- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.801
bende çok şükür iyiyim gülüm midem geçti yaa 2 gündür baya rahatım çok şüür geçiyo demekki artık geçsinde artık zaten canıma okudu vallahaiyiyiz efenimm uykum var benim kafamı kaldıramıyorum akşamda 10 da yattım ama yok yaa uyku yetmiyor haftasonu da uyuyamıyorum inşaatlardan.
iyiiym bitanemm sen nasılsınn..
canım inşallah böyle devam eder miden kötü olmaz bir daha yavaş yavaş düzelecek demek ki.
o yakı o kadar yakıyor mu yaa.. Ben hiç kullandım klomen kullanırken kullanırım belki sonraki aylarda. Elektiriğin gitmesi de kötü olmuş yaa. Bende ede vantilatörle durabiliyorum yok durulmuyor. Ohh gez bakalım hatun bende haftasonu gezeyim bakınayım diyorum ama çokta işim var bakıcaz bakalım akşam çıkarız herhalde haftasonu da.
Elifimmm benim hakkımda içine ne doğuyorr..
kuzum benim skolyozum varya zaten omurgamın alt kısmı kaça tarafına iniyo sertlik var ağrı yapardı ama buda üzerine gelince böyle yattığım yerden destek almadan kalkamıyorum dikkat ediyorum canım normalde ağır iş yapmıyorum haftada 2 kez sil süpür yapardım şimdi 1 kere öyl oluyoki eşim bulaşığı yıkıyo makina alıcam diyo asla alırsan ölümü gör dedim o zaman ben yıkarım diyo yıkıyoda ütüsünü falan yapıyo ayakata kalmıyım diye ama şu cam kosunu dip köşe konusunu artık kadın alıcam mutlaka canımdan önemli değil yaa ki eşim dün bu yüzden kızdı bana baya sildim diye yemin ettirdi habersiz silince akşam yakalandım
gülüm inş artık bu ay gelirde meleğin sende kafan dinç olur şimdi hayıtıydı bilemem neydiler yerine bebekle ilgili sorularına cevap veririz vallaha sen elibeses dejavum 3 nüzde bir hamile kalın inşşşşş AMİNNNNN
melisaaa canım günaydınnn
yakı yapıştırdın heee
biraz yakar ilk gün ama kışın süper oluyoo
sıcak sıcak :))
neyse 1 gün bitti sayırlır 2 gün tutucaksın dimi onu belinde.?
ya hayıt mı yapıyo acaba bana halsizlik canım yaaa
ramazana baglıyorum sürekli ama onun yan etkileri de olabilir..
hadi kullanalım bakalım nolcakk
Aslında Dejavu da kullansa iyi olur ama
3ümüz aynı anda bi hamile kalsak var yaa
üffff
insallah canım ya biliyorumki en az bizimkadar içten diliyosun bi denem.
ya ne güzel demiş esin bebişiniz olmadan aldırsana bi makina canım benim bak bebekte cok bulasık cıkartıyo katı gıdaya gecince cok rahatlarsın ben cok memnunum büyük rahatlık cok pahalı bişide degil. bebeişin gelmeden aldır bence canımö benim.
bende çok şükür iyiyim gülüm midem geçti yaa 2 gündür baya rahatım çok şüür geçiyo demekki artık geçsinde artık zaten canıma okudu vallaha
gülüm senin hakkındaki düüncemi sana şöyle anlatayım rüyamda gördüm yemin ederim 4 aylık civarı hamileymişşin ama hastanedesin benim haberim yokmuş güya karşılaşıyoruz ne işin var diyorum hamileyim diyosun ben bir seviniyorum gülüm iananmazsın vallaha kalktım senle uyandım diyorumki eşime rüyamda dejavumu gördüm 4 aylık hamileyydi artık rüyalarında bile onlarla yatıp kalkıyosun diyo gülüyo hayırlısı olsun aşkım diyo inş olur dedi inş dedim geldim anlatmaya yoktun kuzum hayırlıra vesile olur inş ne diyeiblirimki gönlümden geçen hepinizin hamile kalması hayırlısı ile yemin ederim bugün cuma akşamı yasi okuycam duamı edicem sana elisebes ve melisaya ve herkese inş kabul olur dularım
inanki canı gönülden diliyorum gülüm inş dualrımız dileklerimiz kabul olur yaa eşime kalsa alıcak kuzum ama ben inanki sevmiyorum makinayı alsadakullanmam hani bulaşıkları sudan geçir çalkala tncereleri elden geçir at yıkansın ne anladık ben o işlemleri yapana kadar elimde yıkar çıkarım bizim babamın evindede vardı koymazdım elimde yıkardım ne bileyim belki şimdi ihtiyaç duymuyorum ilerde bellide olmaz büyükde konuşmıyım gülüm
Ayy gerçekten mi bak içime doğum kız somuşum hee.. Bu beni gören 3. kişi oluyorsun hee var bir hikmeti demek ki. Bugün öbür odada beraber çalıştıımız bayan var ya onunla konuşuyoruz dedim uykumu alamıyorum 10 dayattım haka uykum var dedim hamilesin sen dedi yok be regl yeni bitti dedim bak gör diyor. İşin ilginci müdürlükte şu an doğum izninde olan bayanı da bilmiş gebesin sen demiş o da inanmamış ama öyleymiş işte ama bende imkansız tutmayacak bu sefer dedim. Onun mesela regl görmüş arkasından bittiği gibi gebe olduğunu öğrenmiş belli olmaz bu işler diyor. Hayırlara çıkarsın Allah'ım İnşallahh... Duaarın kabul olsun tatlım bende bugün temizleneyim dün az akıntı gbii vardı daha belim de kopuyordu halvet olmadı. Bu akşam olcak. Yemek yapcam yarına vakit bulursam okucam bende hepiniz için..
