- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.881
gülüm halamla konuşuyorum bekleyebilirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülüm halamla konuşuyorum bekleyebilirmisin
He tabii koskoca bir tek çizgii hele regl yeni bitmişken o tek çizgi bilem çıkmaz bana hayıtı dr sordum yok içme dedi tanıdık eczacımız var aile eczacısı dyebiliriz ona sordum biz de yok dedi istek lunca getirlir ama reçeteyle verilir bitkisel falan da değil dedi korktum almadım bende zaten ara kanamalar yeni bitti korkuyorum düzenimi bozmasından balım ancak klomen kullanırım ben. Geçmiş olsun balım bak dikkat madem araz varmış kulağında. Pamuk falan tıka öyle gir duşa. İç ilaçlarıın aman ihmal etmee..
hazır aran iyiyken ye bol bol kuzum benımm gelinimede sanada yarasın balımm
yumurta çocuklugumdan beri heeeç ağzıma sürmem ama hamişlikte cnm çekti yedim valla
geçende sahurda kociş kaşarlı yumurta yaptı tavada yemiycektim baktım çok güzel gözüküyo
önce ucundan öccük aldım sonra bi dalmışım nerdeyse hepsini ben yemişim
sanki oruç tutcak olan benmişim gibi zavallı kocişime bırakmamışım ama farkında değilim az az derken yemişim hepsini
yumurtada çok fayadalıymıs kuzum yiyebilirsen ye tabi tiksinince insan nekaa faydalı olursa olsun yiyemiyo
yumurta çocuklugumdan beri heeeç ağzıma sürmem ama hamişlikte cnm çekti yedim valla
geçende sahurda kociş kaşarlı yumurta yaptı tavada yemiycektim baktım çok güzel gözüküyo
sanki oruç tutcak olan benmişim gibi zavallı kocişime bırakmamışım ama farkında değilim az az derken yemişim hepsini
yumurtada çok fayadalıymıs kuzum yiyebilirsen ye tabi tiksinince insan nekaa faydalı olursa olsun yiyemiyo
hehe rahat olmaya çalışıyorum kuzumm işte birileri ayy az kalmış felen dedikce heyecanlanıyorum
yoksam kendı çapımdayken sanki hiç dogum yaklaşmıs gibi gelmiyo
dün akşam balkondayken kocişde diyo haftaya belki çağatay bizimle olcak felen
dedim len dur daha vakit var belli olmazki cuma gittiğimizde dr diyebilir alalım diye diyo
o öyle konusunca ya da annem ya da sizler dedikce dogumun yaklaştıgını hatırlıyorum
ama kendı kendımı telkin ediyorum gircem çıkcam ve çağatayıma kavuşmus olucam
onu görcem en fazla bi gün ağrım olur onuda hallederim ben felen diye gaz veriyorum kendı kendıme
mutlu gircem mutlu çıkcam ameliyattan felen diyorum inşallahda öyle olur
hbrsiz bırakmam kuzum muhakkak ya ararım yada msj atarım balımcım
amiiiiiiin kuzumm benımm aynen öyle valla insanın neresi ağrıyosa canı orda oluyo valla
çok şükür geçtide kendıme geldim
hehe dimek hasretlik çekiyo yerim ham yaparım ben o tatluu gelinimiii
mide bulantında geçmiş he kuzumm çok sevindim inşallah tekrarlamaz balımm
az kaldı balımcım gelinim dayanıversin yarın öğlen 1 e aldık randevuyu
bakalım bize gün vercekmi doğum için sanırsam verir artık
ağustos ilk haftası dıye dusunuyorum emme bakalım dr ne diycek :18::18:
aman aman geçsin kalmasın bulantı felen
biliyosun kuzum ben 4 kilo vermiştim ilk 3 ayda o bulantılar yuzunden emme sonrası aldım
ya hayıt o kadar kötü bişeymiymiş..
bende içiyorum valla rahat rahat..
1 ay içtiğimde cok iyi gelmişti ama ..
du bakalım bu ay sonunda gene belli olur :)) duruma göre davranırım ama büyük ihtimalle bana iyi gelicek gibime geliyor...
