Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım cok üzüldüm ya ayrılmayamı karar verdin tam olarak tüh ya ya sana nasıl siddet uygular o ya cok ama cok sinirlendim su an varya kulaklaırımdan alev fıskırıyo o derece.
eşinden gizlimi gitcen ailenin yanına canım ya. ay ne diyecegimi bilemiyorum kac gündür aklımdaydı bu kızcagızın ne sorunu var böle diye. canım iyi düşündünmü bi daha konussan eşinle bilmiyorum ki ya yuva yıkmak cok zor ama enine boyuna iyice düşündüysen sorunlardan ve olurunu bulamadıysan diyecek bişiyim yok canım. ama cok iyi düşün emi tatlım sen bizim fındıkkıranımızsın seni hiç kimse üzemez gerertirim heeeeeeeeeeeee

canımm o inşaat seslerinden bizde de var maalesef tatilde uyurum dedim orada da uyuyamadım uyku tutmadı hiç erkenden denize indim. Evime geld,m burada yne aynı devam ediyor inşaatlar sesler bitti yattım yorgundum hala halsizim ya. Çok iyi olmuş canım aranızdaki buzların erimesi biz bayanlar bir güç savaşına giriyoruız ster istemez ama bu eşlerimize zarar veriyor arada gerginlik olunca arada kalıyor onlarda bazı kaynanalar görüşülecek gibi değil ama çok önemli sorunlar yoksa karşılıklı düzelebilir. Samimi olmasınızda muhabbetiniz olsun kavga olmasın yeter.

ayy çok özledim yaa vallaa. Tatilde net cafeler var ama gitmedim hiç. Canımm ya içime doğan oldu galiba gelecek küçük elif süperr.. Ama tabii erken daha yanılgı olabilir ama küçük bir ihtimal.

Canımm ne olduu yine mi sana şiddet uyguladı yoksaa yaa inanamıyorumm hani olmayacak bir daha diyorduu, tatile gidecektiniz, kırk takla atıyordu affettirmek için nasıl olur yaa daha ne kadar zaman geçti son olayın üzerinden. 1.5 senede bir yuvanın yıkılması çok kötü birşey ama seni anlıyorum artık güvenin kalmadı, tekrar tekrar bunun olacağının farkına vardın. Ama ne bileyim çok üzülüyorum öyle olunca evlilikler. Sen bence de bir süre git ailenin yanına en azından gidemezsin sanmasın görsün sensiz kalabileceğini, tek başına kalsın düşünsün belki aklı başına gelir, düzelir bir süre ayrı kalın sonra karar versin boşanıp boşanmamaya. Şoktayım inan ki yaa hakkında hayırlısı olsun güzelimm..

Canlarımm ben bazı zamanlar baya ballı oluyorum haa.. Dün dayımlar, annemler, dayımların karşı komşuları çamlık alana gittik yakın müzk falan eğlendik dayıma telefon feldi Kütahya'ya patronun işletmeciliğini yaptığı yere bir makine bırakılması gerekiyormuş minibüse sığarsa sen götürürsün demiş. Sabah baktı sığmış yola çıkacak ve Eskişehir'e çok yakın bir yerden geçecekti Kütahya'ya seni de bırakırım eşin alır oradan seni dedi otobüs biletimi almıştım geri almadılar ama dayımla geldim yine de çünkü dayım hem otobüs saatimden 1 saat önce yola çıktı hem daha çabuk geldi. Ben otobüsle gitseydim ki otobüs karşıdan geldiği için köprü falan daha geç kalkardı eminim yarım saatte mola veriyor yavaş geliyor akşam 5-6 ancak evde olacaktım böyle olunca 10 da çıktık 12.30 da vardık süper oldu. Eşim ben alınca oraya yakın alışveriş merkezine gittik, yemek yedik eşime alışveriş yaptık geldik ama çok uykum vardı, halsizlik falan yattım uyudum falan kalktım eşim bişiler almaya gitti. Sonra da duşa giricem. Bayaca yandım sırtım soyulmaya başladı bile. Tabii tatil çok güzeldi bolca denize girdim, eğlendim, güneşlendim. Ama bugün tatilden gelmemiş gibiyim nedense pazartesi işbaşı ama haftasonu yine tatil bayram tatiline giricez çarşamba işbaşı yapıcaz. Dayımlar bize gelecekler arife günü bayramın ilk günüde kalacaklar. Öyle işte.

