- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.641
beni merak etmişsiniz can sıkıntısından hiç girmek istemiyorum kararımı verdim ve telde anneme ve ablama bişiler çıtlattım deli oldular resmen benim gitmemi bekliyorlar 3 günüm kaldı kısmetse eşime bişi belli etmemeye çalışıyorum ailemin bildiğini bilse olacakları bilir ve beni göndermez bişi yok gibi davranıyorum ama sinir oluyorum ona daha 1,5 sene ya çok değil ki...1.inciye ses çıkarmadım daha kötü olmaya başladı şiddet ve küfür aslaaaaaaaaa gelemem...bakalım babam duyunca neler olacak.bişi yokmuş gibi davranıyor geliyor aşkım falan filan diyor çokda rahat valla.ama benim ondanb korktuğumu bildiği için özür dilemiyor ohhhhhhhhhh paşa gibi yani...o istedi böylr olmasını.
günaydın arkadaslar. sabah 8 de uyandım halvette oldu tabi bi 45 dakka zor yattım uyuyamadım insaat sesleri yükseldi sinir oldum bende kalktım bi yandan kötü yolu izliyorum bi yandanda sizleri bekliyourum hadi gelin tembel tenekeler hala uyuyonuzmu yav. canım sıkıldı. dün havuzdaydık iyi oldu kaynanamla aram uzun süredir bozuktu konusuyoduk küzlük yoktu ama birlikte bişi yapmıyo bi yere gitmiyoduk öle işte. onlada aramız yumusadı iyi oldu bu havuz olayı.bi kere herseyden önce esim cok mutlu ldu tabi garibim o da iki kadın arasıoında kalıyodu simdi havalarda bi görseniz. umarım bii daha bozulmaz aramız cok samimi olmadan böle düzgün olsun yeter bana.
dejavum gelmişsin stresini atıp geldin insallah. tatilinin iyi gecmesine sevindim canım. bizde seni özledimk hayatım
amanında amanın kim gelmiş meeleğim hoşgeldin bittimi tatillin iyi güzel geçmiş sevindim balım ee artık dön olmuyo sensiz gülüm gelde bitsin hasret gari evet meleğim kız dedi doktor ama tabi kesin sonuç için önümüzdeki kontrol önemli pipi gözükmüyo kız dedi ama erken zamalarda yanılgı oluyo diye emin olamiyorum kuzum hadigelince görürşürz hyırlı yolculuklar kuzucum
beni merak etmişsiniz can sıkıntısından hiç girmek istemiyorum kararımı verdim ve telde anneme ve ablama bişiler çıtlattım deli oldular resmen benim gitmemi bekliyorlar 3 günüm kaldı kısmetse eşime bişi belli etmemeye çalışıyorum ailemin bildiğini bilse olacakları bilir ve beni göndermez bişi yok gibi davranıyorum ama sinir oluyorum ona daha 1,5 sene ya çok değil ki...1.inciye ses çıkarmadım daha kötü olmaya başladı şiddet ve küfür aslaaaaaaaaa gelemem...bakalım babam duyunca neler olacak.bişi yokmuş gibi davranıyor geliyor aşkım falan filan diyor çokda rahat valla.ama benim ondanb korktuğumu bildiği için özür dilemiyor ohhhhhhhhhh paşa gibi yani...o istedi böylr olmasını.
+fındığım ne diyim kuzum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sözün bittiği yerdeyim valla düzelir diye umut ediyorum.git bakalım ailenle bir görüş onlar ne diyicek belki aile büyükleri araya girerse kulaklaını çekerler eşinin ne bilim düzelir belki.
