Kaldığımız Yerden Her Telden..

normal dogum yaptım canım herşeyım dogal oldu cokta memnun kaldımmm sadece 2 dıkışım oldu anlatıldıgı kadarda korkuç bışey degıll canım normal dogummm :nazar::nazar:

ay ne güzel ya normal dogum en güzeli kilolarda kalmıyo sezeryan gibi. ama sor bakıyım bana normal dogum yaptırabilirmisin diye . cıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dötüm yemez vallahi:KK9::KK9::KK9::KK9:
elifim sen nasıl düşünüyon len bu dogumu ne istiyon bacım.:26::26:

ay ne güzel ya normal dogum en güzeli kilolarda kalmıyo sezeryan gibi. ama sor bakıyım bana normal dogum yaptırabilirmisin diye . cıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dötüm yemez vallahi:KK9::KK9::KK9::KK9:
elifim sen nasıl düşünüyon len bu dogumu ne istiyon bacım.:26::26:

kız sende yaparsınnn oyle deme bende hamıle kalmadan once asla yapmam dıyordum ama bak normal dogumdum iyikide yapmışım hıç pişman degılım enezından erken toparlanıyorsun tatlım

normal dogum yaptım canım herşeyım dogal oldu cokta memnun kaldımmm sadece 2 dıkışım oldu anlatıldıgı kadarda korkuç bışey degıll canım normal dogummm :nazar::nazar:
anladım canım inş bizlerede rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip eder gülüm
len yazsanıza yav karınımıda doyurdum anam o tülleri asmak cok zor ya iki odanın camını silmis gibi yordu beni daha evi süpürüp silcem yarın evde yokumda halıları yaymadım daha of ya onuda aksam 5 gibi yapcam vallahi su an ugrasamam hiç cay keyfi yapıyorum:KK53::KK53::KK53:

bende şimdi yiyiorum melisam yoğurt depoluyorum gündüz yoğurt gece pekmezli süt her gece snein daha çok işin var bençay demliyeyimde hgel azıcık mola ver melisam:KK9::KK9:

kız sende yaparsınnn oyle deme bende hamıle kalmadan once asla yapmam dıyordum ama bak normal dogumdum iyikide yapmışım hıç pişman degılım enezından erken toparlanıyorsun tatlım

tabi canım cok daha iyi normalı ona dicek bişiyim yokta ben isterim tabı normalini son ana kadar fikrim normalden yana olsa bile korkarım len doguma girerken korkudan bebeyide cıkaramam ole kuruyup kalır amannnnnnnnnnnnnnnn bende sanki bebek varmıs gibi dogumu konusuyom heheheheytttttttttttttttttt durbi biz o rahime yerlestirekte veleti cıkmasını sonra düşünürüm ama helal olsun canımcım bu devirde vcogu kişi yaptırmıyo normali ama senin bırt diye cıkmıs sanırım iki dikiş cok ama cok az cok iyi ya.ya benim sana b,i sorum olcek. doktor dogurttuktan sonra soruyomu cidden darmı olsun gemnismi bırakayım diye ben bunu cok duydumda eger oleyse sıfır kilometreye vurduraydım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
18 yas altı ziyaretciler lütfen bunları okumayın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK57::KK57::KK57:

canım soru sora bılırsın cvplarım sadece hıkayeyı musait bı zamanda yazacam
tmm canım yaa ben çok sancı oluyomu nasıl dayanılmazmı keserken birşy hissediyomusun dikerken iğne vuruyolar ama sonrasında acıyomu üzerine oturmak falan öyle işte gülüm
ay ne güzel ya normal dogum en güzeli kilolarda kalmıyo sezeryan gibi. Ama sor bakıyım bana normal dogum yaptırabilirmisin diye . Cıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dötüm yemez vallahi:KK9::KK9::KK9::KK9:
Elifim sen nasıl düşünüyon len bu dogumu ne istiyon bacım.:26::26:

evet melisam nıormal düşünüyorum ben nasip olursa sezeryan zor be gülüm kimsem yok gelneide istemem karışanlar olucak ben kendim bakarım bebeğime birde dediğin gibi kilolarda gidiyo onda direkt 5 kilo gidiyo yani sonrasıda kolay işte:KK48:

anladım canım inş bizlerede rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip eder gülüm

bende şimdi yiyiorum melisam yoğurt depoluyorum gündüz yoğurt gece pekmezli süt her gece snein daha çok işin var bençay demliyeyimde hgel azıcık mola ver melisam:KK9::KK9:

içiyom bacım iş bekler cay beklemez benim hayatımda :KK9::KK9::KK9::KK55::KK55:

