Kaldığımız Yerden Her Telden..

iyi yapıyosun kuzum kendın yap ye mis gibi
gerçi karşısındakide yiyince daha bi iştahlı gidiyo yemek
ama eşin yemiyo diyede sende mahrum kalcak değilsin bu lezzetden
bu akşam sahurda biberliden yapayım bari yumurtayı
normalde hayatta ağzıma sürmem yumurta hamişlikde yedim yiyorum
misal balıkda çok severim ama hamişlikde yiyemedim

yee gülüm yee yarasın afyet bal şeker olsun gülüme sen yeterk yee kocişin aç kalmayada razı olur balısı tmm alırsa kocişin pc artık geldiğinde görüşrüz bitanem

hehe tmm kuzum değerlendir bu günleri
ya dün mantı yapmıstım ya ezogelinin yanına
o da kociş seviyo dıye yapayım dedim
ay yok anam resmen patladık bi kase çorba içtik peşine mantı
kociş yedi tabagıda ben yiyemedim salata felen kaldı ortada
dedim kocişede yarına sadece ezo içeriz bide salata yogurt yallah
resmen patlıyo insan bide kalıyo yemekler yazık gunah dedim
yani dediğin gibi ağır yemek felen yenmiyo en güzeli kavun karpuz meyve bu zamanlarda

yee gülüm yee yarasın afyet bal şeker olsun gülüme sen yeterk yee kocişin aç kalmayada razı olur balısı tmm alırsa kocişin pc artık geldiğinde görüşrüz bitanem

sağol cnm balım beniiim şimdilik gıkı çıkmıyo uykudan yeni kalktı ya açılamadı henuz

fındıkımm hoşgeldin kuzum nasılsın bugun
gelecekse cnm kulagın agrıyomus gittinmi dr a nasılsın şimdi

valla bugün daha iyi gibiyim sanki çok sıkıntım yok gibi susuzluktan yana sürekli sudan çıkmış balık gibi dolaşıyorum evde.
ailemle bir haftalık tatil yapmak işstiyorum önerebşileceğiniz güzel havuzlu günlük kiralık evler varmı.istanbula yakın olsun.bayramda da eşimle başbaşa avşayı düşünüyoruz.

fındığım yazamayacakmısın şimdi gerçekten unuttum özürdiledim iyide bilerek mi ayırım yaptım neden küsüyosunki gönlümde vardsın duamdavarsın ne diyebilirim daha inan bilmiyorum bilerek yapmadım ki

ne güzel bişi böykle tşk ederim elifim kırılırmıyım hiç sana.

vallaha kırıldın diye üzüldüm yemin ederim moralim nasıl bozuldu fındığım yaa gerçektn özürdilerim ben bilinçli bir ayırımcuılık yapmadım yemin ederim geröçkten kusuruma bakma lütfen canımıniçi

seviyorum seni hiç kırılırmıyım.ben şimdi çıkayım birazdan gelirim biraz suya girmem lazı,yine soldan soldan geliyor susuzluk.

başlarda zor oluyo oruç kuzum bak ne güzel alışmaya başladın
Allah kabul etsin cnm valla ben istdayken büyük adaya giderdik tabi orda yaşadıgımız için günübirlik olurdu
ama büyükadada öyle evler var bide pansiyonlar var hem ada çok güzel hemde koylar var teknelerle gidiliyo
şile ağva var ama oralarda öyle kiralık ev olarak değilde pansiyon ve otel olarak yerler var kuzum

hee iyi bakalım o zman açılana kadar bizimsin kuzucum

hehe ivet kuzum sizinim gari

oooooooooooo kıskandım

bende kıskandım moonum elfim bizede yapsın demi
napıyosun kuzumm ne var yok

seviyorum seni hiç kırılırmıyım.ben şimdi çıkayım birazdan gelirim biraz suya girmem lazı,yine soldan soldan geliyor susuzluk.
bende seni seviyorum gülüm canım benim tmm çık dikkat et kendine görüürüz bitanem

kıskanmayın kzuularım sizede yaptım ayırırmıyım heçç aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…