Bu Blog Buradan Verilen Bağlantılar İzlermişim
Bu Blog
Buradan Verilen Bağlantılar
İzlermişim
Nah Bulursunuz O Kadar Beyazını !
Karalayan: Kediye Kafa Atan Psikopat Fare -
Yaşım olmuş 31..Etrafımdaki arkadaşlarım da 3 aşağı 5 yukarı benimle aynı yaştalar. Kimi benim gibi evliliği denedi beceremedi, kimi hiç bulaşmadı o işlere falan filan. Sonuç itibari ile şu anda hepimiz el elde baş başta oturmuş beyaz atlı prenslerimizi bekliyoruz. Yani aslında ben beklemiyorum da bekliyomuş gibi yapıyorum, kızlara destek olmak anlamında. Yersen
Tuhaftır ki her konuda güzel güzel anlaştığım arkadaşlarımla prens kriterlerimiz uyuşmuyor.
Sıralıyorlar bir bir isteklerini...
*Asil davransın
*Tiyatro, sinema sevsin
*Futbolla ilgilenmesin
*İşi iyi olsun, kariyeri olsun
*Annesine düşkün olmasın
*Sarışın olsun
*Esmer olsun
*Uzun saçlı olsun
*Geniş omuzlu olsun
*Çocuk sevsin
*Arabası olsun
*Evi olsun
*Ev işlerinde bana yardım etsin
*Tutkulu olsun
*İyi sevişsin
*Az konuşsun
*Çok konuşsun
*Yaş farkımız çok olmasın
Bla
Bla
Bla
.
.
.
Onlar bunları sıralarken ben alık alık bakıyorum içlerinden bir tanesi bile çıkıp BENİ SEVSİN, BANA DEĞER VERSİN SAYGI DUYSUN demediği için.
Ulan zilliler;
Alacağınız adam kraliyet soyundan da olsa en nihayetinde akşam evine geldi mi çekecek pişofmanlarını üzerine(pişofman=pijamayla eşofman arası bişi işte), yiyecek, içecek, tv izleyecek, pc de oyun oynayacak, burnunu kurcalayacak ve hatta inanır mısın gaz bile çıkaracak. Ve o tüm bunları yaparken sen onun yanında olacaksın.
Ne yani şimdi adam sırf bunları yapıyo diye terk mi edeceksin onu?
-Necatiii hayatım çok iyisin, zenginsin kariyerin var, asilsin şusun busun ama hayatım apış aranı kaşıyosun yaaa. Terkediyorum seni....... mi diyeceksin?
Seversen benimsersin her halini.
Adam nasıl ki senin sabahları yataktan kalktığında o tanınmaz halini benimsiyosa sen de onun için yapacaksın aynısını.
Eğer bunları yapacak kadar özverin yoksa prens falan beklemeyeceksin. Zaten beklesen de senin istediğin özelliklerin hepsini bünyesinde barındıranı beklersen ohooooooo...Yandı gülüm keten helva..
Her neyse işte ne diyoduk?
Benim kriterim mi?
Yok anacım ben de kriter falan.
Bırak beyaz atlı prensi at tek başına gelse razıyım.
Satar parasını yerim en azından :)
Para eder lan di mi o at? Koskoca prensin atı ne de olsa :)