Kaldığımız Yerden Her Telden..

tamamm bebeğim ben mesaj atarım cebine ,senin haberini alırım. bende seni ve çağatayımı öptüm hemide çoooooooooook

tamamm bebeğim ben mesaj atarım cebine ,senin haberini alırım. bende seni ve çağatayımı öptüm hemide çoooooooooook

kimsecikler gelmemişşşşş ilk açılış benden olsun hayırlı günler herkese

Eklentiler

• $merhaba12.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 28
maşallah tatlım büyümüş bebişin test sonuçlarını aldınmı?

maşallah tatlım büyümüş bebişin test sonuçlarını aldınmı?

büyümüş yaaa gülüm bende şaşırdım 2 haftada değişimine maaşallah kuzum kanı salı gününe verecekler ki devlette yapmıyolarmış özele gittik 75 tl verdik ama ultrasonda çok iyi yaramaz olucak hiç durmuyo dedi 1.1 çıktı işte bakalım kanın sonucuna hayırlısı olur artık cinsiyetinide söyledi ama yinede belli olmaz dedi

ne dedi ne dedi??????????

asembciğimle dünür oluyorum kız dedi gülüm pipi gözükmüyo kıza benziyo dedi daha net olması için geçsin zaman bakalım dedi

dünürüm dye diye en sounda dünür oldunuz okudum:)))) ama yine belli olmaz daha küçük cinsiyet tahmini için hayırlısı olsun tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

dünürüm dye diye en sounda dünür oldunuz okudum:)))) ama yine belli olmaz daha küçük cinsiyet tahmini için hayırlısı olsun tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

evet canım şimdilik öyle gözüküyo ama hyırlısı küçük olunca yanılmalar olabilioymuış yaa kesin gözüyle bakmamak lazım yine sağolsın gülüm Allah razı olsun cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin AMİNNNNNNNNN

görmemişim balısı kusuruma bakma demek erkekmiş hayırlı evlat sağlıklı evlat olsun inş Allahım analı babalı büyütsün dünürüm bak benimkide belli oldu tam 100%100 değil ama pipi gözükmüyo kıza benziyo dedi hadi çağatayıma müjdeyi ver kızzzzbu arada arabna bayıldım süper gerçekten güle güle can sağlığıyla kullanın kuzum benim

ne yapıcan bakalım misafirlereeeee tatlımmm

canım gelen kişi eşimin arkadaşı hemde pc ci format atacak kendisi menüyü vermiş kuru fasulye patates kızartması birde benim acılı domates soslu biber kızartmam var ona bayılıyo bunları yaparsan gelirim yenge dedi tmm dedim yanına çorba pilav yaparım birde kuzum

daha ne olsun tatlım afiyet olsun kuzum ben neyapsam acaba ????diye düşünüyorum ya

slm canlarım nasılsınız
elfimm kuzumm gelinimin fotolarını gördüm maşallahhh çok tatluuu ham yapcam onuu
çağatayada müjdeyi verdim çok sevindi dünürüm
dünür diye diye dünür olcaz kuzummm çok sevindim valla maşallahh gelinimee
Rabbim sağsağlim dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallahhhh

moonum bacım yemek derdinemi düştün ne zor dimi hergün hergün ne yapsam etsem
e bide ramazan yapılmadan olmuyo çok şükür annem geldiki hallediyo mama işlerini
bugun bizde ezogelin çorbası, kıymalı lazanya (bunu kociş yapcak ilk defa bakalım nasıl olcak ), pattis salatası, vişne kompostosu
fatimiz nasıl sen nasılsın kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…