Kaldığımız Yerden Her Telden..

kocişte diyor zaten sabırsızlanıyor seninki diye:))))))))))))))))) yapsın bakalım darısı sizin başınıza tatlım o hareket ettimi rahatlıyosun.:KK16:

aynen benimkide diyo eliyle seviyo hadi gelsin yeter içerde kaldığı diyo ne zaman gelcek yaa diyo vallaha hazırdan konuyolar ne denirkii:KK1::KK1:amin gülüm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş haklısın hisseidnce görünce rahatlıyosun bende sabırsızlıkla bekliyorum gideyim 16. haftada olucam nasip olırsa daha net belli olur cinsiyeti memeleketten dönünce başlarız alışverişlere artık

aynen benimkide diyo eliyle seviyo hadi gelsin yeter içerde kaldığı diyo ne zaman gelcek yaa diyo vallaha hazırdan konuyolar ne denirkii:KK1::KK1:amin gülüm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş haklısın hisseidnce görünce rahatlıyosun bende sabırsızlıkla bekliyorum gideyim 16. haftada olucam nasip olırsa daha net belli olur cinsiyeti memeleketten dönünce başlarız alışverişlere artık

tabi acele etme tatlım şöyle 20 hafta olun başlarsın :)) yavrum bende öyle başladım şükür bişi kalmadı dün halısını aldım oğlumun şimdi avizemiz kaldı gecelik falan aldım tamamladım onları birde valiz alcam kendime ufak boy çekmeli

tabi acele etme tatlım şöyle 20 hafta olun başlarsın :)) yavrum bende öyle başladım şükür bişi kalmadı dün halısını aldım oğlumun şimdi avizemiz kaldı gecelik falan aldım tamamladım onları birde valiz alcam kendime ufak boy çekmeli
evet gülüm haklısın acele etmemek lazımda ahh ahh heyecan sarınca görünce kıyafetleri dayanamıyo insan hayırlısı artık demek bir tek avize kaldı hayırlı uğurlu olsun balım iyi günlerde yatsın inş bitanem:nazar::nazar:
slm cicişler nasılsınız bakalım asemb dogurdumu elif yeni ultrason görntülerini paylaştınmı moon senn tarih belli oldumu

a.slm hoşgeldin hülyam nasılsın paylştım gülüm dur koyayım sende bak teyzesi kız dedi doktor orkdmde kız dedi bakalaım hayoırlısı:KK19:

$020820123043.jpg $020820123039.jpg $020820123034.jpg $020820123032.jpg hülyam bu geçen haftaki hali kuzum

maşallah cimcimeye zaten ilk andan itibaren kız geçiriyodum içimden rabbim sağ sağlim kucagına almayıda nasip etsin çiçeğim anam minik elifimizmi olcek indi abowwwwwww:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

sağolasın hülyam Allah razı olsun evet kız diyodun dejavumda kız diyodu son anda süpriz yapmaazsa eğer kız yani balısı hayırlısı olsun inş minik elif evet Allahım herkese nasip etsin sen nasılsın hülyam yeğenim nasıl damadımmı desem acaba malum kızıma kalmış yaaa:KK9::KK9::KK19:

sağolasın hülyam Allah razı olsun evet kız diyodun dejavumda kız diyodu son anda süpriz yapmaazsa eğer kız yani balısı hayırlısı olsun inş minik elif evet Allahım herkese nasip etsin sen nasılsın hülyam yeğenim nasıl damadımmı desem acaba malum kızıma kalmış yaaa:KK9::KK9::KK19:

bizde cok şükür iyiz canım artık seslere karşı tekmelerle cvp geliyor babamız elini karnıma koysun sanki tanıyo tekme yagmuruna tutuyo beni anlıycagın tekme diliyle konuşuyoruz oğlumla pazartesi dra gidicem ayruıntılı ultrason zamanı geldi merak ediyorum ilk kez renkli görücem oglumu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: kızına cok şiddetli talibim canım