Ayy gerçekten mi bak içime doğum kız somuşum hee.. Bu beni gören 3. kişi oluyorsun hee var bir hikmeti demek ki. Bugün öbür odada beraber çalıştıımız bayan var ya onunla konuşuyoruz dedim uykumu alamıyorum 10 dayattım haka uykum var dedim hamilesin sen dedi yok be regl yeni bitti dedim bak gör diyor. İşin ilginci müdürlükte şu an doğum izninde olan bayanı da bilmiş gebesin sen demiş o da inanmamış ama öyleymiş işte ama bende imkansız tutmayacak bu sefer dedim. Onun mesela regl görmüş arkasından bittiği gibi gebe olduğunu öğrenmiş belli olmaz bu işler diyor. Hayırlara çıkarsın Allah'ım İnşallahh... Duaarın kabul olsun tatlım bende bugün temizleneyim dün az akıntı gbii vardı daha belim de kopuyordu halvet olmadı. Bu akşam olcak. Yemek yapcam yarına vakit bulursam okucam bende hepiniz için..
yok maalesef haftasonundan çıkamıyorum ben 1 ağustosta başladım işe o yüzden çarşamba günü izin hakkım doluyor o zama çıkıcam yani haftaiçi iki gün daha gelicem işe. Valla bende de çok iş var geçen hafta hiç iş uapmadım evde bu hafta mutfak, banyo evin silip süpürülmesi falan bitirilecek yanıma alacaklarımı yıkıcam eşimin kıyafetleri yıkanacak ütülenecek o çalışıyor gelemeyecek ütü de bilmez. Salı akşamı ona yemek yapar bırakırım. Baya yoğun olcam tatile gidene kadar ee haftaiçi de yapılmıyor ki bak bugün eve gidicem bebe çalışması var yarına kalsın diye yemek yapcam ütüm var nerede temizliğe vakit ancak cuma akşamı ve haftasonu.
elisimmmmmmmmmmm gecmiş olsun gülüm gitdipp geldinmi doktora ne dedi . nasılsın minnosum ya hiç görmüyosun beni. bak pucca5 diye ismimi degiştiririm dikkatıni cekmek için.
neyi var elisin kuzum hayırdır neden gideekti doktora
yeminle bak gülüm üzerinde böyle mevsimlik ince kısa hırkalar olur yaa beyaz bir hırka vardı bak beyaz görmek çok iyidir hamileydin bekliyodun inş kısa zamanda alıcaz haberlerini gör bak inanıyorum seninde melisanında aşılamaya gerek kalmıycak tabiki rabbim bilir benim gölümden geçen gerçekten yürekten istediğim bu hayırlısı Allahtan meleğim hepimziin gönlüne göre versin rabbim inş
kızım bak üçledin. bide sabah anlatmıssın öbür kadında demiş hadi insallah once sen kalcan ikinci gebemiz olcen insallah klomenlere gerek kalmadan.
bu arada klomen tedavisi en az 3,4 ay kullanılır canım ole iki ayda yanıt verme ihtimali azdır zaten iki ayda anca vücut alısıyo bilgin olsun. iki ay denerim demişsin ya klomeni onun için deme geregi hissettim.
ay 1 sene oldu demek işe girdiğin
ben bile hatlırlıyorum işe girdiğin zamanı:))
of offf seneler geciyor yaaaa
biz bebek çalışmalarını genelde gece yapıyoruz bu ara.. 1 gibi filan.. sonra gece kalk sahurda banyo yapp
valla Allah Günah yazmasın ama Ramazan gercekten Sabır ayıı
normalde yapmıcan seyleri Ramazanda nasıl yapıyor insan...
