek.. Bi önceki gece ne beni ne eşimi ne de istanbuldan gelmiş olan annem ve babamı uyku tutmadı tabi herkes heyecanlı bende garip duygular nasıl olucak kolay olucakmı oğlum nasıl sağlıklı olucakmı vs vs bin bir türlü sorular.. Sabahı sabah ettim ve kalkma vakti geldi çantamız her şeyimiz hazır kapıda duruyodu hazırlandık çıktık yola.. Hastanemiz evimize yakındı çabucak varmıştık sabah saat 8 biz hastanedeydik. İşlemlerimizi yaptık ve odamıza çıktık hemşire geldi bilgilerimi aldı önlüğümü giydim nst ye son kez bağlandım ve o pıtpıtları dinledik. Sonrasında sedyeye alındım ameliyathaneye doğru yola çıktım yanımda ailem. Eşim benimle birlikte ameliyathaneye kadar geldi ama içeri girmedi başlarda içeri girsin diye düşünüyoduk ama dr umuz pek tavsıye etmem diyince vazgeçmiştik. Artık ameliyathanedeydim saat 08,35.. Sıra anesteziye geldi belimden iğne vuruldu bacaklarıma elektirik çarpması gibi bişey oldu ve o andan sonra bacaklarımı hissetmedim. Sondamı uyuştuktan sonra taktıkları için herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ameliyatımız o arada başlamış tabi ben dünyadan bi haber yatıyorum 5 dakika içinde cnm yavrumun sesini duydum o güzel ses o güzel ağlayış tarifi imkansız bişey.. Hemen bana gösterdiler oğlumu şaşkınlık içindeydim bumuydu içimde duran tekmeler atan.. Bi anlık gördüm ve sonra alıp götürdüler oğlumu çok sabırsızlandım bir an evel çıkıp oğlumun yanına gitmek istedim. Dikişlerde 20-25 dakika kadar sürdü sonra çıktım ameliyathaneden eşim kapıdaydı oğlumuz çok tatlı dedi iyice heyecanlandım onu görmek istiyodum hemen.. Odamıza geldik tabi bacaklarım uyuşuk benı yatagıma aldılar oğlumu getirdiler hemşiremiz emzirmeyi gösterdi yardımcı oldu epey bi yandan emzirdim bi yandan oğluma baktım hayran hayran..
O nasıl bir şeydi öyle o ne çirkindi..
Çok fazla ağrım olmadı uyuşukluk 2-3 saat kadar sürdü spinal sezeryan olmuştum ve iyi ki de olmuşum. Çok rahat bir ameliyattı şükürler olsun Rabbime , evladıma sağsağlim kavuşmuştum.
Ertesi gün sabah taburcu olduk artık evimizdeyiz ve artık 3 kişilik bi aileyiz..

yirimm ben sizi valla çok seviyorum sizi canım arkadaşlarım benım
ya iyiki tanımışım sizleri
evet kuzumm işlerinden görememişlerdir yarım saat içinde silme olayı olmasa silmezdimde
artık bidahakine onlar oldugunda tkr koyar silerim

yirimm ben sizi valla çok seviyorum sizi canım arkadaşlarım benım
ya iyiki tanımışım sizleri
evet kuzumm işlerinden görememişlerdir yarım saat içinde silme olayı olmasa silmezdimde
artık bidahakine onlar oldugunda tkr koyar silerim

canım arkadaşım sende iyiki varsın bende seni çok çok seviyorum bitanem canımıniçi

kuzummm ben şimdi çıkıyorum balım çağatay uyurkene bişecikler yicem
yine gelirim cnm kuzumm benim seni ve gelinimi öptüm kocamaaaan

