- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.681
sewdamndan haberi olan varmı gelemdiğine göre kesin doğurdu aklım onda ne yapıyo acaba:18::18:
Dün hiçbirlerim gömedim yani sevdayı ay hadi inşallah doğurmuş tür.bu arada benim adete 11 gün var anlamadım bu ne ağrısı umarım bebek agrisidir bak yine sol alttan girdi sanci
elif 1164 sayfa yorum yaprmsn
olabilir kuzum 11 gün varsa şuan dölleniyo işte bu zmanda gnelde oluyo ağrıları ama hadi inş yaaa yumurtlaman geçyti alakası yopkki diteyim yumutlama bence olablir yinede heyecan etmeyelimde ama anlattığına göre sanki değişiki yani inş bebeişin yer aç anne diyerekten yerleşiyodur gülüm benim inşşş:18::18:
beni merak etmişsiniz can sıkıntısından hiç girmek istemiyorum kararımı verdim ve telde anneme ve ablama bişiler çıtlattım deli oldular resmen benim gitmemi bekliyorlar 3 günüm kaldı kısmetse eşime bişi belli etmemeye çalışıyorum ailemin bildiğini bilse olacakları bilir ve beni göndermez bişi yok gibi davranıyorum ama sinir oluyorum ona daha 1,5 sene ya çok değil ki...1.inciye ses çıkarmadım daha kötü olmaya başladı şiddet ve küfür aslaaaaaaaaa gelemem...bakalım babam duyunca neler olacak.bişi yokmuş gibi davranıyor geliyor aşkım falan filan diyor çokda rahat valla.ama benim ondanb korktuğumu bildiği için özür dilemiyor ohhhhhhhhhh paşa gibi yani...o istedi böylr olmasını.
İnşallah canim ya belimde bıçağı yok ama bu ay abartılı iki sefer yakı yapıştırdım ya kıs
gülüm iniş bu ay artık gelir benimdeiçime heyecan sardırdın inaki şimdi kendi adet günümü beklercesine bekliycem hadi hayrılsıı :18::18:
Canım ya. Bilmiyorum ya diğer birkaç aydada habire belirti oldu Yada yarattım çok kaptirmakistemiyom yaraya tuz basmış gibi acıyor hayırlısı beklicez bakalim
Canım ben çıkıyorum diziizlicez öptüm fındığım sende sakın kendine bı daha şiddet uygulatma ya hangi devireceğiz ya olarak kolay olmamalı erkeğin karsına sddet.bi sürü sığınma evleri var artık cek git babana arkana bile bakmadan ne oluyoruz canım ya çok uzuldumsimdi ya.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bakalım?
bugün ve yarın çok yoğunum .fazla gelemeyebilirim merak etmeyin ama fırsat buldukça bakıcam size takipteyim:))))
melisacık dikkat et kendini fazla yorma bebişte olabilir cnm . belki zamanı gelmiştir
elifim sen ne yapıyorsun bakalım.