- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.901
ay biz annemle kahvaltıda çok yapardık biberli yumurta iştah açıyor bir de az acılı olacak biber aman aman eşim sevmiyor ama ben kendime yapıyrum arada. Hele şimdi biberler güzelken hergün yesem bıkmıyorum menemen biberli yumurta..
hehe aynen üle valla kuzumm yoksam benden ona kalmıyo yumurta felen
napıyım çok güzel olmuştu okaa güzel yapmasaymış
önemli değil balım benım beklerim ben seni herdaim cnm kuzum
benımde kociş uyandı şimci pc yi alana kaa burdayım kuzum
hee erkek milleti değilmi hıh
amiiiiiiin cnm benımaynen öyle kuzum elbet çıkcak bi şekilde oyuzden kasmamaya çalışıyorum
iyi düşünüp iyi olmasını istiyorum
dr dan gelir gelmez yazarım buraya balım bakalım ne diycek dr efendi :18:
heh işte benım yumurta yemeye başlamam o yeşil biberli yumurtayla oldu
kuru soğan ve yeşil biber karabiberli böyle ımm enfes ona dadandım ilk baş
şimdide kaşarlısına dadandım
valla işyerinde birşey yapamıyorum eve gidince duşa giricem açılmak için belim de ayrılsa ağrıdan kafam da kopsa bugünleri değerlendiricem zaten iki günde bir yapıyoruz dün fenaydım bugün kaçmasın barii.. Yemekte yedim de az yedim ağır yemek yiyemiyorum hiç.
yee gülüm yee yarasın afyet bal şeker olsun gülüme sen yeterk yee kocişin aç kalmayada razı olur balısı tmm alırsa kocişin pc artık geldiğinde görüşrüz bitanem
fındıkımm hoşgeldin kuzum nasılsın bugun
gelecekse cnm kulagın agrıyomus gittinmi dr a nasılsın şimdi
sağol cnm balım beniiimşimdilik gıkı çıkmıyo uykudan yeni kalktı ya açılamadı henuz
Eki Görüntüle 472411 Eki Görüntüle 472414 Eki Görüntüle 472416 Eki Görüntüle 472417 Eki Görüntüle 472418 Eki Görüntüle 472419 kırılma bana lütfennnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bişi böykle tşk ederim elifim kırılırmıyım hiç sana.
oooooooooooo kıskandım
valla bugün daha iyi gibiyim sanki çok sıkıntım yok gibi susuzluktan yana sürekli sudan çıkmış balık gibi dolaşıyorum evde.
ailemle bir haftalık tatil yapmak işstiyorum önerebşileceğiniz güzel havuzlu günlük kiralık evler varmı.istanbula yakın olsun.bayramda da eşimle başbaşa avşayı düşünüyoruz.
hee iyi bakalım o zman açılana kadar bizimsin kuzucum
oooooooooooo kıskandım
bende seni seviyorum gülüm canım benim tmm çık dikkat et kendine görüürüz bitanemseviyorum seni hiç kırılırmıyım.ben şimdi çıkayım birazdan gelirim biraz suya girmem lazı,yine soldan soldan geliyor susuzluk.
başlarda zor oluyo oruç kuzum bak ne güzel alışmaya başladın
Allah kabul etsin cnmvalla ben istdayken büyük adaya giderdik tabi orda yaşadıgımız için günübirlik olurdu
ama büyükadada öyle evler var bide pansiyonlar var hem ada çok güzel hemde koylar var teknelerle gidiliyo
şile ağva var ama oralarda öyle kiralık ev olarak değilde pansiyon ve otel olarak yerler var kuzum
hehe ivet kuzum sizinim gari
bende kıskandım moonum elfim bizede yapsın demi
napıyosun kuzumm ne var yok
yirim kız ben seniii
süper olmus valla tşk ederiz cnm kuzummmm