Eki Görüntüle 472281 meleğim bu şekilde bir hırka vardı üzerindee
evet canım benimki 15 derecelik bir eğrilik benimkide ergenlikte çıktı annem öldükten sonra tüm ev bana kaldı böyle 15 yaşında halıları yıkar omuzlar götürüdm asmaya ıslak ıslak doktor dediki tek taraflı ağır kaldırmaktan kemik eğilmiş dedi sağ tarafımda dıştan bakınca birşey belli değilde ama eğilince yada duvara dönüpte sırtımı dayayınca belli oluyo hafiften doktor her 6 ayda bir kontrle gel dedi önemli olan artışın olammaı senin gelişimin durduğu için büyüme zamanın geçtiği için artmaz dedi artrsa önce korseliycez ki o korse çok rahatsız ediyomuş tbiri caizzse kazık yurmuş gibi olursun dedi melisam yok olmadı ameliyat olursun dedii çok zor birşey kuzenine çok büyük geçmiş olsun ço çok zorlu yollardan geçmiş ama çok şükürki atlatmış gülüm çok büyük geçmiş olsun Allahım kimseye vermesin ama benim tek şansım doğuştan olmaması onun çarsi yok kesin ameliyat o yüzden doğum yaptıktan sonra bebklerimize bakmamız lazım dikkat etmemiz lazım dedi doktor bana benim ameliyatlık durumum yok çok şükür ama çok ayakta kalsam birde çok kiloda ağır geliyo sırtıma bri nokta sürekli ağrıyo gülüm bakalı hamilelkte nasıl yapıcam Allahtan 10 kioya yakın verdimde o yükten kurtuldum :26:elifffffffffff
skolyozu oldugunu bilmiyodum canım anlamı omurgada egfrilik degilmi. kuzenimde var o rahatsızlık ameliyat oldu simdi cok ama cok iyi hiç bişi kalmadı. ama onun tam ergenliginde belirdi bu rahatsızlık iki yıl demir gibi bişiden korse taktı yaz kıs demedi cok sıkıntılı günler yasadı. korseyle gecmedi izmirde cok iyi bi doktor buldular 8 saat süren bi ameliyatla tamamen düzeldi canım benim. egrilifgin ne boyutta bilmiyorum ama bebekten sonra düşünmezmisin ameliyatı:26::26:
Ama balım makinede daha hijyenik oluyor daha sıcak su o sıcaklığa elin dayanmaz zaten hem de parlatıyor. Bende yemek artığpıyla hiç koymam çalkalarım ama deterjanla değil. Hme deterjan tasarrufu da olutor canımm bu zamanlarda lazım aslında sana bak skolyozun var yanii gebeliğin ileriki zamanlarında zorlanacaksın balımm..
geçmiş olsun hıım vallaha dün hiç görmedim geldiğimde geçmişede bakmadım direk daldım olayaakulagı agrıyodu dün demişti sabahta yazısmıslar dejavuyla.
benim bel kudurdu ya kıslar halimi bi görmeniz lazım su an o kadar komigimki. geceligi topladım memiş arama sıkıstırdım belim acık arkada vantilatör yakıya getiriyorum. yinede cok fena yanıyııııııııııııııııııııııııı
Ay valla çok güzel rüyaymış canımm Allah hayırlara çıkarsın İnşallahhh... Kalmasın aşılamaya falan Nasip kısmt Allah bilir tabi balım senin yüreğini zaten biliyorum ben ama işte sen 3. kişi oluyorsun ve hadi seninle muhabbet ediyoruz bilinçaltı falan diyeyim de öbür gören iki kişi eşimin işyerinden alakam yok sadece selamlaştığım kişiler yanii.
Beraber olalım inşallah balım şurada az kişiyiz sen, ben, elibesim, kymtl, Allah baksın yüzümüze..
evettt ben geçen sene inan hesap yapardım serisle gidiyordum eşim izne ayrılmıştı ben başlamıştım. O ara ocakta başlıcaz yaa off nasıl geçecek o kadar ay diyordum haftaları sayıyordum ama ne oldu ara kanama oldu kaç ay ancak düzeldi ve bir seneyi devirdim o aylar nasıl geçecek derken inan zaman çok çabuk geçiyor seneye bu zamanlar inşallahh gebe ya da bebeğimiz kucağımızda olacak. Yaz bunu bir kenaraa.. kesinlikel Ramazan bambaşka birşey.. O kadar rahatısızım ki tutamadığım için ama tutamıyorum işte midemden dolayı.
ahh gülüm bulmuş bir de resmini harikasın sen yaa balımm.. Valla bir gebe kalayım belki de eşimden önce sana dicem kız..