belli olmaz şekercim cıkarsa karşına 2 çızık :) napcan o zaman
hee gülüm sorma vallaha bayadır aramıyodu ramzan yaa konuşmuyoduk aramışken hepsi çıktı aradan da kapattım geldim balısıkız tontiiiiş çenenmi düştü çabuk kapa bakem teli :102:
kuzum benim skolyozum varya zaten omurgamın alt kısmı kaça tarafına iniyo sertlik var ağrı yapardı ama buda üzerine gelince böyle yattığım yerden destek almadan kalkamıyorum dikkat ediyorum canım normalde ağır iş yapmıyorum haftada 2 kez sil süpür yapardım şimdi 1 kere öyl oluyoki eşim bulaşığı yıkıyo makina alıcam diyo asla alırsan ölümü gör dedim o zaman ben yıkarım diyo yıkıyoda ütüsünü falan yapıyo ayakata kalmıyım diye ama şu cam kosunu dip köşe konusunu artık kadın alıcam mutlaka canımdan önemli değil yaa ki eşim dün bu yüzden kızdı bana baya sildim diye yemin ettirdi habersiz silince akşam yakalandım
gülüm inş artık bu ay gelirde meleğin sende kafan dinç olur şimdi hayıtıydı bilemem neydiler yerine bebekle ilgili sorularına cevap veririz vallaha sen elibeses dejavum 3 nüzde bir hamile kalın inşşşşş AMİNNNNN
aşk olsun elifim benım adım yok burda hı kırıldım sana küstüm
evet kuzum aslında yi beslenmek lazım ne olursa olsun özelikle süt yoğurt çok faydalı şimdi halamda diyo bir sürü nasihat tti haftanın her günü yumurta ye hegün süt iç yoğurt yee falan filn bu arada kusuruma bakma balım beklettim baya halam igtti baabaannem geldi derken uzadı konuşmak demek kocişine bırakmadın yumurtayı ozaman bundan sonra ii tava yapsın kuzum biri sana biride kendine yoksa aç kalıcak vallahaa
hee gülüm sorma vallaha bayadır aramıyodu ramzan yaa konuşmuyoduk aramışken hepsi çıktı aradan da kapattım geldim balısı
basitler ne olucak
tabii öyle düşün canım kendini strese sokmanın ne gereği var ki nasılsa bir şekilde olacak yanii Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin tatlım benim..
Ayy yarın heyecanlı bekleyiş olacak burada da bir aksi durum çıkmazsa ağustos başı gibi der herhalde gülüm sana bekliyoruz bakalım..
yumurta çook faydalı evet tam bir protein kaynağı canım yaa bol bol yemek lazım ama ben katı yumurta yiyemiyorum rafadan seviyırum onun dışında kırılmış yumurtanın her çeşidini yerim yeşil biberli yumurtaya mesela bayılırım..
bende çok şükür iyiyim gülüm midem geçti yaa 2 gündür baya rahatım çok şüür geçiyo demekki artık geçsinde artık zaten canıma okudu vallaha
gülüm senin hakkındaki düüncemi sana şöyle anlatayım rüyamda gördüm yemin ederim 4 aylık civarı hamileymişşin ama hastanedesin benim haberim yokmuş güya karşılaşıyoruz ne işin var diyorum hamileyim diyosun ben bir seviniyorum gülüm iananmazsın vallaha kalktım senle uyandım diyorumki eşime rüyamda dejavumu gördüm 4 aylık hamileyydi artık rüyalarında bile onlarla yatıp kalkıyosun diyo gülüyo hayırlısı olsun aşkım diyo inş olur dedi inş dedim geldim anlatmaya yoktun kuzum hayırlıra vesile olur inş ne diyeiblirimki gönlümden geçen hepinizin hamile kalması hayırlısı ile yemin ederim bugün cuma akşamı yasi okuycam duamı edicem sana elisebes ve melisaya ve herkese inş kabul olur dularım
aşk olsun elifim benım adım yok burda hı kırıldım sana küstüm
Bana acayip uyku çöktü yine başımda ağrıyacak gibi daraldım valla yaa.. Akşam gidince doğuk bir duşa gireyim ben yaa açılayım yoksa halvet falan yalan olacak.
hehe aynen üle valla kuzumm yoksam benden ona kalmıyo yumurta felen
napıyım çok güzel olmuştu okaa güzel yapmasaymış
önemli değil balım benım beklerim ben seni herdaim cnm kuzum
benımde kociş uyandı şimci pc yi alana kaa burdayım kuzum
hee erkek milleti değilmi hıh
amiiiiiiin cnm benım aynen öyle kuzum elbet çıkcak bi şekilde oyuzden kasmamaya çalışıyorum
iyi düşünüp iyi olmasını istiyorum
dr dan gelir gelmez yazarım buraya balım bakalım ne diycek dr efendi :18:
heh işte benım yumurta yemeye başlamam o yeşil biberli yumurtayla oldu
kuru soğan ve yeşil biber karabiberli böyle ımm enfes ona dadandım ilk baş
şimdide kaşarlısına dadandım
bak burdada adım yok neyse daha fazla kırıldım
aman kuzum ne yap et açıl tatile gitmeden şu halvet işleri hallolsun
yemek yedin ya kuzum hem sıcak hava belkim ondan olmustur geçer inşallah birazdan