bizde cok şükür iyiz canım artık seslere karşı tekmelerle cvp geliyor babamız elini karnıma koysun sanki tanıyo tekme yagmuruna tutuyo beni anlıycagın tekme diliyle konuşuyoruz oğlumla pazartesi dra gidicem ayruıntılı ultrason zamanı geldi merak ediyorum ilk kez renkli görücem oglumu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: kızına cok şiddetli talibim canım

oy yerim ben onun tepiklerini maaşallah kuzuma damadıma Allahım nazarlardan korusun bitanem demek tanıyo babasını bak sen paşama maaşallah renklide görüceksin haa ayy çok güzel olur ayrıntılı olucak benim yerimede bak annesi olurmu vallaha ben bilemem kızzım bilir hülyam kimi seçerse veriyorum hiç bir talebim yok mutlu etsin damadım yeter yaniii:KK51::KK51::KK19:

oy yerim ben onun tepiklerini maaşallah kuzuma damadıma Allahım nazarlardan korusun bitanem demek tanıyo babasını bak sen paşama maaşallah renklide görüceksin haa ayy çok güzel olur ayrıntılı olucak benim yerimede bak annesi olurmu vallaha ben bilemem kızzım bilir hülyam kimi seçerse veriyorum hiç bir talebim yok mutlu etsin damadım yeter yaniii:KK51::KK51::KK19:

sagol bitanem darısı basına kız cocukları daha erken tepıklemeye baslarmıs bılıyosun ben herşeyigeç öğrendim ins sen bunuda erken öğrenirsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

sagol bitanem darısı basına kız cocukları daha erken tepıklemeye baslarmıs bılıyosun ben herşeyigeç öğrendim ins sen bunuda erken öğrenirsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

amin kuzum sağolsın öylemi kızlar daha mı çabuk tepikliyo bak bende bilmiyodum hülyam sevindim gerçi arada böyle aniden birşey kayıyomuş gibi kalp atışı gibi oluyo acabamı diyorum ama bağırsak hareketleriyle karıştırıymuşuz diyo nette:26::26:

Kızlarrr hepinizee merhabaa.. Ben tatilden geldim ama hala annemdeyim dün döndük avşadan bugünü annemde geçireyim yarın giderim eve dedim. Bugünde Kaıköye indik gezdik kardeşimde izinde beraber vakit geçirdik annemle tatilimiz çok güzel geçti denize girdim bol bol güneşlendim kara oldum akşamları da gezdim. Buraya geldiğim gün yazamadım net açmaya fırsatım olmadı yarın dönücem. Elifim bebişin kızmış tebrik ederim balımm valla içimden hep kız geçiyordu biliyorsun. Asembim doğurdu Çağatayımız geldi çpk şükür ben tatilde aradım onu pazartesi akşam üzeri konuştuk sesi süeper geliyordu buraya gelip doğum hikayesini yazdı mı bilmiyorum geçmişe bakmadım fazla zamanım yok dayımlarla çay içmeye gidicez iftardan sonra yarım ece gidince geçm,işe bakar yazaım daha rahat kuzularım hepinizi çok özledim...

günaydın arkadaslar. sabah 8 de uyandım halvette oldu tabi bi 45 dakka zor yattım uyuyamadım insaat sesleri yükseldi sinir oldum bende kalktım bi yandan kötü yolu izliyorum bi yandanda sizleri bekliyourum hadi gelin tembel tenekeler hala uyuyonuzmu yav. canım sıkıldı. dün havuzdaydık iyi oldu kaynanamla aram uzun süredir bozuktu konusuyoduk küzlük yoktu ama birlikte bişi yapmıyo bi yere gitmiyoduk öle işte. onlada aramız yumusadı iyi oldu bu havuz olayı.bi kere herseyden önce esim cok mutlu ldu tabi garibim o da iki kadın arasıoında kalıyodu simdi havalarda bi görseniz. umarım bii daha bozulmaz aramız cok samimi olmadan böle düzgün olsun yeter bana.:KK34::KK34:
dejavum gelmişsin stresini atıp geldin insallah. tatilinin iyi gecmesine sevindim canım. bizde seni özledimk hayatım:KK34::KK34::KK34:

hım bugün haftasonu demi ya yeni fark ettim vallahi. yatın kıslar iyice dinlenin madem ole koca cumartesileri calışınca haftasonunu bile anlamıoyrum ya:KK47::KK47::KK47:
bende sizi belkliyom ole

