- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.321
Eki Görüntüle 481316 bak bakalım tatlım
tmm canım çok güzel elleirne sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 481316 bak bakalım tatlım
nasılsınız kızlar ne var ne yok
değiştirmek istersen söyle elifm ben geliyorum birazdan i
kızlar geçenlerde yaşadığım olayın aynısını hatta daha beterini yine yaşadım artık kaldıramıyorum ne oluyor bu adama ya.kafayı yiyeceğim
nasıl yani yaa daha beteri derken ne oluyo bee bu adama ne kadar güzel atlatmıştınız balayı gibi yaşıyodunuz tatilere gidicektiniz ne oldu yine birden bire yaaa sen nasılsın fındığım birşeyin varmı neden oldu peki sorun neydi
kızlar geçenlerde yaşadığım olayın aynısını hatta daha beterini yine yaşadım artık kaldıramıyorum ne oluyor bu adama ya.kafayı yiyeceğim
inan canımcım bilmiyorum bende.dün iftara 4 saat var yemek hazır değil diye bağırdı çağırdı.aslında hiç huyu değildir bırak yapma dışarda yiyelim diyen bir kişiliktir.dünde tokat atmasa bile bana vurdu.sadece 9 günüm kaldı ailemle konulmayı düşünüyorum bu mkonuyu.sabah zaten telefonda annemle konuşunca çok ağladım.oda anladı bişiler olduğunu.yine başlar psikolojik baskılar uygulamaya.anlamıyorum ya bu adamı.daha herşey çok tazeyken sinirim öfkem geçmemişken bunu tekrarlaması beni yıprattı.biletimi ayırtmamış olsaydım bugün giderdim.ama gittiğimde onu arayıpta ondan nefret ettiğimi söyliyeceğim
inan canımcım bilmiyorum bende.dün iftara 4 saat var yemek hazır değil diye bağırdı çağırdı.aslında hiç huyu değildir bırak yapma dışarda yiyelim diyen bir kişiliktir.dünde tokat atmasa bile bana vurdu.sadece 9 günüm kaldı ailemle konulmayı düşünüyorum bu mkonuyu.sabah zaten telefonda annemle konuşunca çok ağladım.oda anladı bişiler olduğunu.yine başlar psikolojik baskılar uygulamaya.anlamıyorum ya bu adamı.daha herşey çok tazeyken sinirim öfkem geçmemişken bunu tekrarlaması beni yıprattı.biletimi ayırtmamış olsaydım bugün giderdim.ama gittiğimde onu arayıpta ondan nefret ettiğimi söyliyeceğim
elif tickeri farklı kaydet yapıp kullansana tatlım değişmemişin ,
daha bir gece öncesinde ben gideceğim diye bana sıkı sarılıp uyudu sakın beni uzun süre bekletme dedi.sensiz bu evde bu şehirde yaşanmıyor dedi ama bir gün sonra bunları yapıor.offfffffff hiç eve gelmesini istemiyorum.çünkü durmadan yine saçmalayıp duracak.dün yine tehdit etti seni öldürürüm bıçaklarım balkondan atarım ödüm koptu tirtir titredim birde benimle dalga geçti.
farklı kaydettim nereye yapıştırıcam gülüm şimcik bunu:26:
neyse canım biraz işim var gene gelirim birkaç saate kadar.nasıl gececek bu 9 gün bilmşyıorum.evliliğimin ilk yılında hiç getmek istemıyordum çünkü eşim çok iyiydi ama şimdi can atıyorum gitmeye
ne demek bıçaklarım yaa sen sahipsizmisin yaaa babana söyle durma söyle gelsin alsın seni 9 gün daha o psikopatla durma o evde o onuda yapar birgün önce bunu yapan psikopat bunuda yapar fındığım ara baaı abba 2dir şiddet uyguluyo de gel al beni tehdit ediyo korkuyorum dee yaa günde 2-3 kere kadına şiddetti izliyoruz ölenlkeri böyle psikopatlar yüüznden kusuruma bakma fındığım belki ağır konuşuyorum ama sana bunu yapmaya hakkı yok onu öyle bir gebertilerki alır oturur bıçağı sen korktukça oda güç alıyo snei sahipsiz sanıyo sen ona mecburmusun kuzum ayrıl boşan demiyorum o snen bileceğin iş böyle yazarkende kötümü yapıyorum daha kötüsünü yaparmı diye bende korkuyorum ama adama vurmuşlarda ahhh arkam demiş olaydı sende vuramzdın diye baban sana dayanamıyo bir teline bakar ar kimse birşey belli etmesin birgün çıksın gelsin abban alsın çıksın seni o evden onun aklı gitgel kuzum baksana gerçekten ben normal olduğuına inanmıyorum insan eşine el kaldırıyosa daha nerde kaldı onunerkkliği erkeğim diye geziyo ortalarda şimdi nasılsın biryerinde birşey varmı peki gülüm
Lilypie - Pregnancy ticker details bunu kopyala yapıştır bakem çizelge denen kısma profil hakkımda çizelge