Bu arada teyzemin gelini doğum yaptı. Kıza dr bayramın 4. gününe gün vermişti ama normal olacağı için belli olmazda demişti gece sancılanmış eveli günü hemen gitmişler kalp atışları yavaşlamış sezeryana almışlar 3200 gr dünyaya geldi resmini de gönderdi telefona dün akşam çok güzeldi yaa maşallahh.. Herhalde mevlid olur ona gidebiliriz ama çok erken olursa gidemeyiz eşim şehir dışına göreve gidecek eylül başında belki haftasonu olursa gider bir gün kalır döneriz. Kız hamile kaldı doğurdu bende tık yok. Haa unutuyordum maalesef benden yine kanama geldi avşaya yola çıktığımız gün, deniz otobüsünde gelmeye başladı, oradan tampon aldım kullandım öyle denize girdim. 16. günümdü daha ama yapacak birşey yok ama bu daha bir regl gibi geldi önceki olduğum kahverengimsi falan gelmişti anlamadım valla birşey ilacın etkisi geçti sanırım dr daha da vermek istemiyor öbür regl olunca klomene başlıcam aslında rahim filmi prosedürü olmasa hemen aşılamaya geçmek istiyoruz ama belli de olmaz bir anda film çektirip aşılamaya geçebilirim.

fındığım ne diyim kuzum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sözün bittiği yerdeyim valla düzelir diye umut ediyorum.git bakalım ailenle bir görüş onlar ne diyicek belki aile büyükleri araya girerse kulaklaını çekerler eşinin ne bilim düzelir belki.

dejavum tatil bitti hoşgeldin :)))))))

melisam ne yapıyorsun kaynananla havuz başı yapmışsın oh ne güzel:)))))))))

elifim baş ağırısı gebelikte normal ağrı kesi alabilirsin dr verdiği bişi.geçmiş olsun

asembim taze annem ne yapıyorsunkuzum çağatayım nasıl memişler düzeldimi

slm canlarımm nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür dün oğluşumla dr a gittik çok şükür herşey yolunda
göbeğimiz henüz düşmedi düşmesini bekliyoruz ondan sonra bıcı bıcı yapcak
banyoda ne yapcagını merak ediyorum ama sanırsam yıkanmayı sevmiycek
altını değiştirirken ortalıgı yıkıyo kıçı açıldımı başlıyo ağlamaya
bezini değiştirene kadr akla karayı seçiyoruz çok komik bu oğlan yahu
annem diyo bebekler altının değiştirilmesini severler bu ilginç bişey diyo
çok şükür memişler düzeldi netde bakmıştım anne sütüyle silin uçlarını geçer yazıyodu
öyle yaptım ve gerçekten düzeldi çok şükür acı felen kalmadı oyuzden rahatcana emziriyorum
uykumuzda düzene girmeye başladı gibi artık 3 saatde bi uyanıyo ilk başta korktum acaba çokmu uyuyo diye ama dr a sordum çok normal dedi rahatladım
annelik çok güzel bişeymiş yirim onu beeen
moonum kuzumm sanada az kaldı zaman yaklaşıyo ne güzel gelsin çağatayımın arkadaşı
dejavum hoşgeldin cnm arkadaşım tatil bitti ama bayram tatili var oh miss
elfimm kuzumm dünürümm nasılsın balımm gelinim nasıl
bizden şimdilik bukadr kuzularım çağatay paşa uyurkene yazayım dedim
sizleri çooook seviyorum cnm arkadaşlarım öptüm hepiciğinizi kocamaaan

+

Hoşbulduk canımm.. bitti evet tatil adapte olmak zor olacak ama yapacak birşey yok yarın mesai var. Senin de doğumuna az kaldı canım hadi hayırlısıyla gelsin bebiş hazırlıklar tamam mı.

