Kaldığımız Yerden Her Telden..

slm canlarım nasılsınız
elfimm kuzumm gelinimin fotolarını gördüm maşallahhh çok tatluuu ham yapcam onuu
çağatayada müjdeyi verdim çok sevindi dünürüm
dünür diye diye dünür olcaz kuzummm çok sevindim valla maşallahh gelinimee
Rabbim sağsağlim dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallahhhh

moonum bacım yemek derdinemi düştün ne zor dimi hergün hergün ne yapsam etsem
e bide ramazan yapılmadan olmuyo çok şükür annem geldiki hallediyo mama işlerini
bugun bizde ezogelin çorbası, kıymalı lazanya (bunu kociş yapcak ilk defa bakalım nasıl olcak ), pattis salatası, vişne kompostosu
fatimiz nasıl sen nasılsın kuzumm

HOŞGELDİN DÜNÜRÜM HEE HEE ÇOK TATLI GELDİ BANADA BİR RESİMDE YÜZÜ NET ÇIKMIŞ BAKIP BAKIP YİYESİM GELİYO SEVİYORUM İŞTE YARAMAZ KIZIM DİYE DOKTOR DEDİKİ AÇ KARNINA GİTTİM YAAA HAREKETLERİNE BAĞLI DEDİ YOKSA YEMEĞE GÖNDERİCEM TMM DEDİM BİR BAKTI HOPPİDİ HOPPİDİ YERİNDE DURMUYO CADOŞUMM DOKTOR KARNIMA BASKI YAPTIKÇA ELİNİ KALDIRIYO OYNUYO ÇOK ŞEKERDİ ÇOK GÜEL BİR DUYGUYDU GÖLERİM DOLDU İNANKİ RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞ BU ZAMANA KADAR BÖYLESİNE DERİN HİSSETMEMİŞTİM BACIM VALLAHA ÇOK ŞÜKÜR RABBİME SAĞOLSIN GÜLÜM aLLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZİNKİNİ SAĞSALİM ALMAYI NASİP ETSİN HAYIRLI EVLAT KILSIN BALISI DEMEK ÇAĞATAYIMDA SEVİNDİ TABİ SEVİNİR KAÇ AYDIR BUGÜNÜ BEKLİYO AMA TABİ SON ANDA BEN PİPİMİ SAKLADIM HEYO ERKEKİM BEN DEMZSE YANİ KIZ GÖRÜNÜYO AMA HAYIRLISI aLLAHTAN FISTIKIM

İYİYİZ biz minişim süt içiyoz :))) şimdik oğluşumla yoksa beni yicek:) acıktı.

oh senin menüde güzelmiş bende karar verdim gali tarhana çorbası.spagetti makarna , köfte, patetes yeter gali hamiş hamiş uğraşamam

bugün oğlumun odasına beyaz güneşlik yaptırdık. kremdi güneşliği çok sırıtıyordu şimdi iyi olucak :))))))))))))))))))))))

ivet doğuma bişi kalmadı kuzucuk varmı ağrın sancın nasıl gidioooooooooooo

kocişininde içine kız doğmuştu senin cnm. hayırlısı olsun daha bence erkek 16-17 haftada kesinlik kazanır. kendi ni kız diye şartlama

çıkıyotum kızlar kimse yok vallaha çok sıkıcı olyo böyle beklemek gelen olursa görüşürz daha sonra dejavuda ses etmemiş hiç yazarım diyodu öxzeldende yazdım ama bakalım görüşürüz

çıkıyotum kızlar kimse yok vallaha çok sıkıcı olyo böyle beklemek gelen olursa görüşürz daha sonra dejavuda ses etmemiş hiç yazarım diyodu öxzeldende yazdım ama bakalım görüşürüz

günaydın, cnm şimdi yazmaya fırsatı olmaz birkaç gün sonra yazar ama .malum tatilde kaç günlüğüne gittiki cnm melisada gelmesi lazımdı sanırım.

fındık nasılsın tatlım nasıl gidiyor????????????????

asemb yavrum pazartesi meleğin geliyor oooooooooh mis gibi kokar şimdi oooooooooooooooooooo aaay heyacan bastı.

günaydın, cnm şimdi yazmaya fırsatı olmaz birkaç gün sonra yazar ama .malum tatilde kaç günlüğüne gittiki cnm melisada gelmesi lazımdı sanırım.

asemb yavrum pazartesi meleğin geliyor oooooooooh mis gibi kokar şimdi oooooooooooooooooooo aaay heyacan bastı.

slm kuzumm nasılsın
ohh güneşlikde halloldu mis gibi olur kuzum perdeside çok güzel zati odasıda süper fatihimizin
hayırlısıyla vaktinde gelsin mışıl mışıl uyusun odasında

ivet kuzummm p.tesi geliyo valla şaka maka geçti 9 ay yahu
heyecan doruklarda kuzumm bide iki gündür acayip acıyo alt tarafım kasıklarım
baya inmiş çağatay yani sez olmasamda bugun yarın dogcaktı sanırsam
yürümek felen epey zorlaştı kuzum yatakta sağa sola dönmek tam bi eziyet oldu
dün gece uyuyamadım kocişe diyorum yarın gidelim alsınlar artık çağatayı felen
o derece baskı yapıyo artık neyseki az kaldı sabredicem
bugün cuma yarın c.tesi ve sonra pazar vee ondan sonraa günlerden ÇAĞATAY :)

Cnm yok bekle iki gün daha kalsın iki gün iki gündür tatlım ne kadar kalırsa o kadar kar:) büyüsün acıkdaha
mis oğlumuz gelsin bakalım :)))))))))))) oh ne güzel kollarında cucuk sütleri içer :))))))))))))))))) artık benimde sola yatmaktan kolum artık uyuşuyor canları sağolsun ne yapalım oturup kalkarken zorlanıyorum bende tam kaburgamın altına dayıyor totişi hep orda.

sanırım herkes birbrni uzun zamandır tanıyoor ben tabi daha kimseyi tanımıyorum ama burası çok sıcak bir ortaam :)

nasılsınız kızlar neler var neler yok bakalım.ben çok heyecanlıyım uçak biletimi ayırttım şafak 10...bugün misafirlerim var iftara yemekler yapacam fazla giremiyorum.aslında bana kalırsa hemen gitmek istiyorum ilk etapta ben yalnız gideceğim için eşim diyorki 1 hafta 1 haftadır kal ben sensiz ne yaparım pislikler işte onlarlada onlarsızda olmuyor ne yapak artıkın katlanacaz...30 a yakın uçağa binmişimdir ama her seferinde yine biraz korku yaşıyorum ya.eşimle gitsem belki bir nebze ama o uçağın kalkış anı yokmu Allahım kalbim yerinden çıkıyor gibi oluyor ya.korkmamak için ne yapmalıyım ya.10 defa yalnız başıma uçak yolculuğu gerisi ni hep eşimle birlikte yapmışımdır ama yinede tırsıyorum sanırım.eşim dün diyorki hayırdır yine başladın tırsmaya bi sakin ol diyor.Daha 10 gün var ama ben başladım hem korku hem heyecan herşey birbirine karıştı yaaaaaavvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…