Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben doktora gidiyorum kızlar
kulagım tıkandı
artık gidiyim kaç gün oldu gecmedi.
bi baksınlar yaaa ufff maaf oldum...
gelirim sonra...

çıkacak canım kopkoyu da çıkacak. Aşılama olması iyi olur artık tabii inşallah tutar gelir bebişin. Nerede bir sene olmadı kız. 2 seneyi geçti bebek istiyorm ben hep birşey çıktı ertelemek zorunda kladık ama 2 sene bifiil istedim yani ben. Yaşta artık 30 a dayandı eşimde 41 yaşında yanii artık olması lazım bende hemen eylülde isterdim ama klomen tedavisi de görmek istiyorum 2 ay onu göreyim ekimde de saten kurban bayramı da var tedavi olamam kasımda olacak bir mani çıkmazsa aşılama benim.

günaydın canlar bugün ve yarın yoğunum ara ara gelrim öptüm hepinizi

Tamam canım ne zaman müsait olursan o zaman gel.

ben doktora gidiyorum kızlar
kulagım tıkandı
artık gidiyim kaç gün oldu gecmedi.
bi baksınlar yaaa ufff maaf oldum...
gelirim sonra...

ay evet senin kulağın ağrıyordu dimi canım unutmuşm bak ihmal etme tabi git baktır canım haberdar et bizi olur mu..

Arkadaşım kurum olup olmaması sorun olan şey değil ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir faydalansın diye paylaştım bu kadar tepki verilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum

iyiyimcanım sen nasılsın mide olayın hala aynımı

bende iyiyim canım biraz kalçamda ağrı var bugün bir kaç gündür oluyodu bıçak saplaması gibionun dışında iyiyim çok şükür ün de bugünde midem çok iyi birden bira rahatladım kendimi hamile gibi hissetmiyorum kendimi eski hayatıma dönmüşüm gibi yalnız suiçince hafif oluyo o kadar sen ne yaptın çıkıcakmısın bugün alışverişine

cıkacam canım iyi ya insallah düzelirsin üzülüyorum bişi yiyememene bebişinde iyi besin alamıcak diye hem sana hem bebeişine yani
dün aksam yakı yapıstırttım ve yine hayıt hapına basladım bi üç ay bende kullanıyım ya bişi olmaz biraz damarlar var ama o kadar abartı degil gibi.yalnız dün bende büyük bi bela dolanıyodu ya hersey üstüste geldi gecede devam etti yakıyı bu sıcaklarda hayatta yapıstırtmazdımda vantilatöre güvendim. mis gibi yataga girdik kitabı elime aldım sesli okuyorum esimde dinleyerek uyuyo her gece. neyse daha iki sayfa okumustumki elektrikler gitti zaten belim yanıyo söle biraz belimi ona dogru koyuyodumki acısını degilde en azından yanmasını alsın diye. vantilatör durdugu an basladı kudurmus gibi gece 3 ü gece zor uyudum nete gireyim dedim uykum kactı yanmadan ulen elektrik yok ole oturdum dolastım evde delidana gibi.

bi tane arkadasım vardı ya bebesi olan bahsettim sana diye hatırlıyorum neyse onla cıkacaz canım biraz dolasırım. yakı hala belimde cok fenayım ya. nasıl dayanacaksam geceye kadar halvetten sonra cıkartır atarım ya.

bak agrıların var iş güc yapma artık tut bi kadın ilk üç ay gecene kadar basit işler yap. bnöle dönemlerde insana cazip gelir seytan dürter sen dogru dur ama. zpor işlere kalkısma bi daha emi canım

evet beslenme olayı biraz sıkıntı oluyo ama geçiyo çok şükür biraz biraz rahatlayıorum süt içmeye başladım bakalım artık hayırlısı kuzumAllah korusun kızz deme birşey dolanıyodu öyle terslikler olunca oku üfle bak iyi geliyo gerçkten gelince üst üste geliyo Allahım beterinden saklasın yalnız şu yakı meselesine nasıl dayanıyosun vallaha anlamıyorum bu sıcakta maaşallah azmine ne diyim Allah kolaylık versin hem sana birşey diyimmi neden bilmiyorum ama sadece hi sanki bu tatil iyi gelecek böyle bebek düüncesinden uzak kocişinle keyiflerdeyken habersiz gelecek gibi ne bileyim böyle bir hiss doğuyo hayırlısı ise rabbim boşa çıkarmasın inş emeklerini gülüm evet hatırladım söylemiştin bebişinide getirecekmi zor olmasın sonra bebekle alışveriş bu sıcakda yakıyla çokda dolanma istersen sonra sıcak fenalaştırmasın kuzum dikkat et emi

günaydınnnnnnnnnnnnnnşar efenim nasılsınız bakıyım

iyiyiz efenimm uykum var benim kafamı kaldıramıyorum akşamda 10 da yattım ama yok yaa uyku yetmiyor haftasonu da uyuyamıyorum inşaatlardan.

günaydın herkese naslsınız kızlar

iyiiym bitanemm sen nasılsınn..

canım inşallah böyle devam eder miden kötü olmaz bir daha yavaş yavaş düzelecek demek ki.

