- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.841
Hoşgeldin kevserimm nasılsınnn...
iyim dejavummmmm bnm çok saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin kevserimm nasılsınnn...
He tabii koskoca bir tek çizgii hele regl yeni bitmişken o tek çizgi bilem çıkmaz bana hayıtı dr sordum yok içme dedi tanıdık eczacımız var aile eczacısı dyebiliriz ona sordum biz de yok dedi istek lunca getirlir ama reçeteyle verilir bitkisel falan da değil dedi korktum almadım bende zaten ara kanamalar yeni bitti korkuyorum düzenimi bozmasından balım ancak klomen kullanırım ben. Geçmiş olsun balım bak dikkat madem araz varmış kulağında. Pamuk falan tıka öyle gir duşa. İç ilaçlarıın aman ihmal etmee..
uyusunda büyüsün ninni kocişine o zaman uyusun o yaa.. Hemen de alıyor pc yi ayrı bir laptop falan şart size kızım bizim öyle valla eşimin laptopu var benim masaüst pc var ohh rahatt... Valla maşallahımız var kuzum herkes burada ben gelebliyorum ya ondan
slm bacılar ben geldimmm
gömedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ne yapcan ismini de bakıyım oltaya getirme bizi zsakın bak kandırma heeeeeeeeeeee. yanıyom elisim yanıyom belimede bi tarafımada baslıcam ya dayanamayıp sökecem simcik. yakıyı. banyo ve denizde silikon kullan canım babamında kulagı deliklerdennnnnnnnnnnnn kualgı kesiklerden gibi oldu süperim len ben. bak dejavum egom yine tavanda.
len sende yakı yapıstır cabukl banane ya ben ssenin dedigini yaouıyorum dün hayıta basladım git cabuk yakı al yapıstır şimdi aynı acıyı cekelim küçük emrah gibi oldum len dünden beri aglamaklı kaslar birbirini hallediyo acınası haldeyim yuppi yok yok ben süperim yaaaaaaaaaaaaaaaaa. klimalı su an belim.
evet canım kiloları verdigin iyi oldu simdi kac kiloyla hamile hkaldın benim hedefim 60 la kalmak.
seninki azmıs canım 15 egrilik bişi degil hiç belli olmaz. kuzenimki 30lardaydı korse azaltır dediler iki sene ya kızın bedeni kızarık ve mor içindeydi yüzmede iyi gelirdediler iki yılda yüzmeye giytti ama gerilemek yerine arttı ameliyatla sıfırlandı tabiki cok zor ameliyato ya 8 saat düşünsene 8 kere dogum yapmıs kadar vakit tüm kemik kırılıyo aralarımn bişiler konuluyo sonra tekrar monte ediliyo .
simdiye kadar tek ameliyatım burnun keligi kırdırmak oldu o cok kolaydı ama. baskada bi ameliyat geçirmedim ben. ama bacagıyda kocaman bi iz burnuma kadar dikş izi içindeyim ole iste.
kevsercik hosgeldin canım moraller nasıl canımcım gec evine be ya bak rahat edemiyosun sıkıntılı sın sen. konkuları halledersin bi sekilde be gülüm.ç zor cünkü biliyorum göcebe hayatı copk sor cokda rahat edemezsin kendi evin gibi olmuyo ne kaynananlar nede annenleri evi.
evet canım çok iyi oldu ben 76 kaldım hala çok fazlada ama eski halime göre çok iyyim çok şükr artık en fazla ne kadar alırım bilemiyorum şuan hala aynıyım sadece 200gr almışım bakalım zaten son aylar önemli yaa hızla alıyosun hayırlısı artık benimki çok az gülüm 15 derecede sıkıntı yok ama ilk farkettiğimizde benimde sağ omuzumun yani kemiin kıvrışdığı yere morarma vardı babam korktu baya hemen götürdü hastaneye çok şükürki benim hafif sadece ağrılarım oluyo zaman zaman ama kuzeninin 30 dreelik çok fazla ve çok sıkıntılar çekmiş Allahım kimseye vermesin kaç yaşındaydı peki farkettiğinde şimid kaç yaşında o ameliyat çok zor izleidmde sırtı komple açıyolar monteliyolar her bir kısmı insan dayanmıyo yaa izlemeye o yaşamış ama çok şükür atlatmış şimdi iyi diyosun çok şükür
olsun canım ya belli olmaz bende bi kere adetten sonra yaptıydım kendime güle güle yap bakalım. aksama sonucu mutlaka söle bize emi girip bakarım ben bi ara.