CANIM BENİM YEMİNLE DUYGULANDIM OKURKEN O NASIL BİR HEYECANDIR NASIL BİR DUYGUDUR DARISI BAŞIMIZA İNŞ BİTANEM aLLAHIM BİR ÖMÜR MUTLU MESUT ETSİN SİZİ HİÇ AYIRMASION UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI HUZURLU HAYAT NASİP ETSİN İNŞ GÜLÜM BENİM BİR ÖMÜR BOZULMASIN MUTLULUĞUNUZ İNŞ ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BAHTI ŞANSI AÇIK OLSUN HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN ÇAĞATAYIM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

slm arkadaşlar herkeze ayrı ayrı tşk edıyorum dıleklerınız için canım arkadaşlarımm hamıle kaldıgım gunden berı hep yanımdaydınızzzz kızımla bızı yanlız bırakmadınızzz cokkk saolunnn iyi varsınızzz iyiki sizleri tanımışım sızleriiii cokk sevıyorummmm

o zaman senin yuzunun güelligi dogal he kremsiz dedgil adamın dibisin daha ne diyim aferin kıs sanaaaaaaa

HOŞGELDİN SEWDAM CANIM BENİM TAZE ANNE SENİ NAISL GİDİYO ANNELİK PRENSESİM NASIL CANIM BENİM BENDE SNEİ ÇOK SEVİYORUM TABİKİ YALNIZ BIRAKMIYCAZ BİZ BİR BİR AİLEYİZ GÜLÜM BENİM

canım arkadaşımmm oyle guzel bır duygukı bende tattım rabbım isteyen herkeze nasıp eder inşallahhhh cok guzel gecmışşş dogumum okurken cok duygulandımmm canımmm inann bu duygu bambaşka hıc bışeye benzemıyoo rabbbımmmm bır omur muttlu mesut yaşatsın sızlerı oglusunla beraber acısını yaşatmazzz inşallahhh canım arkadaşımmm

bulaMADIMKI KALLES KADINI İYİ Bİ SÖVMEWK İSTEDİM YA DÜNDE HAyırlı gündü ama bugün kalktım basladım sövmeye

HOŞGELDİN SEWDAM CANIM BENİM TAZE ANNE SENİ NAISL GİDİYO ANNELİK PRENSESİM NASIL CANIM BENİM BENDE SNEİ ÇOK SEVİYORUM TABİKİ YALNIZ BIRAKMIYCAZ BİZ BİR BİR AİLEYİZ GÜLÜM BENİM

hoşbuldukkk tatlımmm cokkk guzelll gecıyooo canım arkadaşımmmm nazımmmm da cokk iyi uyuyo şimdi uyurken bı kızlara slm vereyım dedımsen nasılsın tatlımmm bebişşş nasılll evet canım artık aile oldukk inşallahhh hep boyle devam eder

kızlarr dogum hıkayemı en kısa zamanda sızınle paylaşacammm şimdi yazarsam kızım uyanırda yarıda kalır dıye yazmıyorum

OHH OHH ÇOK ŞÜKÜR KUZUM İYİ OLDUĞUNUZA SEVİNDİM İN BALIM BÖYLE GİDİCEK ALLAHIN İZNİYLE BİTANEM YERİM PRENSESİMİZ MAAŞALLAH ONABENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR KUZUM BEBEİŞDE İYİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN SEWDAM DOĞUMUN NAISL GEÇTİ ŞİMDİ NASILSIN ANLATABLİRİMİSİN BALIM

cok ama cok güzel bi yazı tü m duyguyu yasattın bizlerede böle bari mutlu olalım demi ama.

normal dogum yaptım canım herşeyım dogal oldu cokta memnun kaldımmm sadece 2 dıkışım oldu anlatıldıgı kadarda korkuç bışey degıll canım normal dogummm

len yazsanıza yav karınımıda doyurdum anam o tülleri asmak cok zor ya iki odanın camını silmis gibi yordu beni daha evi süpürüp silcem yarın evde yokumda halıları yaymadım daha of ya onuda aksam 5 gibi yapcam vallahi su an ugrasamam hiç cay keyfi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…