Kaldığımız Yerden Her Telden..

63.başlamıştmm hamileliğe kusa kusa 60 indim yiyorum ama kusuyrumm neyse kızla ya benm moralim bozuldu çaresiz kalıyorum ne yapcağımı bilmiyorumm gene gelirim

canımm Melisam gebe olursan anlarsın ev kokmuyor aslında mis pakta yapsa kokuyormuş gibi geliyor balım hamileikten dolayı öyle bir koku geliyor hem kendi evinde hem kaynanasında öyle oluyor sadece annesşnd erahat ediyor bazı gebeliklerde olıyor böyle canımm maaleseff..

Kızlarrr yemeğe gidiyorum been gelrim yemeğimi yiyip zaten sonra oturacak bir yer yok her yer sıcak görüşürüz ballarım siz kaynatın yetişirim benn..
tamam canım afiyet olsun görüürz bitanem

tmm canım hadi iyi alışvriler görüşürüz

cnm boya fln herşey baştan aşşa yapılldıııkoku gitmiyo havalandırıyorum gene gitmiyorummm blmioum gerçekten çaresiz kaldımmmm..sinirlerimm bozulyoı

tamam öylesine laf olsun diye yapcam canım yaa aylardır yapmuıyorum ya canım çekti yani bir de belim felaket midem de bulanıyor ya ondan yani hadi yapayım dedimmm ama sonuç belli mağlubuz yinee..

Son düzenleme:
63.başlamıştmm hamileliğe kusa kusa 60 indim yiyorum ama kusuyrumm neyse kızla ya benm moralim bozuldu çaresiz kalıyorum ne yapcağımı bilmiyorumm gene gelirim

oo senin iyimiş kion azmış kuzum benim fazla birde vermişn hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim sıkıntı etme geçici durum bu kadar geçti sabret gülüm biraz daha Allaha emanet ol görüşürüz

hehe rahat olmaya çalışıyorum kuzumm işte birileri ayy az kalmış felen dedikce heyecanlanıyorum
yoksam kendı çapımdayken sanki hiç dogum yaklaşmıs gibi gelmiyo
dün akşam balkondayken kocişde diyo haftaya belki çağatay bizimle olcak felen
dedim len dur daha vakit var belli olmazki cuma gittiğimizde dr diyebilir alalım diye diyo
o öyle konusunca ya da annem ya da sizler dedikce dogumun yaklaştıgını hatırlıyorum
ama kendı kendımı telkin ediyorum gircem çıkcam ve çağatayıma kavuşmus olucam
onu görcem en fazla bi gün ağrım olur onuda hallederim ben felen diye gaz veriyorum kendı kendıme
mutlu gircem mutlu çıkcam ameliyattan felen diyorum inşallahda öyle olur
hbrsiz bırakmam kuzum muhakkak ya ararım yada msj atarım balımcım

amiiiiiiin kuzumm benımm aynen öyle valla insanın neresi ağrıyosa canı orda oluyo valla
çok şükür geçtide kendıme geldim
hehe dimek hasretlik çekiyo yerim ham yaparım ben o tatluu gelinimiii
mide bulantında geçmiş he kuzumm çok sevindim inşallah tekrarlamaz balımm

aynen öyle gülüm Allah can sağlığı versin cümlemize hee hasretlik çekiyo artıkın doğsada göresk diyo gün sayıyo fıstığım evet yaa geçti çok şükür 2 gündür rhatım inş daha gemlez gülm yaaa

Kızlarrr yemeğe gidiyorum been gelrim yemeğimi yiyip zaten sonra oturacak bir yer yok her yer sıcak görüşürüz ballarım siz kaynatın yetişirim benn..

afiyet bal şeker olsun kuzummm muckks

HOŞGELDİN ASEMBİM ,ne yapıyon be ya:)

hoşbuldum kuzumm aynı beya
iyidir valla kuzm nolsun uykumu aldım vakitlice kalkdım kociş uyumakta bense pc başında
sen nabıyon beya

hoşbulduk cnm bende seni öptüm en kocamanından

az kaldı balımcım gelinim dayanıversin yarın öğlen 1 e aldık randevuyu
bakalım bize gün vercekmi doğum için sanırsam verir artık
ağustos ilk haftası dıye dusunuyorum emme bakalım dr ne diycek :18::18:
aman aman geçsin kalmasın bulantı felen
biliyosun kuzum ben 4 kilo vermiştim ilk 3 ayda o bulantılar yuzunden emme sonrası aldım

