- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.821
napiyonuz tatlışlar iyi muhabbetlerrrrrrrrrrr bi bakayım dedim ne yapiyonuz diye.
napiyonuz tatlışlar iyi muhabbetlerrrrrrrrrrr bi bakayım dedim ne yapiyonuz diye.
Ahh İnşallah canım yaa İnşallah.. Ben klomen tedavisi görürken kullanayım diyorum artık 5 sene oldu ya yengem annem ne zaman bana gelseler ya da ben gitsem İstanbul'a yalınayak gördüler mi terlik giy çorap giy deyip duruyorlar önemliymiş işte bunlar.
dımdımdımmm şok şok şok filas filaş filaş acaba dejavu hamile miiiiiiiiBak işte benim bu belim yine hafiften başladı ya çarpılıyorum ki klima arka oadada çalışıyore dire maruz kalmıyorum serinliği geliyıo az sadece, ya da vantilatör yani.. Ya daa gerçekten hamileyimm
elisimmmmmmmmmmm gecmiş olsun gülüm gitdipp geldinmi doktora ne dedi . nasılsın minnosum ya hiç görmüyosun beni. bak pucca5 diye ismimi degiştiririm dikkatıni cekmek için.
evet canım benimki 15 derecelik bir eğrilik benimkide ergenlikte çıktı annem öldükten sonra tüm ev bana kaldı böyle 15 yaşında halıları yıkar omuzlar götürüdm asmaya ıslak ıslak doktor dediki tek taraflı ağır kaldırmaktan kemik eğilmiş dedi sağ tarafımda dıştan bakınca birşey belli değilde ama eğilince yada duvara dönüpte sırtımı dayayınca belli oluyo hafiften doktor her 6 ayda bir kontrle gel dedi önemli olan artışın olammaı senin gelişimin durduğu için büyüme zamanın geçtiği için artmaz dedi artrsa önce korseliycez ki o korse çok rahatsız ediyomuş tbiri caizzse kazık yurmuş gibi olursun dedi melisam yok olmadı ameliyat olursun dedii çok zor birşey kuzenine çok büyük geçmiş olsun ço çok zorlu yollardan geçmiş ama çok şükürki atlatmış gülüm çok büyük geçmiş olsun Allahım kimseye vermesin ama benim tek şansım doğuştan olmaması onun çarsi yok kesin ameliyat o yüzden doğum yaptıktan sonra bebklerimize bakmamız lazım dikkat etmemiz lazım dedi doktor bana benim ameliyatlık durumum yok çok şükür ama çok ayakta kalsam birde çok kiloda ağır geliyo sırtıma bri nokta sürekli ağrıyo gülüm bakalı hamilelkte nasıl yapıcam Allahtan 10 kioya yakın verdimde o yükten kurtuldum :26:
evet gülüm hijyen açısından belki daha iyi ama ne bileyim hani derler yaasevemeidm süt oğlanı diye aynen öyle bakalım balım şimdi başındayım ağırlaştıkça yapamaz hale gelirsem mecbur alırım kabul ederim yapacak birşey yok
waaaaaaaaaw bu ne coşku maşallahhhh topiğimizing tatlı hatunlarınaa
günaydın canlarııım kociş uyuyo bende dun sahura kadr beklemeyip uyuydugum için
uykumu alaraktan vakitlice kalktım tam bu satırları yazarken kociş uyanıp seslendi bana
yanına gittim iki öptüm hadi uyu diyip geldim geri uyanırsa pc yi alırda o bakımdan
waaaaaaaaaw bu ne coşku maşallahhhh topiğimizing tatlı hatunlarınaa
günaydın canlarııım kociş uyuyo bende dun sahura kadr beklemeyip uyuydugum için
uykumu alaraktan vakitlice kalktım tam bu satırları yazarken kociş uyanıp seslendi bana
yanına gittim iki öptüm hadi uyu diyip geldim geri uyanırsa pc yi alırda o bakımdan
Yaa Eliff kızımm arife günü dayımlar gelmek istiyormuş bize son iftarı bende açsınlar istemişler dayım hiç gelemedi evlendiğimden beri işlerinden bende kızıyordum gönlünü yapalım demişler. Şimcik bende tatile gidicem tabi önce İstanbul'a gideceğim için onları da görücem sonra onlar bana gelecek ama ben bayram haftası evde olucam. Bakıyorum bakıyorum bir menü oluşturamadım ya böyle ara sıcağı, soğuğu, ana yemeğiyle bir menü fikri versene bana kuzum yaa ben sana filkirlerimi yazarım sende yaz ilk defa iftara gelecekler sofram süper olsun istiyorum..
