- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.341
Lilypie - Pregnancy ticker details bunu kopyala yapıştır bakem çizelge denen kısma profil hakkımda çizelge
http://lbdf.lilypie.com/9BBjp3.png bumuş tatlım kodu bunu yapıştırınca olması lazım bak olmazsa öteki kodu vericemsöylenilen formatta uydun değildir diyo ama benmi becremdeim
aynen elfim haklısın valla.ama sadece burda tatlı ayrılmak istiyorum babam gelse olaylar büyür ama babam oraya çağırıp konuşsun onunla.ama bu 9 gün nasıl geçer bilmiyorum ya.hiç sesini çıkarmasa iyide ama işte ben sustukça konuşmadıkça daha da hırçınlaşıyor.konuştukçada hırçınlaşıyor.yok canım bişeyim yok ama çok itip kalktı beni..
http://lbdf.lilypie.com/9BBjp3.png bumuş tatlım kodu bunu yapıştırınca olması lazım bak olmazsa öteki kodu vericem
olmuş cnm neyse bende çıkıyorum tatlım sonra görüşürz gene asemb dönüş yapmadı inşallah iyidirler :26:
esram hosgeldin gülüm nasılsın adet depresyonlu hatun seni
ay sorma, hiç sevmiyorum bu adetleri yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hele birde bu sıcakta insan iyicene depreşif oluyor
aptal bir ruh hali içindeyim kuşum, iyiyMİŞ gibi yapıyorum işte 3 gündür.
ASEMB doğurmuş, İstanbula taşındı sanırsam. Tebrik ederim ASEMB'cim, allah yavruna sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin inşallah.
ay sorma, hiç sevmiyorum bu adetleri yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hele birde bu sıcakta insan iyicene depreşif oluyor
aptal bir ruh hali içindeyim kuşum, iyiyMİŞ gibi yapıyorum işte 3 gündür.
ASEMB doğurmuş, İstanbula taşındı sanırsam. Tebrik ederim ASEMB'cim, allah yavruna sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin inşallah.
Elif 10 dakkaya takıldığımdan cevap yazamadım sana kuşum, öyle olunca geldim hemen buraya
dogurmusmu haber bekliyoduk bizde. canım seni cok iyi anlıyorum bende cok fena oluyorum adet döneminden iki gün önce bana bişiler giriyo içime cin girmiş gibi bi asebiyet bi problem cıkarıcı. olmadık seylerden kavga cıkartıyorum eşimle artık direk sen adetmisin diyo bana .sıcaktada cok geliyo demi. ben son günlerde artık pedden vazgecip tampon koyuyorum rahat oluyo ole en azından totişim pisik yaptıgı için rahatlıyo.
esram sen ne kadar dır ugrasıyosun bebekle olan faaliyetlerine. hiç gebe kaldınmı bilmiyorum. problem varmı hormonsal falan.
ben geldim burdaYIM aman bundan sonra ev işlerini aksam 6 da yapcam ya bune böle boncuk boncuk terledim ya dahada bitmedi he. önceki yazlarda hep ole yapardım ben aksam üzeri süpürüp silerdim daha iyi oluyo.