- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.261
slm canlarımmm sayılı gün kaldı yarın pazar ve sonra oğluşuma kavuşma günü :18:
heyecan dorukta valla bugunde babam geldi istdan şimdi bi fırsat yakalayıp yazayım size dedim
p.tesi inşallah hayırlısıyla çağatayıma kavuşucam
dualarınızı eksik etmeyin canlarım sizi çok seviyorummmmmm
yavrum heyacan dorukta .dualarımız seninle bugün senin içinde okucam balım rabbim kucağına almayı nasip etsin acısnı göstermesin.hayırlı ve rahat doğumlar inşallalhhhhhhhhhhhhhhslm canlarımmm sayılı gün kaldı yarın pazar ve sonra oğluşuma kavuşma günü :18:
heyecan dorukta valla bugunde babam geldi istdan şimdi bi fırsat yakalayıp yazayım size dedim
ben geliyom sen yoksun sen geliyonn ben yokum kuzum .nasil gidiyor bakalım.nerdesiniz kızlar yaa vallaha çok sessiz kaldı topikimiz hepiizi öpüyorum bende çıkıyorum kimse olmayınca beklemek çok sıkıcı oluyo görüşmek dileğiyle yarına burda olucam ama asembimin doğumunu bekliycez Allahın izniyleee
bn geldmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin cnm geçtimi bulantıların.
yok cnm ya sorma kusarken aynı burnumdan kan gelmeye başladı çok kötüü gözüm çok ağrıyoo
allah allah dr ne diyor cnm hap falan kullanıyormusun bulantı için. burundan kan gelme bazı gebelerde oluyor tatlım
cnm ilaç alsam da aynı ne yapcam bilmiyorum göz ağrısından kafamı kaldıamıyorumm
gözağrın niye oluyor muş sordunuzmu dr ya allah şifa versin kuzum ne yapcan bebişler için katlanıyoruz herşeye rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
yok cnm daha soradık ama sorcaz bilmiyorumm sebebini amn balım yapcak bişey yok katlancaz onlar bzm herşeyimiz amn balım
sorun tatlım dr belki gözdeki ağrının gebelikle alakalı değildir.rabbime emanet bebişlerimizcinsiyet belli oldumu cnm
evet cnm bnde öyle düşünüyoum inşşşşş kızımız olcak hayırlısıyla
maşallah cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.hazırlıklara başlarsın artık yavaş yavaş
slm canlarımmm sayılı gün kaldı yarın pazar ve sonra oğluşuma kavuşma günü :18:
bugunn kımseler yokkk eve geldımmm bı topıgımıze bakalım dedım ama kımse yokkk annemde kalıyorumm artıkk iyice agırlaştıkk hayırlısıyla bebışımı dogursammda rahat etsemmm
sevdam hadi bakalım kuzum az kalmış her an gelebilir bebişin sağlık sıhatle gelsin inşallah. gün geçtikçe zorlancaksın ama kucağına alınca hepsi unutuluyormuş öyle diyorlar