Kızlarrr hepinizee merhabaa.. Ben tatilden geldim ama hala annemdeyim dün döndük avşadan bugünü annemde geçireyim yarın giderim eve dedim. Bugünde Kaıköye indik gezdik kardeşimde izinde beraber vakit geçirdik annemle tatilimiz çok güzel geçti denize girdim bol bol güneşlendim kara oldum akşamları da gezdim. Buraya geldiğim gün yazamadım net açmaya fırsatım olmadı yarın dönücem. Elifim bebişin kızmış tebrik ederim balımm valla içimden hep kız geçiyordu biliyorsun. Asembim doğurdu Çağatayımız geldi çpk şükür ben tatilde aradım onu pazartesi akşam üzeri konuştuk sesi süeper geliyordu buraya gelip doğum hikayesini yazdı mı bilmiyorum geçmişe bakmadım fazla zamanım yok dayımlarla çay içmeye gidicez iftardan sonra yarım ece gidince geçm,işe bakar yazaım daha rahat kuzularım hepinizi çok özledim...

amanında amanın kim gelmiş meeleğim hoşgeldin bittimi tatillin iyi güzel geçmiş sevindim balım ee artık dön olmuyo sensiz gülüm gelde bitsin hasret gari evet meleğim kız dedi doktor ama tabi kesin sonuç için önümüzdeki kontrol önemli pipi gözükmüyo kız dedi ama erken zamalarda yanılgı oluyo diye emin olamiyorum kuzum hadigelince görürşürz hyırlı yolculuklar kuzucum:KK54:

günaydın arkadaslar. sabah 8 de uyandım halvette oldu tabi bi 45 dakka zor yattım uyuyamadım insaat sesleri yükseldi sinir oldum bende kalktım bi yandan kötü yolu izliyorum bi yandanda sizleri bekliyourum hadi gelin tembel tenekeler hala uyuyonuzmu yav. canım sıkıldı. dün havuzdaydık iyi oldu kaynanamla aram uzun süredir bozuktu konusuyoduk küzlük yoktu ama birlikte bişi yapmıyo bi yere gitmiyoduk öle işte. onlada aramız yumusadı iyi oldu bu havuz olayı.bi kere herseyden önce esim cok mutlu ldu tabi garibim o da iki kadın arasıoında kalıyodu simdi havalarda bi görseniz. umarım bii daha bozulmaz aramız cok samimi olmadan böle düzgün olsun yeter bana.:KK34::KK34:
dejavum gelmişsin stresini atıp geldin insallah. tatilinin iyi gecmesine sevindim canım. bizde seni özledimk hayatım:KK34::KK34::KK34:

günaydın canım bende 9 kalktım da koltukta uzandım başımın ağrısından bütün gece uyuyamadım ilaçda almak istemedim çektim vallaha demek halvet oldu hadi inş bu ay beklediğin gün glir kuzum hayırlısıyla evet kaynananla araniyi değil diyodun düzeldiğine sevindim gülüm inş artık sorun yaşamazsınız dediğin gibi erkekler bu konuda arada kalıyolar çaresizce malesef:26::26:

Bu Blog Buradan Verilen Bağlantılar İzlermişim

Bu Blog
Buradan Verilen Bağlantılar
İzlermişim

Nah Bulursunuz O Kadar Beyazını !

Karalayan: Kediye Kafa Atan Psikopat Fare -

Yaşım olmuş 31..Etrafımdaki arkadaşlarım da 3 aşağı 5 yukarı benimle aynı yaştalar. Kimi benim gibi evliliği denedi beceremedi, kimi hiç bulaşmadı o işlere falan filan. Sonuç itibari ile şu anda hepimiz el elde baş başta oturmuş beyaz atlı prenslerimizi bekliyoruz. Yani aslında ben beklemiyorum da bekliyomuş gibi yapıyorum, kızlara destek olmak anlamında. Yersen :p

Tuhaftır ki her konuda güzel güzel anlaştığım arkadaşlarımla prens kriterlerimiz uyuşmuyor.
Sıralıyorlar bir bir isteklerini...

