- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.241
slm canlarım nasılsınız
elfimm kuzumm gelinimin fotolarını gördüm maşallahhh çok tatluuu ham yapcam onuu
çağatayada müjdeyi verdim çok sevindi dünürüm
dünür diye diye dünür olcaz kuzummm çok sevindim valla maşallahh gelinimee
Rabbim sağsağlim dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallahhhh
moonum bacım yemek derdinemi düştün ne zor dimi hergün hergün ne yapsam etsem
e bide ramazan yapılmadan olmuyo çok şükür annem geldiki hallediyo mama işlerini
bugun bizde ezogelin çorbası, kıymalı lazanya (bunu kociş yapcak ilk defa bakalım nasıl olcak), pattis salatası, vişne kompostosu
fatimiz nasıl sen nasılsın kuzumm
İYİYİZ biz minişim süt içiyoz :))) şimdik oğluşumla yoksa beni yicek:) acıktı.slm canlarım nasılsınız
elfimm kuzumm gelinimin fotolarını gördüm maşallahhh çok tatluuu ham yapcam onuu
çağatayada müjdeyi verdim çok sevindi dünürüm
dünür diye diye dünür olcaz kuzummm çok sevindim valla maşallahh gelinimee
Rabbim sağsağlim dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallahhhh
moonum bacım yemek derdinemi düştün ne zor dimi hergün hergün ne yapsam etsem
e bide ramazan yapılmadan olmuyo çok şükür annem geldiki hallediyo mama işlerini
bugun bizde ezogelin çorbası, kıymalı lazanya (bunu kociş yapcak ilk defa bakalım nasıl olcak), pattis salatası, vişne kompostosu
fatimiz nasıl sen nasılsın kuzumm
HOŞGELDİN DÜNÜRÜM HEE HEE ÇOK TATLI GELDİ BANADA BİR RESİMDE YÜZÜ NET ÇIKMIŞ BAKIP BAKIP YİYESİM GELİYO SEVİYORUM İŞTE YARAMAZ KIZIM DİYE DOKTOR DEDİKİ AÇ KARNINA GİTTİM YAAA HAREKETLERİNE BAĞLI DEDİ YOKSA YEMEĞE GÖNDERİCEM TMM DEDİM BİR BAKTI HOPPİDİ HOPPİDİ YERİNDE DURMUYO CADOŞUMM DOKTOR KARNIMA BASKI YAPTIKÇA ELİNİ KALDIRIYO OYNUYO ÇOK ŞEKERDİ ÇOK GÜEL BİR DUYGUYDU GÖLERİM DOLDU İNANKİ RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞ BU ZAMANA KADAR BÖYLESİNE DERİN HİSSETMEMİŞTİM BACIM VALLAHA ÇOK ŞÜKÜR RABBİME SAĞOLSIN GÜLÜM aLLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZİNKİNİ SAĞSALİM ALMAYI NASİP ETSİN HAYIRLI EVLAT KILSIN BALISI DEMEK ÇAĞATAYIMDA SEVİNDİ TABİ SEVİNİR KAÇ AYDIR BUGÜNÜ BEKLİYOAMA TABİ SON ANDA BEN PİPİMİ SAKLADIM HEYO ERKEKİM BEN DEMZSE YANİ KIZ GÖRÜNÜYO AMA HAYIRLISI aLLAHTAN FISTIKIM
çıkıyotum kızlar kimse yok vallaha çok sıkıcı olyo böyle beklemek gelen olursa görüşürz daha sonra dejavuda ses etmemiş hiç yazarım diyodu öxzeldende yazdım ama bakalım görüşürüz
çıkıyotum kızlar kimse yok vallaha çok sıkıcı olyo böyle beklemek gelen olursa görüşürz daha sonra dejavuda ses etmemiş hiç yazarım diyodu öxzeldende yazdım ama bakalım görüşürüz
İYİYİZ biz minişim süt içiyoz :))) şimdik oğluşumla yoksa beni yicek:) acıktı.
oh senin menüde güzelmiş bende karar verdim gali tarhana çorbası.spagetti makarna , köfte, patetes yeter gali hamiş hamiş uğraşamam
bugün oğlumun odasına beyaz güneşlik yaptırdık. kremdi güneşliği çok sırıtıyordu şimdi iyi olucak :))))))))))))))))))))))
ivet doğuma bişi kalmadı kuzucuk varmı ağrın sancın nasıl gidioooooooooooo
asemb yavrum pazartesi meleğin geliyor oooooooooh mis gibi kokar şimdi oooooooooooooooooooo aaay heyacan bastı.
slm kuzumm nasılsın
ohh güneşlikde halloldu mis gibi olur kuzum perdeside çok güzel zati odasıda süper fatihimizin
hayırlısıyla vaktinde gelsin mışıl mışıl uyusun odasında
ivet kuzummm p.tesi geliyo valla şaka maka geçti 9 ay yahu
heyecan doruklarda kuzumm bide iki gündür acayip acıyo alt tarafım kasıklarım
baya inmiş çağatay yani sez olmasamda bugun yarın dogcaktı sanırsam
yürümek felen epey zorlaştı kuzum yatakta sağa sola dönmek tam bi eziyet oldu
dün gece uyuyamadım kocişe diyorum yarın gidelim alsınlar artık çağatayı felen
o derece baskı yapıyo artık neyseki az kaldı sabredicem
bugün cuma yarın c.tesi ve sonra pazar vee ondan sonraa günlerden ÇAĞATAY :)
pişşttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ben geldim
hoşgeldin kuzucuk nasıl geçti tatlin yediğin içitiğin senin olsun gördüğünü anlat :))))))))))))pişşttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ben geldim
merhabaa naslsınıız ben de yeni üyeyiim :)