:)) evet hep daha cocukken babaanneciğim rahmetli bagırırdı corap giyin evlenince anlarsınız diye ama kim takıyodu o zaman...
ben hiç terliksiz gezemem gerci evde.
suanda bişii kullanmıyosun ya hayıt kullan işte.. bende sırf boş gecmesin diye içiyorum...
dımdımdımmm şok şok şok filas filaş filaş acaba dejavu hamile miiiiiiii
yoksa klimamı çarpıyoor
tüm soruların cevapları akşama idrar testinde mutlaka izleyiniz:)))
leyn ben sana yazdım görmedin pisss git bak gecmişeeee
hıhhh
ya şimdi aklımdan nickimi değştirmek gecmişti sevmedim ben bu gelecekseyi tühhh
neyse....
yaa 4 tane ilac vardii üfff
su kaçırmışım iltihap yapmış
zaten kulagımın zarı delik benim
bu yaşıma geldim cok dikkat ederim su kaçmaması için işte bu ara biraz fazla girdim suyun altına girdiğni anlamadım ama biraz fark ettim...
ameliyata kadar gider yanii
bi an önce ilacları kullanmam lazım ve bi daha asla su kaçırmamam lazımm
taa bebeklikten kalan bi hastalık bu bana...
hoşgeldin canım..
iyi nolsun iştee
dejavu hamile galiba da onu konusuyoruzdermişim tabiiii
slm bacılar ben geldimmm
amanda aman kimler gelmiş dmadımla bir türlü sevemediğim dünürümmü gelmişoyy yirim seni kuzum hoşgeldin özlettin kendini denk gelemeidk gülüm benim nasıl oldun dişin geçtimi işe yaradımı tedavi şimdi nasılsın balımbenim
gülüm hıımm şimdi böyle sorunca gelemdi aklıma ama dur ben bir liste oluşturaym önce sen bir neler var aklında söyle bana da bende düşüneyim neler olabiir diye meleğim olurmu
hoşgeldin gülüm nasılsın bügün bakalım
slm bacılar ben geldimmm
gömedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:)) evet hep daha cocukken babaanneciğim rahmetli bagırırdı corap giyin evlenince anlarsınız diye ama kim takıyodu o zaman...
ben hiç terliksiz gezemem gerci evde.
suanda bişii kullanmıyosun ya hayıt kullan işte.. bende sırf boş gecmesin diye içiyorum...
dımdımdımmm şok şok şok filas filaş filaş acaba dejavu hamile miiiiiiii
yoksa klimamı çarpıyoor
tüm soruların cevapları akşama idrar testinde mutlaka izleyiniz:)))
leyn ben sana yazdım görmedin pisss git bak gecmişeeee
hıhhh
ya şimdi aklımdan nickimi değştirmek gecmişti sevmedim ben bu gelecekseyi tühhh
neyse....
yaa 4 tane ilac vardii üfff
su kaçırmışım iltihap yapmış
zaten kulagımın zarı delik benim
bu yaşıma geldim cok dikkat ederim su kaçmaması için işte bu ara biraz fazla girdim suyun altına girdiğni anlamadım ama biraz fark ettim...
ameliyata kadar gider yanii
bi an önce ilacları kullanmam lazım ve bi daha asla su kaçırmamam lazımm
taa bebeklikten kalan bi hastalık bu bana...