Maşallah canım oğluşuna yerim ben onu yaa.. Göbek düşmeden de banyo yaptırıyorlar aslında göbeğe değdirmeden ama sen bilirsin tabi düşsün rahatça banyosunu yaptırırsı neden acaba poposunu açınca ağlıyor ki erkek adam tabii göstermek istemiyor herhalde banyoya alışır merak etme. O zaman daha da rahatlayacak güzel uyuyacak genelde akşam yatırmadan önce banyo yaptırmaya gayret et sonra emzir mis gibi uyur canımm.. sesin doğum yaptığın gün süper geliyordu valla hiç doğum yapmış gibi değildin canımm.. Evet bayram tatili var ama misafirim var arife günü dayımlar gelecek,annem kardeşim son iftarı bende yapacaklar. Bayramın ilk günü de bizde olurlar giderler sonra iki gün daha tatil var işbaşı yapıcam yine. Ama evim şenlenecek çok mutluyum o yüzden.

Kızlarr bir bakınayım dedim çıkmam lazım evde işler beni bekliyor. Eşim tatilden dönmeden önce silmiş süpürmüş,tutmuş nevresimleri çarşafları baza altına kaldırmış kendince düzenleme yapmış yanii ama ne kadar olacak ki erkeğin yaptığı işte dolu iş var. Akşam çamaşır yıkadım bugün beyazları yıkıcam, mutfağın fayans aralarını temizlicem, tatilde eşime dedim halıları ver yıkamaya yetişmez gelince diye vermiş halıları yıkanacak gelecek, annemler gelmeden önce sererim onları. Yemek yapıcam, balkon camlarımı sileyim diyorum akşama doğru. Hafta içi de işten geldikçe yaparım bişiler. Öyle işte kızlarr gelirim yine akşama doğru öpüyorum sizii..

:) oo memişlere sevindim tatlım arıtık rahatlamışsınızdır.aa niye ağlıyorki altı açılırken yavrum tabi ganimeti elden gidiyor,bebiş onu yapmak için az uğraşmadı annesi kıymetli demekki çağatayımızın b..ku :))))))))))))) yerim ben onu ya resim yokmu daha şekerim :)bir görsek oğlumuzu. evet tatlım dr 10 dan sonra bekliyoz dedi bana göre 18 gibi gelcek hayırlısı artık:) 18 inde 40 haftam dolmuş oluyor ama belli olmaz tabi emzirme sütyeni aldım birtane ama salak kıza 95 dedim 90 vermiş ben 95 e acaba diyordum gerçi olduda azcık yanlardan rahatsız etti gidip onu değiştircem başka yerden bir ikitane daha alıcam. bir avizemiz kaldı dün baktık onada beğenmedim bugün gene bakıcaz çantalarımızıda aldık hazırlaması kaldı onuda hafta içi bebek deterjanı alıp kıyafetlerini yıkarım hazırlarm artık.bugün hiç halim yok evde başka işlerim var zaten .öpüyorum seni ve çağatayımı yirim sizi

tatilin en kötü yanı bitmesi tatlım:) evet az kaldı 1 ayımız kaldı allahın izniyle:)))))))) işte 18 eylülde 40 haftam doluyor dr 10 dan sonra beklicez dedi bekliyoruz artık ağrılarım oluyor kısa süreli geçiyor bebek büyüyor ondan heralde alanıda daraldı yavrumun bakalım cuma yada cumartesi günü bayramdan önce gel dedi gene gidicez bakalım hayırlısı inşallah. sağ salim gününde gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum cnm

asemb nerdesin yavrum aşağıda gözüküyon ama bişicik yazmadın

sağol kuzumm yimek serbest ya bende yıkarım diyodum ama çocuk dr u kesinlikle yıkamayın diyince bizde yıkayamıyoruz tabi siliyoruz felen ama banyo yaptıramıyoruz kuuzmm
bi yapsa rahatlar dediğin gibi ama bu afacan bi alem bakalım banyo maceralarımız nasıl olcak yavrumla
hehe kim aradıysa öyle dedi sesin süper senmi doğum yaptın felen çok şükür gönlüme göre geçti herşey kuzum
yani rahat girdim rahat çıktım sezden işin püf noktasıda bu galiba anne nekadr rahat olursa hqerşeyde öyle gelişiyo sankilim
valla popo olayını anlamadık alt değiştirmek tam bi eziyet oyuzden o kısmı anneme bırakıyorum tabi o gidince bana kalcak
resmen yırtınıyo çok ilginç bişey dr a dedik sorun yok dedi
oo doğru ya misafilerin olcak bayramda ama olsun dediğin gibi evde ses olcak çok da güzel olur kalabalık bayram

