Kaldığımız Yerden Her Telden..

melisaa döndünüz mü tatildeeen??
elin boş dönmedin inşallah ay ne eli yaa göbüşün dicektimmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

döndüm canım cuma sabahı geldik evimize cuumarttesi pazarda gezdik benim sizle vardiyam yarın baslar gari. ben bilmem kocam bilir o göbiş dolumu diyeeeeeeeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: hayıta deevam iciyom bakalım.sen nasılsın cano cok özledim sizleri ya .
hoşgeldin kuzucuk nasıl geçti tatlin yediğin içitiğin senin olsun gördüğünü anlat :)))))))))))):KK54::KK54:
cok güzeldi tatilimiz canım ayvalık sarımsaklıya gittik. seytan sofrası mükemmel bayıldım ya orda bi evim olsun baska bişi istemem. süper bi manzara ve gün batımı ya bayıldım vallahi mutlaka gidi arkadaslar. cunda adasınada gittik orasıda cok sirin güzel bi yerdi. ve tekne turuyla kapanısımızı yaptık . ama yetmedi bugünde büyükcekmece deki aqua marine havuzuna gittik bitti işte sayılı gün. sizi cok özledim sizler ne yaptınız elifin bebişinin cinsiyeti belli oldumu. :26::26::26:
dejavu tatilde demi.sen nasılsın bi denem sen anlet bakim.:KK19::KK19::KK19::KK19:

hoşgeldiniz sohbete bekleriz:KK3::KK3::KK3::KK3:

evet canım cok az kaldı cumaya doktora gıttık nst baglandım sancım cok cıktı doktor muayene ettı acılma yok dedı sadece suyun azzalmış dedı benı eve gonderdı salıya tekrar gıdecez ınşallahhh su daha fazla azalmamıştırrr yaaa bıde bu korku sardı benıı :18:
İNŞALLAH sanı günü doğum gerçekleşir kucağına alırsın bebişin cnm haftan dolmuş zaten .su azalmaya başladıysa doğum eli kulağındadır sen hazırlıkılı ol cnm.
döndüm canım cuma sabahı geldik evimize cuumarttesi pazarda gezdik benim sizle vardiyam yarın baslar gari. ben bilmem kocam bilir o göbiş dolumu diyeeeeeeeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: hayıta deevam iciyom bakalım.sen nasılsın cano cok özledim sizleri ya .

ohh mis gibi bizde seni özledik tatllım yokluğun hissediliyor.oh gezin tabi vaktiniz varken engelde yok daha ne olsun cnm. elifin bebesine kıza benziyor demiş ama kesin değil,
dejavu tatilde.asemb yarın doğruyuor:) bizden haberler böyle ben aynı bildiğin gibicnm.

asemb tatlım dualarım seninle cnm inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın.rabbim acısını göstermesin doğurunca bize haber ver oldumu :))))))))))))))))))))))))) yasin okucam sana bugün hayırlı doğumlar tatlımmmmmmmmmmmmmmmm benim.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

asemb tatlım dualarım seninle cnm inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın.rabbim acısını göstermesin doğurunca bize haber ver oldumu :))))))))))))))))))))))))) yasin okucam sana bugün hayırlı doğumlar tatlımmmmmmmmmmmmmmmm benim.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bugün doguracak ha allah kolaylık versin insalah dualarımız seninle asemb cigim. hadi bakalım haber bekliyoruz senden bide resim koyarsın kendine gelince.:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canım iyi geçti cuma eve geldik ama iki gün daha gezdik dolu dolu bi hafta geçirdim. cok güzeldi canım iyi oldu rahatladık geldik işte. bol bol yüzdük gezdik cunda adasını seytan sofrasını falan sahane yerler ya aklında olsun canım sarımsaklıya fırsatını bunca mutlaka git minnosum cok güzel yerler. sen nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo senin sıpacık cinsiyetini göstermemiş he. :nazar::nazar:

günaydın canım iyi geçti cuma eve geldik ama iki gün daha gezdik dolu dolu bi hafta geçirdim. cok güzeldi canım iyi oldu rahatladık geldik işte. bol bol yüzdük gezdik cunda adasını seytan sofrasını falan sahane yerler ya aklında olsun canım sarımsaklıya fırsatını bunca mutlaka git minnosum cok güzel yerler. sen nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo senin sıpacık cinsiyetini göstermemiş he. :nazar::nazar:

ooohhh keyifler gıcır yani ne güzel benim yerimede keyfini çıkarsaydın kkızz güzel geçtiğine sevindim kuzum iyi tatil tyaptın heee tatil kuşu diye boşa demiyorum inş nasip olur bizede canım bu hamileik geçene kadar zorda senye belki babamlarla bir yer ayarlarız öyle konuşuyoruz ama nasip olurmu göriciğzzz:KK31::KK31:benim iyi çok şükür sıkıntım yok cinsiyeti belli gibi yani pipi gözükmiyo dedi doktor kız dedi resimlerdede pipi yok yani ama bakalım değiştirmezse sklamamışşa kız yani tetzesi :KK19:

$020820123043.jpg $020820123039.jpg $020820123031.jpg bak melisa teyzesi son hali kızımın

ooohhh keyifler gıcır yani ne güzel benim yerimede keyfini çıkarsaydın kkızz güzel geçtiğine sevindim kuzum iyi tatil tyaptın heee tatil kuşu diye boşa demiyorum inş nasip olur bizede canım bu hamileik geçene kadar zorda senye belki babamlarla bir yer ayarlarız öyle konuşuyoruz ama nasip olurmu göriciğzzz:KK31::KK31:benim iyi çok şükür sıkıntım yok cinsiyeti belli gibi yani pipi gözükmiyo dedi doktor kız dedi resimlerdede pipi yok yani ama bakalım değiştirmezse sklamamışşa kız yani tetzesi :KK19:

oy yerim ben onu hadi bakalım süpriz yapmasın ya herkes erkek doguruyo kıs daha gözdem artıkım. amannnnnnnnnnnnnn saglıklı olsunda insallah gerisi hava civa. keske tatilde yumurtlama günlerim denk gelseydi ya bu günlerde işte. :KK9::KK9:

meganın ismi degişmmisti. benim arkadas listemde yok lovely gibi bişi olmustu ya. ya ne fark ettim biliyomusun en az 50 insanla muhabbetim var ama hiç arkaslık yollamamısım ya. sonrada karısıyo kim kimdi di,ye. ismi tamn olarak neydi canım bende bi mesaj atayım ona ya.

oy yerim ben onu hadi bakalım süpriz yapmasın ya herkes erkek doguruyo kıs daha gözdem artıkım. amannnnnnnnnnnnnn saglıklı olsunda insallah gerisi hava civa. keske tatilde yumurtlama günlerim denk gelseydi ya bu günlerde işte. :KK9::KK9:

sağlıklı olsun da canım gerisi boş inanki ikili testi yaptırdık ultrasonda sıkıntı çıkmdıda kanın sonucunun yarına alıcaz hayırlısıyla oda iyi çıksa rahat edicem inş yumurtlama zamanın olmasın belli olmazki sen değerlendirseydin boş bırakmasaydın bacım bak ben yumurtlama zamanında olamdıki bence sen 2 günde bir dene birde bak ben dün bir yer bulmuştum pkolular için soğan kürü diyolarda başka birşey dmiyolar birisinin 4 yıl çocuğu olamaış soğan kürü yapmış o ay hamile kalmış kaç kişide daha öyle olmuş yumurtaları inanılmaz geliştiriyomuş adetinin 7. günü başlıyomuşşun 15 gün boyunca hergün kızlar diyoki içince yumurtların çalışmasını hissedermiş denedinmi hiç bilmiyorum ama özel bölüm açılmış özellikle belirtmişler mutlaka yapmlılar diye bir dene istersen canım sen kaçıncı günüdesin şimdi adetinden sonra:26:

meganın ismi degişmmisti. benim arkadas listemde yok lovely gibi bişi olmustu ya. ya ne fark ettim biliyomusun en az 50 insanla muhabbetim var ama hiç arkaslık yollamamısım ya. sonrada karısıyo kim kimdi di,ye. ismi tamn olarak neydi canım bende bi mesaj atayım ona ya.

anam bende megan diye attım yaa şimdi yanlışmı gitti acep lovely miydi o omuydu bayadır yokum yaa haberim yok kim neyi değiştirmiş yazmıyomu diğer topikte benim diğerinde varmıdır acaba elf de dur bakayım birr

yaabirde şu benim tikerimi değiştirebilirmiyiz yanlış gözüküyoda hülyam yapmştıda olmaış oda yok nasıl yapabiliriz acep bilen varmı:26::26:

günaydın canlar asembim doğurdumu acaba saat 8,30 da gircekti doğuma bakalım mesaj yazdım inşallah cevabı gelir:))))))))))))

X