- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.861
Allah Allah yaa bu hamilik nasıl birşey yaa bakarmısın çektirdiklerine Allahım kolaylık versin kuzum benim 2 gündür rahat geçiyo çok şükür inş seninde geçrde rahatlarsın kilo verdinmi peki yiebliyomusun gülüm:26:
canım evi falanmı boyadınız ne kokusu geliyo sana. benim fikrim olagan kokularsa onu bi sekilde kapatamazmısınız ne bilim naftalin mesela tamam agır kokuyo ama belki sana iyi gelir o. onun için dedim yani cözülecek bi sorunsa sende sikayetleniyosun ya evim diye cözersin gisdersin .ama hallolunmucak bişiyse yapacak bişi yok o zaman
tamam canım afiyet olsun görüürz bitanemKızlarrr yemeğe gidiyorum been gelrim yemeğimi yiyip zaten sonra oturacak bir yer yok her yer sıcak görüşürüz ballarım siz kaynatın yetişirim benn..
kıslar ben cıkıyorum hazırlanayım gec bile kaldım sohbetinize doyum olmuyo aksam girerim bi ara testi yap ya iyi olur bak yap emi dejavum.
asem ve mooon sizle sohbet edemedim hosgeldiniz bu arada öptüm sizi kocaman. hadi byeeeeeeeee
canım evi falanmı boyadınız ne kokusu geliyo sana. benim fikrim olagan kokularsa onu bi sekilde kapatamazmısınız ne bilim naftalin mesela tamam agır kokuyo ama belki sana iyi gelir o. onun için dedim yani cözülecek bi sorunsa sende sikayetleniyosun ya evim diye cözersin gisdersin .ama hallolunmucak bişiyse yapacak bişi yok o zaman
kıslar ben cıkıyorum hazırlanayım gec bile kaldım sohbetinize doyum olmuyo aksam girerim bi ara testi yap ya iyi olur bak yap emi dejavum.
asem ve mooon sizle sohbet edemedim hosgeldiniz bu arada öptüm sizi kocaman. hadi byeeeeeeeee
63.başlamıştmm hamileliğe kusa kusa 60 indim yiyorum ama kusuyrumm neyse kızla ya benm moralim bozuldu çaresiz kalıyorum ne yapcağımı bilmiyorumm gene gelirim
ifet ne güzel ya kalabalık iştee zaman geçiyorr. Yok canım siz olmasanız ben tek başıma ne etcem boş topikte güzellerimm.. Ay senin adını aşağıda gördüğüm andan itibaren heyecan basıyor beni ben doğurcam sanki ay ne rahatsın kuzum yaa her işini yapyorsun buraya geliyorsun ve 3 hafta bile yok doğurmana yaa.. Ayy habersiz bırakma beni bende ararım tatilden..
anammm sevmezmiyim kız ben seni yavrum benim ohh yaa geçsin gitsin can sağlığı gibisi varmı insan o zaman anlıyo vallaha kıyetini bilmek lazım diş ağrısıda iğrenç birşey aman Allahım kimseye yaşatmasın aminn bende iyiyim çok şükür gülüm gelininde iyidr sanırsam hasretlik çekiyo işte nişanlısına
hehe rahat olmaya çalışıyorum kuzumm işte birileri ayy az kalmış felen dedikce heyecanlanıyorum
yoksam kendı çapımdayken sanki hiç dogum yaklaşmıs gibi gelmiyo
dün akşam balkondayken kocişde diyo haftaya belki çağatay bizimle olcak felen
dedim len dur daha vakit var belli olmazki cuma gittiğimizde dr diyebilir alalım diye diyo
o öyle konusunca ya da annem ya da sizler dedikce dogumun yaklaştıgını hatırlıyorum
ama kendı kendımı telkin ediyorum gircem çıkcam ve çağatayıma kavuşmus olucam
onu görcem en fazla bi gün ağrım olur onuda hallederim ben felen diye gaz veriyorum kendı kendıme
mutlu gircem mutlu çıkcam ameliyattan felen diyorum inşallahda öyle olur
hbrsiz bırakmam kuzum muhakkak ya ararım yada msj atarım balımcım
amiiiiiiin kuzumm benımm aynen öyle valla insanın neresi ağrıyosa canı orda oluyo valla
çok şükür geçtide kendıme geldim
hehe dimek hasretlik çekiyo yerim ham yaparım ben o tatluu gelinimiii
mide bulantında geçmiş he kuzumm çok sevindim inşallah tekrarlamaz balımm
Kızlarrr yemeğe gidiyorum been gelrim yemeğimi yiyip zaten sonra oturacak bir yer yok her yer sıcak görüşürüz ballarım siz kaynatın yetişirim benn..
