Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar nerelerdesınızzzz benım agrımmm var yaaaaa akıntım oldu kahverengınde sızce dogummu oluyo acaba:18::18::18:

kızlar nerelerdesınızzzz benım agrımmm var yaaaaa akıntım oldu kahverengınde sızce dogummu oluyo acaba:18::18::18:

sewdam hoşgeldin kuzum akıntın varsa doğum başlıyo diye bilkiyorum ben doktorunu aradınmı kuzum kanlı akıntımı yani genelde dpoktorlar suyun geldiğinde kan gib şeylerde gel diyolar istersen git doktora haa ne dersin

duş aldımmm şimdi artı gıbı agrılarr yok arasam hemen gel der bıraz evde cekmek istıyorum sancımı orda cok alttan muayene edıyolar canım yaaa edıncede cok agrıyo

duş aldımmm şimdi artı gıbı agrılarr yok arasam hemen gel der bıraz evde cekmek istıyorum sancımı orda cok alttan muayene edıyolar canım yaaa edıncede cok agrıyo

oda doğru gülüm evde beklemek son anda gidip doğurmak iyi derler ama birde su meselesi var ona dikkat et bak ne bileyim bazılarında anlaşılmıyomuş gerldiği diyenler oldu ama ağrı yok diyosun yeni yenimi başlıyo ne yapıyo acaba balım:44:

bayadır bkledim kimseler gelmedi bende çıkıyorum vallaha otut otur yoruldum kızlar görüşürüz öpüldünüz sewdam inş hayırlısı ile alıocaksın kucağını kızın sana sinyal veriyo geliyorum sinyalı hazırlıklı ol balım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtar inş AMİNNNNNNNNNN

sevdam nazlı kızçen geliyor demekki rabbim bir avazda kurtarsın siziiiiiii inşallah

moonum kuzum nasılsın girmedin bugün iyimisin merak ettim balım:26:

iyiyim tatlım sen çıkmışsın ben girdim sabahta baktım şöyle kimse yok çıktım paşam beni gece uyutmadı ya kıpır kıpır bir sağa bir sola bugün sersem gibiyim:) sen nasılsın tatlım sevdam doğuma mı gitti acep

çıkmadım canım otomatikmen atılmışım bekleyince yemekle uğraşıyorum bir taraftan gelip bakıoyrumbende sbah geldim bayada bekeldim yoktu kimse dimek fatihim uyutmadı aneisne gelmek için sabırsızlanıyodur :))))sewdam hemen gitmek istemiyodu sancım yok ama akıntı var dedi bilemiyrom kiş çıktı girmedi daha bende merak ediyorum

ZATEN onun haftası tamam bebiştir artık bence bugün doğrur:) rabbim kolaylık versin inş

oh dejavumda iyi tatil yaptı nezaman gelcekmiş bellimi.

uyutmadı oğluşum teyzesi :)))) 2 saat uykuya dalamadım ki ben yastığa başımı koyunca uyurum hemen

ZATEN onun haftası tamam bebiştir artık bence bugün doğrur:) rabbim kolaylık versin inş

oh dejavumda iyi tatil yaptı nezaman gelcekmiş bellimi.
bende öyle dedim git bak suyun gelir anlamazsın oluyomuş yaa bence git ama bilmiyorumki ne yaptı Allahım bir avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin kuzum inş evet dejavumda tatili yaptı gelir bu hafta muhtemelen hiç haberim yok gülümmm
uyutmadı oğluşum teyzesi :)))) 2 saat uykuya dalamadım ki ben yastığa başımı koyunca uyurum hemen

yesin teyzesi onun tepiklerini pipisini uyutmuyo annesi şimdi karnında yarın kucağında alıştırmalar yapıyo kuzum annesinee

kocişte diyor zaten sabırsızlanıyor seninki diye:))))))))))))))))) yapsın bakalım darısı sizin başınıza tatlım o hareket ettimi rahatlıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…