dejavum tatil bitti hoşgeldin :)))))))
melisam ne yapıyorsun kaynananla havuz başı yapmışsın oh ne güzel:)))))))))
elifim baş ağırısı gebelikte normal ağrı kesi alabilirsin dr verdiği bişi.geçmiş olsun
asembim taze annem ne yapıyorsunkuzum çağatayım nasıl memişler düzeldimi
slm canlarımm nasılsınız
biz iyiyiz çok şükürdün oğluşumla dr a gittik çok şükür herşey yolunda
göbeğimiz henüz düşmedi düşmesini bekliyoruz ondan sonra bıcı bıcı yapcak
banyoda ne yapcagını merak ediyorum ama sanırsam yıkanmayı sevmiycek
altını değiştirirken ortalıgı yıkıyo kıçı açıldımı başlıyo ağlamaya
bezini değiştirene kadr akla karayı seçiyoruz çok komik bu oğlan yahu
annem diyo bebekler altının değiştirilmesini severler bu ilginç bişey diyo
çok şükür memişler düzeldi netde bakmıştım anne sütüyle silin uçlarını geçer yazıyodu
öyle yaptım ve gerçekten düzeldi çok şükür acı felen kalmadı oyuzden rahatcana emziriyorum
uykumuzda düzene girmeye başladı gibi artık 3 saatde bi uyanıyo ilk başta korktum acaba çokmu uyuyo diye ama dr a sordum çok normal dedi rahatladım
annelik çok güzel bişeymiş yirim onu beeen
moonum kuzumm sanada az kaldı zaman yaklaşıyo ne güzel gelsin çağatayımın arkadaşı
dejavum hoşgeldin cnm arkadaşım tatil bitti ama bayram tatili var oh miss
elfimm kuzumm dünürümm nasılsın balımm gelinim nasıl
bizden şimdilik bukadr kuzularım çağatay paşa uyurkene yazayım dedim
sizleri çooook seviyorum cnm arkadaşlarım öptüm hepiciğinizi kocamaaan
:) oo memişlere sevindim tatlım arıtık rahatlamışsınızdır.aa niye ağlıyorki altı açılırken yavrum tabi ganimeti elden gidiyor,bebiş onu yapmak için az uğraşmadı annesi kıymetli demekki çağatayımızın b..ku :))))))))))))) yerim ben onu ya resim yokmu daha şekerim :)bir görsek oğlumuzu. evet tatlım dr 10 dan sonra bekliyoz dedi bana göre 18 gibi gelcek hayırlısı artık:) 18 inde 40 haftam dolmuş oluyor ama belli olmaz tabi emzirme sütyeni aldım birtane ama salak kıza 95 dedim 90 vermiş ben 95 e acaba diyordum gerçi olduda azcık yanlardan rahatsız etti gidip onu değiştircem başka yerden bir ikitane daha alıcam. bir avizemiz kaldı dün baktık onada beğenmedim bugün gene bakıcaz çantalarımızıda aldık hazırlaması kaldı onuda hafta içi bebek deterjanı alıp kıyafetlerini yıkarım hazırlarm artık.bugün hiç halim yok evde başka işlerim var zaten .öpüyorum seni ve çağatayımı yirim sizislm canlarımm nasılsınız
biz iyiyiz çok şükürdün oğluşumla dr a gittik çok şükür herşey yolunda
göbeğimiz henüz düşmedi düşmesini bekliyoruz ondan sonra bıcı bıcı yapcak
banyoda ne yapcagını merak ediyorum ama sanırsam yıkanmayı sevmiycek
altını değiştirirken ortalıgı yıkıyo kıçı açıldımı başlıyo ağlamaya
bezini değiştirene kadr akla karayı seçiyoruz çok komik bu oğlan yahu
annem diyo bebekler altının değiştirilmesini severler bu ilginç bişey diyo
çok şükür memişler düzeldi netde bakmıştım anne sütüyle silin uçlarını geçer yazıyodu
öyle yaptım ve gerçekten düzeldi çok şükür acı felen kalmadı oyuzden rahatcana emziriyorum
uykumuzda düzene girmeye başladı gibi artık 3 saatde bi uyanıyo ilk başta korktum acaba çokmu uyuyo diye ama dr a sordum çok normal dedi rahatladım
annelik çok güzel bişeymiş yirim onu beeen
moonum kuzumm sanada az kaldı zaman yaklaşıyo ne güzel gelsin çağatayımın arkadaşı
dejavum hoşgeldin cnm arkadaşım tatil bitti ama bayram tatili var oh miss
elfimm kuzumm dünürümm nasılsın balımm gelinim nasıl
bizden şimdilik bukadr kuzularım çağatay paşa uyurkene yazayım dedim
sizleri çooook seviyorum cnm arkadaşlarım öptüm hepiciğinizi kocamaaan
+
Hoşbulduk canımm.. bitti evet tatil adapte olmak zor olacak ama yapacak birşey yok yarın mesai var. Senin de doğumuna az kaldı canım hadi hayırlısıyla gelsin bebiş hazırlıklar tamam mı.
Maşallah canım oğluşuna yerim ben onu yaa.. Göbek düşmeden de banyo yaptırıyorlar aslında göbeğe değdirmeden ama sen bilirsin tabi düşsün rahatça banyosunu yaptırırsı neden acaba poposunu açınca ağlıyor ki erkek adam tabii göstermek istemiyor herhaldebanyoya alışır merak etme. O zaman daha da rahatlayacak güzel uyuyacak genelde akşam yatırmadan önce banyo yaptırmaya gayret et sonra emzir mis gibi uyur canımm.. sesin doğum yaptığın gün süper geliyordu valla hiç doğum yapmış gibi değildin canımm.. Evet bayram tatili var ama misafirim var arife günü dayımlar gelecek,annem kardeşim son iftarı bende yapacaklar. Bayramın ilk günü de bizde olurlar giderler sonra iki gün daha tatil var işbaşı yapıcam yine. Ama evim şenlenecek çok mutluyum o yüzden.
