- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.301
sağlıklı olsun da canım gerisi boş inanki ikili testi yaptırdık ultrasonda sıkıntı çıkmdıda kanın sonucunun yarına alıcaz hayırlısıyla oda iyi çıksa rahat edicem inş yumurtlama zamanın olmasın belli olmazki sen değerlendirseydin boş bırakmasaydın bacım bak ben yumurtlama zamanında olamdıki bence sen 2 günde bir dene birde bak ben dün bir yer bulmuştum pkolular için soğan kürü diyolarda başka birşey dmiyolar birisinin 4 yıl çocuğu olamaış soğan kürü yapmış o ay hamile kalmış kaç kişide daha öyle olmuş yumurtaları inanılmaz geliştiriyomuş adetinin 7. günü başlıyomuşşun 15 gün boyunca hergün kızlar diyoki içince yumurtların çalışmasını hissedermiş denedinmi hiç bilmiyorum ama özel bölüm açılmış özellikle belirtmişler mutlaka yapmlılar diye bir dene istersen canım sen kaçıncı günüdesin şimdi adetinden sonra:26:
yaptım ben soganı canım iki ay yapmıstım. biliyorum o topii girerim ama okurum saol canım. hadi insallah kan sonucunda iyi cıkarda rahatlarız hepbirlikte kusmalar bittimi rahatmısı simdi.