cnm benım hakkımız varsa helal olsun cnm kuzum
bende seni çoook seviyorum cnm arkadaşım
güzel duaların dileklerin için tşk ederim balım amiiiiiiin
güle güle git güle güle gel kuzumm öpüyorum seni kocaman iyi tatiller cnmm
amiiiiiin kuzum benım
bende seni yerim kuzumm dün yazdım ama görmedin sanırsam bizim gelinin cinsiyet belli oldu erkekmiş bana kız olcak gibi geliyodu tutmadı
bakalım sende tutcakmı acep senın testde yarın belkim belli olur
şafaaak 5 kuzumm p.tesi kavuşcam oğlumaa inşallahhh
bugun dr a gittik son olaraktan nst ye girmeden önce dedi bi sıkıntı felen cıkarsa cuma alırız dedi
bi panikledim adapte etmişim ya kendımı p.tesiye
neyseki sıkıntı çıkmadı nst de suyumuz felen iyi çok şükür çağatayında keyfi yerinde sancı felen yok zati
demekki normal yapcak olsam bu afacan geç gelcekti
gerçi göbüşüm aşağıya inmiş dün akşam annem dedi aşağıya inmiş diye
bugunde dr dedi aşağıya inmiş diye zaten şeyime epey bi baskı yapıyo çağatay acıyo artık aşağısı
p.tesi sabah 8 de orda olcam 8,30 9 a dogru başlarız dedi hayırlısıyla bi girip çıksam oğluşuma kavuşsam şöyle bir iki günde geçmiş olsa rahat olsam
oy oyy geç vakit geç
bende hbrler böyle kuzum he bide bebek arabasıyla oto koltugu sipariş verdim yarın bende olcak bide bebek şekeri siparişi verdim
onlar eksikti onlarıda hallettik sayılır
Eki Görüntüle 477261 Eki Görüntüle 477262 senın şu kayınpederde tam gıcık çıktı he ne bu bukadar yani tmm bozuldu anladım ama uzatmanın ne manası var
hele sen şu durumdayken son zamanlarındayken bu tafra niye amaaan kuzum boşver gitsin paşa gönlü bilir
sen hiiiiç canını sıkma kocişinde senden yana zati salla gitsin yaw bide işin gıcık tarafı sanki ismi çok güzelde ısrar ediyo
valla kızdım he dövesim geldi