Kaldığımız Yerden Her Telden..

ya hayıt o kadar kötü bişeymiymiş..
bende içiyorum valla rahat rahat..
1 ay içtiğimde cok iyi gelmişti ama ..
du bakalım bu ay sonunda gene belli olur :)) duruma göre davranırım ama büyük ihtimalle bana iyi gelicek gibime geliyor...

belli olmaz şekercim cıkarsa karşına 2 çızık :) napcan o zaman

evet kuzum aslında yi beslenmek lazım ne olursa olsun özelikle süt yoğurt çok faydalı şimdi halamda diyo bir sürü nasihat tti haftanın her günü yumurta ye hegün süt iç yoğurt yee falan filn bu arada kusuruma bakma balım beklettim baya halam igtti baabaannem geldi derken uzadı konuşmak demek kocişine bırakmadın yumurtayı ozaman bundan sonra ii tava yapsın kuzum biri sana biride kendine yoksa aç kalıcak vallahaa

evet kuzum aslında yi beslenmek lazım ne olursa olsun özelikle süt yoğurt çok faydalı şimdi halamda diyo bir sürü nasihat tti haftanın her günü yumurta ye hegün süt iç yoğurt yee falan filn bu arada kusuruma bakma balım beklettim baya halam igtti baabaannem geldi derken uzadı konuşmak demek kocişine bırakmadın yumurtayı ozaman bundan sonra ii tava yapsın kuzum biri sana biride kendine yoksa aç kalıcak vallahaa

tabii öyle düşün canım kendini strese sokmanın ne gereği var ki nasılsa bir şekilde olacak yanii Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin tatlım benim..

Ayy yarın heyecanlı bekleyiş olacak burada da bir aksi durum çıkmazsa ağustos başı gibi der herhalde gülüm sana bekliyoruz bakalım..

yumurta çook faydalı evet tam bir protein kaynağı canım yaa bol bol yemek lazım ama ben katı yumurta yiyemiyorum rafadan seviyırum onun dışında kırılmış yumurtanın her çeşidini yerim yeşil biberli yumurtaya mesela bayılırım..

valla bana hapı için öyle denince içmedim bende zaten yeni düzene girince korktum birşey olacak diye.

aşk olsun elifim benım adım yok burda hı kırıldım sana küstüm

Bana acayip uyku çöktü yine başımda ağrıyacak gibi daraldım valla yaa.. Akşam gidince doğuk bir duşa gireyim ben yaa açılayım yoksa halvet falan yalan olacak.

hee gülüm sorma vallaha bayadır aramıyodu ramzan yaa konuşmuyoduk aramışken hepsi çıktı aradan da kapattım geldim balısı

basitler ne olucak

hehe aynen üle valla kuzumm yoksam benden ona kalmıyo yumurta felen
napıyım çok güzel olmuştu okaa güzel yapmasaymış
önemli değil balım benım beklerim ben seni herdaim cnm kuzum
benımde kociş uyandı şimci pc yi alana kaa burdayım kuzum
hee erkek milleti değilmi hıh

amiiiiiiin cnm benım aynen öyle kuzum elbet çıkcak bi şekilde oyuzden kasmamaya çalışıyorum
iyi düşünüp iyi olmasını istiyorum
dr dan gelir gelmez yazarım buraya balım bakalım ne diycek dr efendi :18:
heh işte benım yumurta yemeye başlamam o yeşil biberli yumurtayla oldu
kuru soğan ve yeşil biber karabiberli böyle ımm enfes ona dadandım ilk baş
şimdide kaşarlısına dadandım

bak burdada adım yok neyse daha fazla kırıldım

aşk olsun elifim benım adım yok burda hı kırıldım sana küstüm

oyyy gülüm aşkım balım çok özürdilerim hemde çokkk yein ederim unutmuşum burda olsan yazardım kesin ama unutmuşum ne desen haklısın çok özürdiliyorum fındığımm ne olur affet beni lütfen hepinize ediyorum kuzum yemin ederim ama o an aklıma gelmemiş ne olur kızma kırılma affet beni lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bana acayip uyku çöktü yine başımda ağrıyacak gibi daraldım valla yaa.. Akşam gidince doğuk bir duşa gireyim ben yaa açılayım yoksa halvet falan yalan olacak.

aman kuzum ne yap et açıl tatile gitmeden şu halvet işleri hallolsun
yemek yedin ya kuzum hem sıcak hava belkim ondan olmustur geçer inşallah birazdan

fındıkımm hoşgeldin kuzum nasılsın bugun
gelecekse cnm kulagın agrıyomus gittinmi dr a nasılsın şimdi

ay biz annemle kahvaltıda çok yapardık biberli yumurta iştah açıyor bir de az acılı olacak biber aman aman eşim sevmiyor ama ben kendime yapıyrum arada. Hele şimdi biberler güzelken hergün yesem bıkmıyorum menemen biberli yumurta..

bak burdada adım yok neyse daha fazla kırıldım

gülüm isim olarak belirtmemişim ama bak tüm isteyenlere dedim o anda yazdıkalrım burda olanlardı gördüğüm için yazdım olsan yazmazmıyım lütfen kırılma gülüm yemin ediyorum sdana dualrımda adınızı tek tek veryorum yeminle bak ama o an olmadığın işçibn aklıma gelmedi özürdilerim bir ayırımcılık olduğundan değil kuzum olabilirmi öyle birşey mümün değil lütfen kırılma bitanem bende üzülrüm lütfen

aman kuzum ne yap et açıl tatile gitmeden şu halvet işleri hallolsun
yemek yedin ya kuzum hem sıcak hava belkim ondan olmustur geçer inşallah birazdan

valla işyerinde birşey yapamıyorum eve gidince duşa giricem açılmak için belim de ayrılsa ağrıdan kafam da kopsa bugünleri değerlendiricem zaten iki günde bir yapıyoruz dün fenaydım bugün kaçmasın barii.. Yemekte yedim de az yedim ağır yemek yiyemiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…