- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.221
sağol cnm kuzum beniim
haklısın insan eşinin üzülmesine üzülüyo ama napcan kuzum bunlar böyle demekki
paşa gönülleri bilir yani sen ne yapsan nekadr iyi olsanda onlara yaranılmaz öyle gelmiş öyle giderler
bide siz yakınsınız yani aynışehirdesiniz uzak olsalardı mesafe bahane olurdu ama yakın olunca ayrı bi zor
gitmek gelmek gerekiyo Allah sabır versin kuzum artık elinden geldiğince takmamaya çalışcaksınız başka yolu yok çünkü
balım şimdi ben çıkıyorum ara ara girmeye çalışırım elimden geldiğince
doğumdan sonrada en kısa zamanda hbr vermeye çalışcam size
ozamana kaa gelmeye çalışırım kuzum öpüyorum seni ve fatihimi kocamaaaan cnm arkadaşım benımm
sağol cnm kuzum beniim
haklısın insan eşinin üzülmesine üzülüyo ama napcan kuzum bunlar böyle demekki
paşa gönülleri bilir yani sen ne yapsan nekadr iyi olsanda onlara yaranılmaz öyle gelmiş öyle giderler
bide siz yakınsınız yani aynışehirdesiniz uzak olsalardı mesafe bahane olurdu ama yakın olunca ayrı bi zor
gitmek gelmek gerekiyo Allah sabır versin kuzum artık elinden geldiğince takmamaya çalışcaksınız başka yolu yok çünkü
balım şimdi ben çıkıyorum ara ara girmeye çalışırım elimden geldiğince
doğumdan sonrada en kısa zamanda hbr vermeye çalışcam size
ozamana kaa gelmeye çalışırım kuzum öpüyorum seni ve fatihimi kocamaaaan cnm arkadaşım benımm
maşallah tatlım büyümüş bebişin test sonuçlarını aldınmı?
büyümüş yaaa gülüm bende şaşırdım 2 haftada değişimine maaşallah kuzum kanı salı gününe verecekler ki devlette yapmıyolarmış özele gittik 75 tl verdik ama ultrasonda çok iyi yaramaz olucak hiç durmuyo dedi 1.1 çıktı işte bakalım kanın sonucuna hayırlısı olur artık cinsiyetinide söyledi ama yinede belli olmaz dedi
ne dedi ne dedi??????????
asembciğimle dünür oluyorum kız dedi gülüm pipi gözükmüyo kıza benziyo dedi daha net olması için geçsin zaman bakalım dedi
dünürüm dye diye en sounda dünür oldunuz okudum:)))) ama yine belli olmaz daha küçük cinsiyet tahmini için hayırlısı olsun tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
cnm benım hakkımız varsa helal olsun cnm kuzumbende seni çoook seviyorum cnm arkadaşım
güzel duaların dileklerin için tşk ederim balım amiiiiiiin
güle güle git güle güle gel kuzumm öpüyorum seni kocaman iyi tatiller cnmm
amiiiiiin kuzum benımbende seni yerim kuzumm dün yazdım ama görmedin sanırsam bizim gelinin cinsiyet belli oldu erkekmiş bana kız olcak gibi geliyodu tutmadı
bakalım sende tutcakmı acep senın testde yarın belkim belli olur
şafaaak 5 kuzumm p.tesi kavuşcam oğlumaa inşallahhhbugun dr a gittik son olaraktan nst ye girmeden önce dedi bi sıkıntı felen cıkarsa cuma alırız dedi
bi panikledim adapte etmişim ya kendımı p.tesiyeneyseki sıkıntı çıkmadı nst de suyumuz felen iyi çok şükür çağatayında keyfi yerinde sancı felen yok zati
demekki normal yapcak olsam bu afacan geç gelcektigerçi göbüşüm aşağıya inmiş dün akşam annem dedi aşağıya inmiş diye
bugunde dr dedi aşağıya inmiş diye zaten şeyime epey bi baskı yapıyo çağatay acıyo artık aşağısı
p.tesi sabah 8 de orda olcam 8,30 9 a dogru başlarız dedi hayırlısıyla bi girip çıksam oğluşuma kavuşsam şöyle bir iki günde geçmiş olsa rahat olsam
oy oyy geç vakit geçbende hbrler böyle kuzum he bide bebek arabasıyla oto koltugu sipariş verdim yarın bende olcak bide bebek şekeri siparişi verdim
onlar eksikti onlarıda hallettik sayılır
Eki Görüntüle 477261 Eki Görüntüle 477262
senın şu kayınpederde tam gıcık çıktı he ne bu bukadar yani tmm bozuldu anladım ama uzatmanın ne manası var
hele sen şu durumdayken son zamanlarındayken bu tafra niye amaaan kuzum boşver gitsin paşa gönlü bilir
sen hiiiiç canını sıkma kocişinde senden yana zati salla gitsin yaw bide işin gıcık tarafı sanki ismi çok güzelde ısrar ediyo
valla kızdım he dövesim geldi
ee nerdesiniz gelin hade aa yalnız kaldım çıkıcam bende birazdan misafirim var akşama işlerim var :26:
ne yapıcan bakalım misafirlereeeee tatlımmm
canım gelen kişi eşimin arkadaşı hemde pc ci format atacak kendisi menüyü vermiş kuru fasulye patates kızartması birde benim acılı domates soslu biber kızartmam var ona bayılıyo bunları yaparsan gelirim yenge dedi tmm dedim yanına çorba pilav yaparım birde kuzum
daha ne olsun tatlım afiyet olsun kuzum ben neyapsam acaba ????diye düşünüyorum ya