çok şükür rahatladık kuzumm o ne acıydı öyle amanııın yok öyle bişey
hehe alemsin yahuu dimek ganimeti elden gidiyo he çok ilginç gerçekten altı üstü b.kunu temizliycez mutlu ol demi yok nerde yıkıyo evi başımıza
resim sana atarım kuzumm msnden felen ya da telden atarım arkidişim
hayırlısıyla vaktinde gelsin fatihimizz oyyy yicem onu bi gelsin hele
kesinlikle şuanki bedeninden büyük al kuzum emzirme sütyenini benım bikaçtanesi olmuyo ozaman aldıklarımdan
küçük geliyo şuanda oyuzden şuanki bedeninden de al ama büyükde al derim kuzum
bide eldiven ben az almıştım çok lazım olmuyo felen yazmışlardı forumlarda ama bence tam tersi çok lazım oluyo
tırnakları çiziyo eldiven çok işe yarıyo kuzum bide şu ağız mendilini boşa abartmışım okaa lazım olmuyo bana
kıyafete gelince 50 numara bolcana al derim ben az almısım yetmiyo buyuklerı giyiyo
ahanda ağlıyo kuzum sonra gene gelirim muckkkss

asemb nerdesin yavrum aşağıda gözüküyon ama bişicik yazmadın

ya tam yazıyodum uyuyodu mızırdandı onu pışpışladım az evelde yazarken ağlıyo diye hemencik çıktım ama sustu kendılıgınden uyumaya dvm ediyo
maymun etti bu afacan beni

ya tam yazıyodum uyuyodu mızırdandı onu pışpışladım az evelde yazarken ağlıyo diye hemencik çıktım ama sustu kendılıgınden uyumaya dvm ediyo

eeeeeee olcek okadar kuzum biz artık onlar için yaşıcaz:) bende şimdi büyük alıyım gidiyim değiştiriyim diyom kızın kafasına atım kız diyem benim memüşler bu kadar küçükmü :))))))))))

eldiven alalım ozaman 5-6 tane var ama lazımsa alıncak.kuzum hastaneden çıkışta bebişi neye koydunuz tatlım ana kucağımı aldın ne yaptın ne ettin :)

anamm bişi kalmadı valla yaa zaman hemencik geçiyor benim teyzemin gelinini de dr bayramın 4. günü gibi demiş normal istiyordu ama perşembe gecesi sancısı tutmuş gitmişler doktora kalp atışları yavaşladığı için sancının artmasını, normali beklemediler sezeryan oldu fotosunu gönderdi ay bir de tatlı ki yanii hiç belli olmuyor bu işler. Bende bugün hiçbir iş yapamadım başım çatladı ağrıdan ağrı kesici içtim geçer gibi oldu yine başladı oysa bugün evdeyken birkaç iş halletseydim süper olacaktı haftaiçi işten gelince zor oluyor arife gününe misafirim var yabancı değiller ama dayım ilk defa gelecek hiç gelemedi evlendiğimden beri en iyi şekilde ağırlamak istiyorum cuma akşamdan yaparım bazı yemeklerimi tatlılarımı. Yetiştiricem artık yaa kapılar mutfak dolapları silinmişti zaten balkon camı silecektim zaten silemezmişim yağmur bastırdı hem de nasıl kaldı öyle.

aklına estiği gibi davranıyor işte nasılsa ilgilenen ağladığında koşan bri var ilgi istiyor annesii. Daha dur daha yeni annesin neler edecek daha ama olsun her yorulmaya değer onlar için.

dejavu beni görmeden gittin küstüm sanaaşaka şaka ben akşam 9 da gelicem maç var sende gelirsen meleğim görüşürüz özledim müsait olursan ama yapıcağın işlerin olabilir belki bitanem öpüyorum görüşürüz

işim yok balımm gelirimm zati bir iş yapamadım bugün yaa başım çatlıyordu ağrıdan yeni yeni geçti aptal gibi oldum valla. Çamaşırları yıkadım ütüm vardı ama yapamıcam yarına artık. Beyazlarda yıkanıyor onlarla beraber ütülerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…