*Asil davransın
*Tiyatro, sinema sevsin
*Futbolla ilgilenmesin
*İşi iyi olsun, kariyeri olsun
*Annesine düşkün olmasın
*Sarışın olsun
*Esmer olsun
*Uzun saçlı olsun
*Geniş omuzlu olsun
*Çocuk sevsin
*Arabası olsun
*Evi olsun
*Ev işlerinde bana yardım etsin
*Tutkulu olsun
*İyi sevişsin
*Az konuşsun
*Çok konuşsun
*Yaş farkımız çok olmasın
Bla
Bla
Bla
.
.
.

Onlar bunları sıralarken ben alık alık bakıyorum içlerinden bir tanesi bile çıkıp BENİ SEVSİN, BANA DEĞER VERSİN SAYGI DUYSUN demediği için.

Ulan zilliler;
Alacağınız adam kraliyet soyundan da olsa en nihayetinde akşam evine geldi mi çekecek pişofmanlarını üzerine(pişofman=pijamayla eşofman arası bişi işte), yiyecek, içecek, tv izleyecek, pc de oyun oynayacak, burnunu kurcalayacak ve hatta inanır mısın gaz bile çıkaracak. Ve o tüm bunları yaparken sen onun yanında olacaksın.

Ne yani şimdi adam sırf bunları yapıyo diye terk mi edeceksin onu?

-Necatiii hayatım çok iyisin, zenginsin kariyerin var, asilsin şusun busun ama hayatım apış aranı kaşıyosun yaaa. Terkediyorum seni....... mi diyeceksin?

Seversen benimsersin her halini.
Adam nasıl ki senin sabahları yataktan kalktığında o tanınmaz halini benimsiyosa sen de onun için yapacaksın aynısını.

Eğer bunları yapacak kadar özverin yoksa prens falan beklemeyeceksin. Zaten beklesen de senin istediğin özelliklerin hepsini bünyesinde barındıranı beklersen ohooooooo...Yandı gülüm keten helva..

Her neyse işte ne diyoduk?
Benim kriterim mi?
Yok anacım ben de kriter falan.
Bırak beyaz atlı prensi at tek başına gelse razıyım.
Satar parasını yerim en azından :)

Para eder lan di mi o at? Koskoca prensin atı ne de olsa :)

beni merak etmişsiniz can sıkıntısından hiç girmek istemiyorum kararımı verdim ve telde anneme ve ablama bişiler çıtlattım deli oldular resmen benim gitmemi bekliyorlar 3 günüm kaldı kısmetse eşime bişi belli etmemeye çalışıyorum ailemin bildiğini bilse olacakları bilir ve beni göndermez bişi yok gibi davranıyorum ama sinir oluyorum ona daha 1,5 sene ya çok değil ki...1.inciye ses çıkarmadım daha kötü olmaya başladı şiddet ve küfür aslaaaaaaaaa gelemem...bakalım babam duyunca neler olacak.bişi yokmuş gibi davranıyor geliyor aşkım falan filan diyor çokda rahat valla.ama benim ondanb korktuğumu bildiği için özür dilemiyor ohhhhhhhhhh paşa gibi yani...o istedi böylr olmasını.

günaydın canım bende 9 kalktım da koltukta uzandım başımın ağrısından bütün gece uyuyamadım ilaçda almak istemedim çektim vallaha demek halvet oldu hadi inş bu ay beklediğin gün glir kuzum hayırlısıyla evet kaynananla araniyi değil diyodun düzeldiğine sevindim gülüm inş artık sorun yaşamazsınız dediğin gibi erkekler bu konuda arada kalıyolar çaresizce malesef:26::26:

canım cok agrıdıysa bi minoset alaydın ya tüh bi girdimi gitmek bilmiyo bas agrıları ya. oldu da halvet ben yine yatamadımki bi 30 yada 45 dakkika kadar uzandım o kadarcık.tam düzelmedide işte biraz olsun yumusamıstır. kaynanam cok begendi havuzu haftaya yine gidelim diyo:))

X