HOŞGELDİN ASEMBİM ,ne yapıyon be ya:)
aynen öyle gülüm Allah can sağlığı versin cümlemize hee hasretlik çekiyo artıkın doğsada göresk diyo gün sayıyo fıstığım evet yaa geçti çok şükür 2 gündür rhatım inş daha gemlez gülm yaaa
az kaldı balımcım gelinim dayanıversin yarın öğlen 1 e aldık randevuyu
bakalım bize gün vercekmi doğum için sanırsam verir artık
ağustos ilk haftası dıye dusunuyorum emme bakalım dr ne diycek :18::18:
aman aman geçsin kalmasın bulantı felen
biliyosun kuzum ben 4 kilo vermiştim ilk 3 ayda o bulantılar yuzunden emme sonrası aldım
demek yarına aldnız hadi hayırlı haberlerle gel inş kuzum ilk haftasıysa birşey kamadı o zman kuzum hayelı doğuım olsun inş şimdilik yok bulantım balım eski rahat hayatıma döndüm geri döndüm gülm çok şükür bende vermedim ama almadımda gülüm:44:
amiiiiin cnm kuzucummhe valla kalmadı bişeycik bayramda oğluşumla birlikte olucam Rabbimin izniyle
aman iyi iyi geçsin gitsin bulantı benımde bıçak gibi kesilmişti enerji gelmişti
hamişliğin en zor dönemi 6. hafta ile 12. hafta arası bide 7. aydan sonrası
o aradaki dönemde en güzel dönemi en azından benim için öyle oldu kuzum
kilo konusuna gelince alınınca alınıyo balım tabi dikkat etmekde fayda var
bide ben hep tatlı aşerdiğim için kilo almam zor olmadı
ohh heyecan bastı vallaha kuzum bayramda yanında ohh negüel işte balısı evet en zoru yaa sanki artık ömrüm böyle geçiek gibiydi yeminle bakk benim tatlıyı ağzıma vurmuyorum gülüm hiç hemde belkide o yüzden alam falza böyle giderse tabisen kaç kilo aldın toplam balım sen zayıftın ama aldığında normaldir bence
senin kızçen olcak kuzumm ye ekşiyi çıkar ayşeyivalla kuzum 70 le başlayıp şuanda 82.6 yım geçen 83 ü buldum ama bu sabah 82.6 çıktım tartıda
yanı toplamda 12-13 kilo almısım balımtatlı baya farkettiriyo kiloda kuzumm sen yemediğin için belkim az alırsın balımm
doğumdan sonra diyet topiklerinde takılcam gari napam
hayırlısı gülüm bakalım bende merak içindyim inanki sen idealını almışşın kzuum sıkıntı etme bence bakalım benim ne olucak baya var 76 yım inş çok almam
aynen öyle kuzumm hayırlısı tabi ama alırsanda alırsın çokda takmamak lazım kiloyu taktıkça insan daha çok yiyo
almıycagı varsada alıyo kiloyu bide şimdi yaz kuzum insan çok yiyemiyo bol bol yaz meyvelerinden faydalan balım
hem bebiş için hem senin için kavun karpuz üzüm mevsiminde ne meyve varsa götür balım
bebiş asıl şimdi senden faydalanıcak ilk 3 dan sonra başlıyo bebiş annesinden beslenmesine
bide pekmez bebiş için çok faydalı yıyebilirsen yemeye çalış kuzum baklagil tüket bide balık yiyebilirsen ye kuzum
ben tiksinmiştim balıktan pek yiyemedim oyuzden bide yumurta sevmeyen ben tavada yumurta yemeye başladım
bu gebişlik ilginç bişey valla
evet kuzu taktıkça dsaha falza alıyo insan haklısın talkamamk lazım akışınna bırakmak lazım yaa bende meyveleri çok yiyorum onlarla aram iyi kuzum amailerleyen kızımlarda ne olur bilemiyorum balığı sevmezdim ama aklıma geliyo arada ama yumrutayı bende sevmiyorum kuzucum yaaa