Kaldığımız Yerden Her Telden..

yaptım ben soganı canım iki ay yapmıstım. biliyorum o topii girerim ama okurum saol canım. hadi insallah kan sonucunda iyi cıkarda rahatlarız hepbirlikte kusmalar bittimi rahatmısı simdi.

günaydın canlar asembim doğurdumu acaba saat 8,30 da gircekti doğuma bakalım mesaj yazdım inşallah cevabı gelir:))))))))))))

doğurmuştur kuzum Allahın izniyle haberde gelse hayırlısıyla vallaha gece onunla uğraştım hep dualr ettim Allahım yardımcısı olsun inş aminnnnnnnnnnnnnnn

yaabirde şu benim tikerimi değiştirebilirmiyiz yanlış gözüküyoda hülyam yapmştıda olmaış oda yok nasıl yapabiliriz acep bilen varmı:26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html burdan bak tatlım
gece girmiş moon sonra görmedim ay dogurmustur kıs o zaman.

bencede doğurmuştur tatlım. şimdi sezeryan olcaktı ya birkaç saat kendine gelemez narkoz etkisi falan öğleden sonra cevap yazar bize

yaptım ben soganı canım iki ay yapmıstım. biliyorum o topii girerim ama okurum saol canım. hadi insallah kan sonucunda iyi cıkarda rahatlarız hepbirlikte kusmalar bittimi rahatmısı simdi.
vallaha kullananlar öyle mennun kalmışlarki dedim haberin olsunda denemişin zaten hayırlısı bakalım yaaa bu ay gelir inş daha fazla bekletmez bizi inş canım yaaa yarına sabha gidicem işte hayırlısı inş iyi çıkar
hım tamam canım bi arkaaslık yollayım ona.
tmm yolla bende mesaj yolladım
gece girmiş moon sonra görmedim ay dogurmustur kıs o zaman.

doğurmuşturda şimdi karnım diye sızlanıyodur kesin hele o ilk çıkışı yokmu çarşafla küt diye koyuyolar yatağa hem üşütme giriyo hemde acodan ağlıyolar ayy fena oldum vallaha

aysıgım sen nasılsınhayatım yeni aldıgınız elemandan memnunmusunuz. en son sohbet orda kalmıstı senle ondan soruyom .deme daldan dala atlıyo bu kızın muhabbeti diye

mooncugum gelmişssin ya aynı ayda hem telle konusup hem size yazınca böle sacmöalıyom işte.

aysıgım sen nasılsınhayatım yeni aldıgınız elemandan memnunmusunuz. en son sohbet orda kalmıstı senle ondan soruyom .deme daldan dala atlıyo bu kızın muhabbeti diye

evet tatlım geçen pazartesi başladı çok memnunuz inşallah böyle gider cnmmmmmm:)

elifim son adet tarihini ve bebeğin doğum tarihini yaz yapıyorum

ya lovely17 i arama motorundamı aramam gerekiyo nasıl bulcam onu beceremedim ya.

yeni özel mesaj gönder de başa alıcının işsmini yaz başlığada slm yaz altada yazıcağını yaz kuzum

elifim son adet tarihini ve bebeğin doğum tarihini yaz yapıyorum[/QUOTE]

benim 7 mayıs sat bebeğinde 11 şubat kuzum şimdiden tşk ediyorum

rabbim kimseye dayanılcak acı vermez dün benim arkidişimde doğurdu kızı gece 2 de almışlar akşam 5 te doğurmuş sancı vermişler suni normal doğurdu çok şükür iyiler yani kız kucağına alınca herşeyi unuttum diyor .

asembimi de yormasın rabbim çabuk iyileşir inşallah.

öyle tabi gülüm acı çekicez o kesin ama dediğin gibi alınca kucağımıza sağlıkla herşey unutulur Allahın izniyle rabbim kolay doğumlar nasip etsin cümlemize inş AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…