Kaldığımız Yerden Her Telden..

slm canlarımmm sayılı gün kaldı yarın pazar ve sonra oğluşuma kavuşma günü :18:
heyecan dorukta valla bugunde babam geldi istdan şimdi bi fırsat yakalayıp yazayım size dedim :KK9:
p.tesi inşallah hayırlısıyla çağatayıma kavuşucam :KK16::KK16:
dualarınızı eksik etmeyin canlarım sizi çok seviyorummmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

heyecan dorukta valla bugunde babam geldi istdan şimdi bi fırsat yakalayıp yazayım size dedim :KK9:
dualarınızı eksik etmeyin canlarım sizi çok seviyorummmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

canım benim bugün son günün yarın bebeişin oğluşun kucağına Allahın izniyle çok rahat bir doğum yapıcaksın dualrımız sneinle olucak sakın unutma sende dua et emi gülüm kaçta gireceksin naısl olucak bize haber etmeyi unutma Allahıma emanet olun kuzum benim :nazar::nazar::nazar:

nerdesiniz kızlar yaa vallaha çok sessiz kaldı topikimiz hepiizi öpüyorum bende çıkıyorum kimse olmayınca beklemek çok sıkıcı oluyo görüşmek dileğiyle yarına burda olucam ama asembimin doğumunu bekliycez Allahın izniyleee

yavrum heyacan dorukta .dualarımız seninle bugün senin içinde okucam balım rabbim kucağına almayı nasip etsin acısnı göstermesin.hayırlı ve rahat doğumlar inşallalhhhhhhhhhhhhhh

rabbim yardımcınız olsun miniş gebişim :) diyim sonkez bari yarından itibaren anniş olcan.
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:çağatay anneyi yormadan gel kuzum oldumu:)))))))):KK3:
nerdesiniz kızlar yaa vallaha çok sessiz kaldı topikimiz hepiizi öpüyorum bende çıkıyorum kimse olmayınca beklemek çok sıkıcı oluyo görüşmek dileğiyle yarına burda olucam ama asembimin doğumunu bekliycez Allahın izniyleee
ben geliyom sen yoksun sen geliyonn ben yokum kuzum .nasil gidiyor bakalım.:KK54:

cnm ilaç alsam da aynı ne yapcam bilmiyorum göz ağrısından kafamı kaldıamıyorumm

gözağrın niye oluyor muş sordunuzmu dr ya allah şifa versin kuzum ne yapcan bebişler için katlanıyoruz herşeye rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

gözağrın niye oluyor muş sordunuzmu dr ya allah şifa versin kuzum ne yapcan bebişler için katlanıyoruz herşeye rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

yok cnm daha soradık ama sorcaz bilmiyorumm sebebini amn balım yapcak bişey yok katlancaz onlar bzm herşeyimiz amn balım

yok cnm daha soradık ama sorcaz bilmiyorumm sebebini amn balım yapcak bişey yok katlancaz onlar bzm herşeyimiz amn balım

sorun tatlım dr belki gözdeki ağrının gebelikle alakalı değildir.rabbime emanet bebişlerimizcinsiyet belli oldumu cnm:KK16:

canımmm arkadaşımmm senı cok iyi anlıyorummm heycandan artık yatılmıyorda:18::18: enezından sen yarın bebişini kucagına alacan inşallahhh hayırlısıylaaaa dualarımızzzzz senınle tatlımmm benım daha bız beklemedeyız bakalaım bızımmm cadı ne zaman gelecekk :emir_bebek::emir_bebek::KK19::KK19::KK19:

bugunn kımseler yokkk eve geldımmm bı topıgımıze bakalım dedım ama kımse yokkk annemde kalıyorumm artıkk iyice agırlaştıkk hayırlısıyla bebışımı dogursammda rahat etsemmm:21::21::KK19:

bugunn kımseler yokkk eve geldımmm bı topıgımıze bakalım dedım ama kımse yokkk annemde kalıyorumm artıkk iyice agırlaştıkk hayırlısıyla bebışımı dogursammda rahat etsemmm:21::21::KK19:

sevdam hadi bakalım kuzum az kalmış her an gelebilir bebişin sağlık sıhatle gelsin inşallah. gün geçtikçe zorlancaksın ama kucağına alınca hepsi unutuluyormuş öyle diyorlar

sevdam hadi bakalım kuzum az kalmış her an gelebilir bebişin sağlık sıhatle gelsin inşallah. gün geçtikçe zorlancaksın ama kucağına alınca hepsi unutuluyormuş öyle diyorlar

evet canım cok az kaldı cumaya doktora gıttık nst baglandım sancım cok cıktı doktor muayene ettı acılma yok dedı sadece suyun azzalmış dedı benı eve gonderdı salıya tekrar gıdecez ınşallahhh su daha fazla azalmamıştırrr yaaa bıde bu korku sardı benıı :18:

X