o yakı o kadar yakıyor mu yaa.. Ben hiç kullandım klomen kullanırken kullanırım belki sonraki aylarda. Elektiriğin gitmesi de kötü olmuş yaa. Bende ede vantilatörle durabiliyorum yok durulmuyor. Ohh gez bakalım hatun bende haftasonu gezeyim bakınayım diyorum ama çokta işim var bakıcaz bakalım akşam çıkarız herhalde haftasonu da.

yo kcanım iki saat kapalı yerde vakit gecirir evine geceriz sonra arkadasın. dayanılıcak sey degilde işte canım sıcaklarda mecburum herseyi denemeye. tüp bebek yada asılamaya kadar. bende herkez gibi o asamaya gelmeden olmaasını istiyorum bakalım ya insallah artık cok beklemem
dün iki tane dilenciye para verdim o işe yaramazmı. ekmek tyus falan alıp birine veririm olmadı.

bak agrıların var iş güc yapma artık tut bi kadın ilk üç ay gecene kadar basit işler yap. bnöle dönemlerde insana cazip gelir seytan dürter sen dogru dur ama. zpor işlere kalkısma bi daha emi canım
kuzum benim skolyozum varya zaten omurgamın alt kısmı kaça tarafına iniyo sertlik var ağrı yapardı ama buda üzerine gelince böyle yattığım yerden destek almadan kalkamıyorum dikkat ediyorum canım normalde ağır iş yapmıyorum haftada 2 kez sil süpür yapardım şimdi 1 kere öyl oluyoki eşim bulaşığı yıkıyo makina alıcam diyo asla alırsan ölümü gör dedim o zaman ben yıkarım diyo yıkıyoda ütüsünü falan yapıyo ayakata kalmıyım diye ama şu cam kosunu dip köşe konusunu artık kadın alıcam mutlaka canımdan önemli değil yaa ki eşim dün bu yüzden kızdı bana baya sildim diye yemin ettirdi habersiz silince akşam yakalandım
bileydim yakının bu derece kötü yaktıgını
gecen ay yapıstırtmazdım ya zaten gecen ay 2 halvet oldu o kadar.

gülüm inş artık bu ay gelirde meleğin sende kafan dinç olur şimdi hayıtıydı bilemem neydiler yerine bebekle ilgili sorularına cevap veririz vallaha sen elibeses dejavum 3 nüzde bir hamile kalın inşşşşş AMİNNNNN

canım sen tatile ne zaman cıkacaksın bu hafta sonu degilmi. biz cumartesi aksamından yollara düşüyoruz vallahi. cuma valiz hazırlarım o zamana kadar yıkanacak ütülenecek ve alısverişi tamamlarım diyorum ama bi terlik cıkmazsa bakalım. benim tatilim keske yumurtlama dönemine geleydi ya yok gelmiyo ama erken oluyo.

hee iyi o zaman Allah kolaylık versin kuzum yaa bence onlara gerek kalmadan gelicek gör bak en umutsuz olduğun zamanda inş sen bu tatil zamanında t kafandan kocişinle zamanıı değerlendir adet gününü bile unut bakalım inş bu sefer olur Allah kabul etsin bak mesela fitrenizi verin kendi adına kocanın adına birde beğin varmış gibi başımızın göüzümüzn sadakası diye verin alıcaksan yine al sevabına ver onların duası da yeter sana iyi akıl etmişşin kuzum

melisaaa canım günaydınnn
yakı yapıştırdın heee
biraz yakar ilk gün ama kışın süper oluyoo
sıcak sıcak :))
neyse 1 gün bitti sayırlır 2 gün tutucaksın dimi onu belinde.?

ya hayıt mı yapıyo acaba bana halsizlik canım yaaa
ramazana baglıyorum sürekli ama onun yan etkileri de olabilir..

hadi kullanalım bakalım nolcakk
Aslında Dejavu da kullansa iyi olur ama

3ümüz aynı anda bi hamile kalsak var yaa
üffff

yok maalesef haftasonundan çıkamıyorum ben 1 ağustosta başladım işe o yüzden çarşamba günü izin hakkım doluyor o zama çıkıcam yani haftaiçi iki gün daha gelicem işe. Valla bende de çok iş var geçen hafta hiç iş uapmadım evde bu hafta mutfak, banyo evin silip süpürülmesi falan bitirilecek yanıma alacaklarımı yıkıcam eşimin kıyafetleri yıkanacak ütülenecek o çalışıyor gelemeyecek ütü de bilmez. Salı akşamı ona yemek yapar bırakırım. Baya yoğun olcam tatile gidene kadar ee haftaiçi de yapılmıyor ki bak bugün eve gidicem bebe çalışması var yarına kalsın diye yemek yapcam ütüm var nerede temizliğe vakit ancak cuma akşamı ve haftasonu.

dejavucum benimde aşılama kasım ı bulabilr canım
aynı zamana denk gelebiliriz...

sizin yaş da bizim kadar kritik miş
ben 27 eşim 31 bizde de...

ama şunu fark ettim benim cocuklara karşı tahammülüm yok
ya kendi cocugum olmadıgı için çekemiyorum bilmiyorum ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…