hehe bencede uyusun hemide bolcana
doğru dıyosun valla kuzum iki pc şart aslında ist a taşınmış olsak gerek kalmıycakda
ozamana kaa o da evde olunca bi pc yetmiyo işe gitse bu pc bana kalcak eskisi gibi
maşallahh maşallahh amanda topiğimiz kalabalıklaşıyo nekaa güzel
ee senin etkin kuzumm ondan ne şüphe cnm arkadaşım benımm
şimdi geçmişe bakıyorumda biri sana sen hamişsin demiş
bu etkiledi benı yahu inşallahh bu ayki çalışmalar bebişi getirir kuzumm
a.s cnmcım hoşgeldin bugun nasılsın
anammm sevmezmiyim kız ben seni yavrum benim ohh yaa geçsin gitsin can sağlığı gibisi varmı insan o zaman anlıyo vallaha kıyetini bilmek lazım diş ağrısıda iğrenç birşey aman Allahım kimseye yaşatmasın aminn bende iyiyim çok şükür gülüm gelininde iyidr sanırsam hasretlik çekiyo işte nişanlısınavışşşşş dimek sevmediğin dünürün he
bende seni yirim cnm dünürüüüm hoşbuldum kuzum valla bende özledim sizleri
çok şükür iyiyim balımm tedavi işe yaradı ve kurtuldum o berbat ağrıdan
artık rahatcana uyuyorum hayattan bişeyler anlıyorum
öbür türlü yaşayan ölü gibiydim çok şükür geçti balım
sen nasılsın bakemm gelinim nasıl
Tamam ben sana öm ile yazarım canımm..
bugun daha iyim eşimin ynaındayım geldim kaynanamlara yatıyo şimdi gece işe gitcek bende size bakıyım dedim neydiyonuz diye
bak bakk aynı acıyı çekelim hee istersen aynı anda hamile kalırsakta aynı anda doğuralım bağıralı ay anam diye ne dersinn... Dur bakalım beşki denerimmm düşünmem lazımm valla bugün yine ago almış başını gidiyorkızım bende sabahları cin gibiyimde öğleden sonra dökülüyorum sıcaktan klimada öbür odadan etkilemiyor ki odaya girişin kapısında durmak lazım öyleee.. Bak yine belim ağrıyor benim yaa yok ben gebeyim canımmm bunun başka açıklaması olamaz 40 derse dersen olurmuş dimiii
anammm sevmezmiyim kız ben seni yavrum benim ohh yaa geçsin gitsin can sağlığı gibisi varmı insan o zaman anlıyo vallaha kıyetini bilmek lazım diş ağrısıda iğrenç birşey aman Allahım kimseye yaşatmasın aminn bende iyiyim çok şükür gülüm gelininde iyidr sanırsam hasretlik çekiyo işte nişanlısına
Allahım iyiik versin kevserim miden nasıl peki aynımısın hiçmi düzelme yok:26:
10 klodzan fazla alma bence canım dikkat et yaralı seyler ye ama abartmadan. gfecen bi arkadasım 80 le hamile kaldı ikilere ve sadece 10 kilo aldı kıs cok dikkat etmiş cünkü kilolu kaldı ya doktoruda demiş dikkat et kilodna diye. ona agzım acık kaldı ya ikiz ikiside kıs ve ikiside 3 kilo vay anasına dedim sdemek oluyomus. kıs kendini cıok tutmusa herseyi yemiş ama az yemiş. süper bence ya.
sağolsın meleğim hoşgeldin sen naıslsın bak sana ne buldum bakalım beğenecekmisin ama sitesini kayıt ettimmi bilmiyorum kaç gündür koyucam resmini unutuyorum fgerçi sen aldınmı bilmiyorumda belki hoşuna gider diye düündüm kuzum Eki Görüntüle 472295 Eki Görüntüle 472296
cnm iyimde öle olmuyoo işte kokular gtmyo heryer kokuyo bn böle yaşamak istermiyim ama yapcak bişeyimm yokk zaten bu konuda çaresizimm kusmaktan ölüyorum gnde 7.kere kustuğumu biliyorum bnm için çok zor eşimde istiyo eve gitmek ama bnm elimde değillllllll
cnm bimiyorum ya annemlerde 4 gun kaldım hiç kusmadım kaynanamlara geldim sabah gelir gelez kustummmm
canım ben o yakıyı elise yazmıstım gülüm yanlısmı alıntı yapmısım. ama sende yapıstır daha iyi aynı acıların bebesi olak len. dogum olayıda süpermiş ben ce benim yanımda kimse olmaması hayırlı dogumda hareket ceker tüm küfürlerimi sıralarım recep ivedik içime girer bagırırım doktora kadar kolaysa gel sen yat ben dogurtuyum seni diye
HOŞGELDİN ASEMBİM ,ne yapıyon be ya:)
he çok güzel cnm pijama dünyasından bakmıştım bunlara bende ama siteye güvenemedim tatlım almadım daha ben alıcam da karar veremedim annem bir tane gecelik almış
bilmiyom bakıcam galiba ama çk şık bu pijamalr.