- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.661
Ben geldiiiiimmmmm
merhaba canımm nasılsınnn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldiiiiimmmmm
merhaba canımm nasılsınnn..
ben geldim kızlar kızlar nasılsınız
Hosgeldin canoo telden giriyorum zor oluyo biraz ben iyilik canım sen nasilsin
İyilik canım senden ne haber hosgeldin barada özledik seni nasıl gecti tatilin
balımm biz iyiyiz seni sormalı kız annesii..
güzel geçti deniz, güneş kötü olur mu ama gel yine yorgunluk işte aynı hiç tatile gitmemiş gibiyim vallahi.
nedenkii kuzum evde değilmisin telden giriyosun hoşbuldum mlisam bende iyiyim çok şükür
Canim esimi yanlış bırakmayın dedim macizliyoda. Burada taraftar şişme koltuk aldım Fenerbahçe oturup izlersin diye ya gs golü çaktı esim oturmuyor orda simcik ters tepti
seninkidemi izliyo maçı benimkide izliyo vee gss lı inanırmısın gol kaçtokça deli oluyo Allahtan attılar birtane bende maç olunca rahat geliyoeum normalde bırakamıyorumda işte
Normalde öle fazla izlerde önemli maclar bazen
hıım valaha meisam benimki her türlü maçı eni eski farketmiyo bıraksan içine düşer öyle düşkün bazen deli oluorum diji almak istiyorda korkusundan almaıyo sürekli maç elif sen kafayı yersin diyo aynen öyle diyorum bende
Aman aldırma gülüm basına bela olur gooooolbu aradaU
Elifim iki gündür kasığım çok ağrıyordu. Sen de de ağrılar olmuştu demi canım öle hatırlıyorum
gülüm oluyodu evet ani sancılar birden krmplar sende nasıl birde iğne batmış gibi sızılar oluyomu:18::18:
Canım benimki Aynen adet sancisi gibi kasiğımın alt tarafı çok dolgun şeyime sancı yaptı iki gün anladım ne bu.bugun hiç bisi yok ama