- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.281
melisaa döndünüz mü tatildeeen??
elin boş dönmedin inşallah ay ne eli yaa göbüşün dicektimmm
hoşgeldin kuzucuk nasıl geçti tatlin yediğin içitiğin senin olsun gördüğünü anlat :))))))))))))
cok güzeldi tatilimiz canım ayvalık sarımsaklıya gittik. seytan sofrası mükemmel bayıldım ya orda bi evim olsun baska bişi istemem. süper bi manzara ve gün batımı ya bayıldım vallahi mutlaka gidi arkadaslar. cunda adasınada gittik orasıda cok sirin güzel bi yerdi. ve tekne turuyla kapanısımızı yaptık . ama yetmedi bugünde büyükcekmece deki aqua marine havuzuna gittik bitti işte sayılı gün. sizi cok özledim sizler ne yaptınız elifin bebişinin cinsiyeti belli oldumu. :26::26::26:
dejavu tatilde demi.sen nasılsın bi denem sen anlet bakim.
hoşgeldiniz sohbete bekleriz
İNŞALLAH sanı günü doğum gerçekleşir kucağına alırsın bebişin cnm haftan dolmuş zaten .su azalmaya başladıysa doğum eli kulağındadır sen hazırlıkılı ol cnm.evet canım cok az kaldı cumaya doktora gıttık nst baglandım sancım cok cıktı doktor muayene ettı acılma yok dedı sadece suyun azzalmış dedı benı eve gonderdı salıya tekrar gıdecez ınşallahhh su daha fazla azalmamıştırrr yaaa bıde bu korku sardı benıı :18:
döndüm canım cuma sabahı geldik evimize cuumarttesi pazarda gezdik benim sizle vardiyam yarın baslar gari. ben bilmem kocam bilir o göbiş dolumu diyeeeeeeeeeeehayıta deevam iciyom bakalım.sen nasılsın cano cok özledim sizleri ya .
asemb tatlım dualarım seninle cnm inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın.rabbim acısını göstermesin doğurunca bize haber ver oldumu :))))))))))))))))))))))))) yasin okucam sana bugün hayırlı doğumlar tatlımmmmmmmmmmmmmmmm benim.
günaydın canım iyi geçti cuma eve geldik ama iki gün daha gezdik dolu dolu bi hafta geçirdim. cok güzeldi canım iyi oldu rahatladık geldik işte. bol bol yüzdük gezdik cunda adasını seytan sofrasını falan sahane yerler ya aklında olsun canım sarımsaklıya fırsatını bunca mutlaka git minnosum cok güzel yerler. sen nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo senin sıpacık cinsiyetini göstermemiş he.
elif megan vardı ya hani asılama yaptırıyodu o hamileymiş ya duyunca cok sevindim sasırdım
ooohhh keyifler gıcır yani ne güzel benim yerimede keyfini çıkarsaydın kkızz güzel geçtiğine sevindim kuzum iyi tatil tyaptın heee tatil kuşu diye boşa demiyorum inş nasip olur bizede canım bu hamileik geçene kadar zorda senye belki babamlarla bir yer ayarlarız öyle konuşuyoruz ama nasip olurmu göriciğzzzbenim iyi çok şükür sıkıntım yok cinsiyeti belli gibi yani pipi gözükmiyo dedi doktor kız dedi resimlerdede pipi yok yani ama bakalım değiştirmezse sklamamışşa kız yani tetzesi
oy yerim ben onu hadi bakalım süpriz yapmasın ya herkes erkek doguruyo kıs daha gözdem artıkım. amannnnnnnnnnnnnn saglıklı olsunda insallah gerisi hava civa. keske tatilde yumurtlama günlerim denk gelseydi ya bu günlerde işte.
meganın ismi degişmmisti. benim arkadas listemde yok lovely gibi bişi olmustu ya. ya ne fark ettim biliyomusun en az 50 insanla muhabbetim var ama hiç arkaslık yollamamısım ya. sonrada karısıyo kim kimdi di,ye. ismi tamn olarak neydi canım bende bi mesaj atayım ona ya.