- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.801
bende çok şükür iyiyim gülüm midem geçti yaa 2 gündür baya rahatım çok şüür geçiyo demekki artık geçsinde artık zaten canıma okudu vallahaiyiyiz efenimm uykum var benim kafamı kaldıramıyorum akşamda 10 da yattım ama yok yaa uyku yetmiyor haftasonu da uyuyamıyorum inşaatlardan.
iyiiym bitanemm sen nasılsınn..
canım inşallah böyle devam eder miden kötü olmaz bir daha yavaş yavaş düzelecek demek ki.
o yakı o kadar yakıyor mu yaa.. Ben hiç kullandım klomen kullanırken kullanırım belki sonraki aylarda. Elektiriğin gitmesi de kötü olmuş yaa. Bende ede vantilatörle durabiliyorum yok durulmuyor. Ohh gez bakalım hatun bende haftasonu gezeyim bakınayım diyorum ama çokta işim var bakıcaz bakalım akşam çıkarız herhalde haftasonu da.
Elifimmm benim hakkımda içine ne doğuyorr..
gülüm senin hakkındaki düüncemi sana şöyle anlatayım rüyamda gördüm yemin ederim 4 aylık civarı hamileymişşin ama hastanedesin benim haberim yokmuş güya karşılaşıyoruz ne işin var diyorum hamileyim diyosun ben bir seviniyorum gülüm iananmazsın vallaha kalktım senle uyandım diyorumki eşime rüyamda dejavumu gördüm 4 aylık hamileyydi artık rüyalarında bile onlarla yatıp kalkıyosun diyo gülüyo hayırlısı olsun aşkım diyo inş olur dedi inş dedim geldim anlatmaya yoktun kuzum hayırlıra vesile olur inş ne diyeiblirimki gönlümden geçen hepinizin hamile kalması hayırlısı ile yemin ederim bugün cuma akşamı yasi okuycam duamı edicem sana elisebes ve melisaya ve herkese inş kabul olur dularım