kevser cnm bukadr yıpratma kendini geçicek bu günlerde tez zamanda inşallah
ben bu bulantıları çıkarmaları 12. haftama kadr çekmiştim
ne menem bişey oldugunu bilirim balım tabi senin, daha uzun sürüyo daha hassasın sanırsam
ama geçicek sabret emi cnm bak bebişin seninle biricik annesiyle o seni çook seviyo

demek yarına aldnız hadi hayırlı haberlerle gel inş kuzum ilk haftasıysa birşey kamadı o zman kuzum hayelı doğuım olsun inş şimdilik yok bulantım balım eski rahat hayatıma döndüm geri döndüm gülm çok şükür bende vermedim ama almadımda gülüm:44:

amiiiiin cnm kuzucumm he valla kalmadı bişeycik bayramda oğluşumla birlikte olucam Rabbimin izniyle
aman iyi iyi geçsin gitsin bulantı benımde bıçak gibi kesilmişti enerji gelmişti
hamişliğin en zor dönemi 6. hafta ile 12. hafta arası bide 7. aydan sonrası
o aradaki dönemde en güzel dönemi en azından benim için öyle oldu kuzum
kilo konusuna gelince alınınca alınıyo balım tabi dikkat etmekde fayda var
bide ben hep tatlı aşerdiğim için kilo almam zor olmadı

ohh heyecan bastı vallaha kuzum bayramda yanında ohh negüel işte balısı evet en zoru yaa sanki artık ömrüm böyle geçiek gibiydi yeminle bakk benim tatlıyı ağzıma vurmuyorum gülüm hiç hemde belkide o yüzden alam falza böyle giderse tabisen kaç kilo aldın toplam balım sen zayıftın ama aldığında normaldir bence

senin kızçen olcak kuzumm ye ekşiyi çıkar ayşeyi valla kuzum 70 le başlayıp şuanda 82.6 yım geçen 83 ü buldum ama bu sabah 82.6 çıktım tartıda
yanı toplamda 12-13 kilo almısım balım tatlı baya farkettiriyo kiloda kuzumm sen yemediğin için belkim az alırsın balımm
doğumdan sonra diyet topiklerinde takılcam gari napam

hayırlısı gülüm bakalım bende merak içindyim inanki sen idealını almışşın kzuum sıkıntı etme bence bakalım benim ne olucak baya var 76 yım inş çok almam

hayırlısı gülüm bakalım bende merak içindyim inanki sen idealını almışşın kzuum sıkıntı etme bence bakalım benim ne olucak baya var 76 yım inş çok almam

aynen öyle kuzumm hayırlısı tabi ama alırsanda alırsın çokda takmamak lazım kiloyu taktıkça insan daha çok yiyo
almıycagı varsada alıyo kiloyu bide şimdi yaz kuzum insan çok yiyemiyo bol bol yaz meyvelerinden faydalan balım
hem bebiş için hem senin için kavun karpuz üzüm mevsiminde ne meyve varsa götür balım
bebiş asıl şimdi senden faydalanıcak ilk 3 dan sonra başlıyo bebiş annesinden beslenmesine
bide pekmez bebiş için çok faydalı yıyebilirsen yemeye çalış kuzum baklagil tüket bide balık yiyebilirsen ye kuzum
ben tiksinmiştim balıktan pek yiyemedim oyuzden bide yumurta sevmeyen ben tavada yumurta yemeye başladım
bu gebişlik ilginç bişey valla

evet kuzu taktıkça dsaha falza alıyo insan haklısın talkamamk lazım akışınna bırakmak lazım yaa bende meyveleri çok yiyorum onlarla aram iyi kuzum amailerleyen kızımlarda ne olur bilemiyorum balığı sevmezdim ama aklıma geliyo arada ama yumrutayı bende sevmiyorum kuzucum yaaa

hazır aran iyiyken ye bol bol kuzum benımm gelinimede sanada yarasın balımm
yumurta çocuklugumdan beri heeeç ağzıma sürmem ama hamişlikte cnm çekti yedim valla
geçende sahurda kociş kaşarlı yumurta yaptı tavada yemiycektim baktım çok güzel gözüküyo
önce ucundan öccük aldım sonra bi dalmışım nerdeyse hepsini ben yemişim
sanki oruç tutcak olan benmişim gibi zavallı kocişime bırakmamışım ama farkında değilim az az derken yemişim hepsini
yumurtada çok fayadalıymıs kuzum yiyebilirsen ye tabi tiksinince insan nekaa faydalı olursa olsun yiyemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…