- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.301
sağlıklı olsun da canım gerisi boş inanki ikili testi yaptırdık ultrasonda sıkıntı çıkmdıda kanın sonucunun yarına alıcaz hayırlısıyla oda iyi çıksa rahat edicem inş yumurtlama zamanın olmasın belli olmazki sen değerlendirseydin boş bırakmasaydın bacım bak ben yumurtlama zamanında olamdıki bence sen 2 günde bir dene birde bak ben dün bir yer bulmuştum pkolular için soğan kürü diyolarda başka birşey dmiyolar birisinin 4 yıl çocuğu olamaış soğan kürü yapmış o ay hamile kalmış kaç kişide daha öyle olmuş yumurtaları inanılmaz geliştiriyomuş adetinin 7. günü başlıyomuşşun 15 gün boyunca hergün kızlar diyoki içince yumurtların çalışmasını hissedermiş denedinmi hiç bilmiyorum ama özel bölüm açılmış özellikle belirtmişler mutlaka yapmlılar diye bir dene istersen canım sen kaçıncı günüdesin şimdi adetinden sonra:26:
lovely17 miş adı canım
moonumm asembden haber varmı kuzum nerde nasıl doğdumu bebiş sabah 8de diyodu ama
günaydın canlar asembim doğurdumu acaba saat 8,30 da gircekti doğuma bakalım mesaj yazdım inşallah cevabı gelir:))))))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html burdan bak tatlımyaabirde şu benim tikerimi değiştirebilirmiyiz yanlış gözüküyoda hülyam yapmştıda olmaış oda yok nasıl yapabiliriz acep bilen varmı:26::26:
gece girmiş moon sonra görmedim ay dogurmustur kıs o zaman.
vallaha kullananlar öyle mennun kalmışlarki dedim haberin olsunda denemişin zaten hayırlısı bakalım yaaa bu ay gelir inş daha fazla bekletmez biziyaptım ben soganı canım iki ay yapmıstım. biliyorum o topii girerim ama okurum saol canım. hadi insallah kan sonucunda iyi cıkarda rahatlarız hepbirlikte kusmalar bittimi rahatmısı simdi.
tmm yolla bende mesaj yolladımhım tamam canım bi arkaaslık yollayım ona.
gece girmiş moon sonra görmedim ay dogurmustur kıs o zaman.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html burdan bak tatlım
bencede doğurmuştur tatlım. şimdi sezeryan olcaktı ya birkaç saat kendine gelemez narkoz etkisi falan öğleden sonra cevap yazar bize
mooncugum gelmişssin ya aynı ayda hem telle konusup hem size yazınca böle sacmöalıyom işte.
aysıgım sen nasılsınhayatım yeni aldıgınız elemandan memnunmusunuz. en son sohbet orda kalmıstı senle ondan soruyom .deme daldan dala atlıyo bu kızın muhabbeti diye
ya lovely17 i arama motorundamı aramam gerekiyo nasıl bulcam onu beceremedim ya.
vallaha kullananlar öyle mennun kalmışlarki dedim haberin olsunda denemişin zaten hayırlısı bakalım yaaa bu ay gelir inş daha fazla bekletmez biziinş canım yaaa yarına sabha gidicem işte hayırlısı inş iyi çıkar
tmm yolla bende mesaj yolladım
doğurmuşturda şimdi karnım diye sızlanıyodur kesin hele o ilk çıkışı yokmu çarşafla küt diye koyuyolar yatağa hem üşütme giriyo hemde acodan ağlıyolar ayy fena oldum vallaha
rabbim kimseye dayanılcak acı vermez dün benim arkidişimde doğurdu kızı gece 2 de almışlar akşam 5 te doğurmuş sancı vermişler suni normal doğurdu çok şükür iyiler yani kız kucağına alınca herşeyi unuttum diyor .
asembimi de yormasın rabbim çabuk iyileşir inşallah.
nasılsınız kızlar ne var ne yok
kıslar ben bi temizlige girisiyim gelirim ögleden sonra öpüldünüz seksuuuuuuuuuu hatunlar.