+
Maşallah canım oğluşuna yerim ben onu yaa.. Göbek düşmeden de banyo yaptırıyorlar aslında göbeğe değdirmeden ama sen bilirsin tabi düşsün rahatça banyosunu yaptırırsı neden acaba poposunu açınca ağlıyor ki erkek adam tabii göstermek istemiyor herhaldebanyoya alışır merak etme. O zaman daha da rahatlayacak güzel uyuyacak genelde akşam yatırmadan önce banyo yaptırmaya gayret et sonra emzir mis gibi uyur canımm.. sesin doğum yaptığın gün süper geliyordu valla hiç doğum yapmış gibi değildin canımm.. Evet bayram tatili var ama misafirim var arife günü dayımlar gelecek,annem kardeşim son iftarı bende yapacaklar. Bayramın ilk günü de bizde olurlar giderler sonra iki gün daha tatil var işbaşı yapıcam yine. Ama evim şenlenecek çok mutluyum o yüzden.
:) oo memişlere sevindim tatlım arıtık rahatlamışsınızdır.aa niye ağlıyorki altı açılırken yavrum tabi ganimeti elden gidiyor,bebiş onu yapmak için az uğraşmadı annesi kıymetli demekki çağatayımızın b..ku :))))))))))))) yerim ben onu ya resim yokmu daha şekerim :)bir görsek oğlumuzu. evet tatlım dr 10 dan sonra bekliyoz dedi bana göre 18 gibi gelcek hayırlısı artık:) 18 inde 40 haftam dolmuş oluyor ama belli olmaz tabi emzirme sütyeni aldım birtane ama salak kıza 95 dedim 90 vermiş ben 95 e acaba diyordum gerçi olduda azcık yanlardan rahatsız etti gidip onu değiştircem başka yerden bir ikitane daha alıcam. bir avizemiz kaldı dün baktık onada beğenmedim bugün gene bakıcaz çantalarımızıda aldık hazırlaması kaldı onuda hafta içi bebek deterjanı alıp kıyafetlerini yıkarım hazırlarm artık.bugün hiç halim yok evde başka işlerim var zaten .öpüyorum seni ve çağatayımı yirim sizi
asemb nerdesin yavrum aşağıda gözüküyon ama bişicik yazmadın
ya tam yazıyodum uyuyodu mızırdandı onu pışpışladım az evelde yazarken ağlıyo diye hemencik çıktım ama sustu kendılıgınden uyumaya dvm ediyo
maymun etti bu afacan beni
:) oo memişlere sevindim tatlım arıtık rahatlamışsınızdır.aa niye ağlıyorki altı açılırken yavrum tabi ganimeti elden gidiyor,bebiş onu yapmak için az uğraşmadı annesi kıymetli demekki çağatayımızın b..ku :))))))))))))) yerim ben onu ya resim yokmu daha şekerim :)bir görsek oğlumuzu. evet tatlım dr 10 dan sonra bekliyoz dedi bana göre 18 gibi gelcek hayırlısı artık:) 18 inde 40 haftam dolmuş oluyor ama belli olmaz tabi emzirme sütyeni aldım birtane ama salak kıza 95 dedim 90 vermiş ben 95 e acaba diyordum gerçi olduda azcık yanlardan rahatsız etti gidip onu değiştircem başka yerden bir ikitane daha alıcam. bir avizemiz kaldı dün baktık onada beğenmedim bugün gene bakıcaz çantalarımızıda aldık hazırlaması kaldı onuda hafta içi bebek deterjanı alıp kıyafetlerini yıkarım hazırlarm artık.bugün hiç halim yok evde başka işlerim var zaten .öpüyorum seni ve çağatayımı yirim sizi
tatilin en kötü yanı bitmesi tatlım:) evet az kaldı 1 ayımız kaldı allahın izniyle:)))))))) işte 18 eylülde 40 haftam doluyor dr 10 dan sonra beklicez dedi bekliyoruz artık ağrılarım oluyor kısa süreli geçiyor bebek büyüyor ondan heralde alanıda daraldı yavrumun bakalım cuma yada cumartesi günü bayramdan önce gel dedi gene gidicez bakalım hayırlısı inşallah. sağ salim gününde gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum cnm
ya tam yazıyodum uyuyodu mızırdandı onu pışpışladım az evelde yazarken ağlıyo diye hemencik çıktım ama sustu kendılıgınden uyumaya dvm ediyo
maymun etti bu afacan beni
dejavu beni görmeden gittin küstüm sanaaşaka şaka ben akşam 9 da gelicem maç var sende gelirsen meleğim görüşürüz özledim müsait olursan ama yapıcağın işlerin olabilir belki bitanem öpüyorum görüşürüz