tabi canım cok daha iyi normalı ona dicek bişiyim yokta ben isterim tabı normalini son ana kadar fikrim normalden yana olsa bile korkarım len doguma girerken korkudan bebeyide cıkaramam ole kuruyup kalır amannnnnnnnnnnnnnnn bende sanki bebek varmıs gibi dogumu konusuyom heheheheytttttttttttttttttt durbi biz o rahime yerlestirekte veleti cıkmasını sonra düşünürüm ama helal olsun canımcım bu devirde vcogu kişi yaptırmıyo normali ama senin bırt diye cıkmıs sanırım iki dikiş cok ama cok az cok iyi ya.ya benim sana b,i sorum olcek. doktor dogurttuktan sonra soruyomu cidden darmı olsun gemnismi bırakayım diye ben bunu cok duydumda eger oleyse sıfır kilometreye vurduraydım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
18 yas altı ziyaretciler lütfen bunları okumayın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK57::KK57::KK57:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kalırsınnn tatlımmmm hamıle bırazz sabırrr inşallahhh bu ayy gelır senın de bebışşinn :KK19::KK19::KK19:yok bana sormadı ama sadece dedıkı estetık dıkışde atacam haberın olsun dedı bende tamam dedım başka bışeyde demedı ben ilk defa senden duydum kız boyle bışeyı bence boyle bışey sormuyolar

Amiiiiiin cnm arkadaşım :KK16::KK16:
hehe valla lafı güzel oturtmuşsun kuzumm ohh çok iyi yapmıssın
sanki ayak şişmenin zamanı var salak şeyler :KK22::KK22:
benımde dogum sonrası ayaklar şişti dr 2-3 haftaya iner dedi
bu arada 8 kilom gitti bugun tartıldım 8 i gitmiş :KK16:

moonumm melisaamm dejavum gördüyseniz silcem fotoları huuu :KK9:
MAŞALLAH kuzum internette sorun oldu göremedim oğlunu bana mail atarsan sevinirim cnm:KK34::KK54::KK54::KK54:
merak ediyom anası gibi tatılımı:))))))))))
slm arkadaşlar herkeze ayrı ayrı tşk edıyorum dıleklerınız için canım arkadaşlarımm hamıle kaldıgım gunden berı hep yanımdaydınızzzz kızımla bızı yanlız bırakmadınızzz cokkk saolunnn iyi varsınızzz iyiki sizleri tanımışım sızleriiii cokk sevıyorummmm :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

a.s tatlım nasıl bakalım prenses ,bende seni seviyom.:KK16::KK16::KK16:

kalırsınnn tatlımmmm hamıle bırazz sabırrr inşallahhh bu ayy gelır senın de bebışşinn :KK19::KK19::KK19:yok bana sormadı ama sadece dedıkı estetık dıkışde atacam haberın olsun dedı bende tamam dedım başka bışeyde demedı ben ilk defa senden duydum kız boyle bışeyı bence boyle bışey sormuyolar

ne bilim ya ole anlattılar ama seninkide estetik atmıs ya vardır bak bişi 40 ı cıksın bi dene bence daraldı bacım aboooooooooooooooooo:21::21::21::21::21:

elifim iyi yapmışım demi tatlım kaynanam kendiyle beni karışıtyor eskiden ayak şişme falan yokmuş pehhhhh :KK16:

tmm canım yaa ben çok sancı oluyomu nasıl dayanılmazmı keserken birşy hissediyomusun dikerken iğne vuruyolar ama sonrasında acıyomu üzerine oturmak falan öyle işte gülüm

evet melisam nıormal düşünüyorum ben nasip olursa sezeryan zor be gülüm kimsem yok gelneide istemem karışanlar olucak ben kendim bakarım bebeğime birde dediğin gibi kilolarda gidiyo onda direkt 5 kilo gidiyo yani sonrasıda kolay işte:KK48:

cok sancı demıyelımde aralıklı gelıyo zatenn doguma kadar 5 dakkada bır gelıyordu sancı ama okadar apartılacak sancılardan degildi canım sadece cocuk kanala geldıgınde sancı gelıyo bıraz agır ama oda akınmana yardımcı oluyo . uyuşturdu doktor oyle kestı hıç bışey hıssetmedım kestıgı gıbı bebişim cıktı hemen dıkışte atılırken uyusuk zaten canım ama az bıraz agrı oluyo oda uyuşturulmaya baglı. sonrasıda yurumek okadarda zor olmuyo ama canım kışıden kışıye degışıyo bence dıkışe baglı ben fazla zorlanmadım:nazar::nazar::nazar:

ya bi dürtme ffaln olsa facedeki gibi elisi bi dürtsem hatta degnegim olsada konus len diye bi indirsem kafasına alooooooooooooooooooooooooooooooooo ses ver bakiyim. canım hadi ya moralin düzelsin hadi ben sana sebeklik yaparım bak sen yeterki iyi ol

X