- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.761
aman da aman tatlı gebişler burdaymış.asembim canım nasılsın merak ettim seni sordum moona uyuyordur dedi.bende suyun içindeydim valla oruçlu oruçlu susuz kötü olur.5 gibi girdim suya şimdi çıktım valla.neyse ki 1 saat 40 dakika kaldı
aman da aman tatlı gebişler burdaymış.asembim canım nasılsın merak ettim seni sordum moona uyuyordur dedi.bende suyun içindeydim valla oruçlu oruçlu susuz kötü olur.5 gibi girdim suya şimdi çıktım valla.neyse ki 1 saat 40 dakika kaldı
asembim taktım ben bu dona karşıda iç çamaşırcı var beni al diye bağırıyor:)))))))))))) alimmi be ya:) onlan gelirim:) öyle cnm benimde şimdi öyle sinirden attım hepsini yatağın üstüne eve gidince iş çıktıişte bana.
fındıkım gelmiş. aferin sana allah kabul etsin az kaldı dayan kuzum. çok sevaba giriyonuz heeeeeeeeeee bu sıcakta . bende hep tutarım ama bu yıl gebişlikten yok.
tatlı gebişim ben çıkıyom,coştur tabi çağatayımı son tepiklerin kıymetini bil. bişi kalmadı yavrunun gelmesinegidiyim tavuku yapayım gali öptüm seni
fındıkım senide öptüm tabi.allah kabul etsin orucunu.
görüşürüz kendinize iyi bakınnnn
bende seni özledim yavrum hastasın diye sitem etmiyorum ama:))) kıymetimi bil yani:)
bugün oğlum kaburgama yapışmış durumda dik oturtmuyor beni hiç ya bir sürü işim var onun yüzünden yatarak oturcam nerdeyse......bide bacak aram pişmiş kotgidiyorum ya gidiyim hafta sonu elbise alıyı tiril tiril giyim ya kotlarım ince ama yakıyor beni yaaaaaa
mamişleri yapmışsın.
bilmemmi kıymetini cnm benım
hehe bu afacanlar analarını şekilden şekile sokuyolar valla
kuzum elbise giyincede bacakların birbirine sürterse yine pişer oyuzden
içine kısa tayt felen giy rahat olur baya
kot felen giyme gari şu şeyler var lcw den almıştım ince kapri tarzı
onlar epey rahat ettiriyo kuzum
bi çorbayı baptım kuzum mantıyı iftara yakın yapayım diyorum
soğumasın diye bi de salata yallah
ebe donuna taktın lenhaklısın kuzucum çalışan insan olunca işler değişiyo
ben bekarken deli olurdum ne giycem ne giycem diye
annemde kızardı bisürü şeyin var bi kere giyiyosun bidaha giymiyosun felen dıye
bide dolabım savaş alanına dönerdi hangisini giysem derkene
hey gidim günler hey
suuuuuuuu çaaaaayyy ve sigara muhteşem 3"lü ya.suan itibari ile 2 lt su,bir fincan çay ve 2 adet sigara içmiş bulunmaktayım.
Bizde geldik yemeğimizi yedik, mutfağı topladım falan oturuyorum daha ütüler beni bekliyor ama az neyse ki çoğu eşimin atletleri yapıcam da nasıl yapıcam bilmem uyku akıyor gözümden bu saatte.
üyü yapmayı çok severim paket yap gönder hemencik yapayım.çokta güzel yaparım ütüyü.evet o kadar çok su içtimki yemek yemedim
Merhabayın kızlarr.. Açılışı yapayım dedimm güzell, hayırlı bir gün olur İnşallahhh... Ayy tatilime de az kaldı ya gün sayıyorumm.. Yarın da bitse sonra haftasonu zaten iş güç geçer az yorgunlukka tabii. Sobracıma iki gün daha işe gelicem ve gidicem.. Bu arada müd. yard. orada beraber çalıştığımız bayan sen hamilesin didi bana bende imkan yok regl yeni bitti dedim olsunn ben reglim bitince gebe olduğumu öğrendim dedi yok dedim benim olamaz. Tabii akşam 10 da yattım hala uykum var deyince böyle bir teori üretti kendince ancak müdürlükte şu an doğum izninde olan bayanında gebeliğini bilmiş enteresan yanii ama ben de tutmayacak.
Günaydın Dejavummm
bazı kadınlar gerçekten biliyo valla bende heyecanlandım şimdi senin adına:))
benim kayınvalidemde yolda yürürken Arkasından gören komşusu yürüyüşüncen hamile oldugunu anlamış ama o zaman kayınvalidem daha hamile oldugunu bilmiyormuş:)
Merhaba kızlar
dönemsel olarak muhasebe elemanı aranmaktadır.mikro programı bilen en az ticaret lisesi mezunu çalışma arkadaşları arıyoruz ilgilenenler varsa TEL :243 54 54 FAXS 212 243 81 80 nolu faxs cvlerini gönderebilir.
İnşallah ya rüyası cıkan kişiler görsün bizi rüyalarında:))))yok kız mümkün deel biz annem gelmeden önce ve gittikten sonra yaptık ama öncesinde yumurtlama günüm değildi, sonrasında da bitmişti artık hem baya baya kanama geldi gerçi koyu kahverengi geldi ama geldi yanii sanmam hiç. Bende tutmayacak yanii yine de eve gidince bir test yaparım bakalım öylesine yanii atraksiyon olsun ya maksat. Biz daha bu akşam yeni çalışmalara başlıcaz tatile gidene kadar değerlendireyim diyorum belkm o tutar belli mi olur..
Eşimin iş arkadaşların iki kızda arka arkaya hamile görmüşler beni oluyor 2 ay kadar falan yakındır hamile kalması demişler hayırdır inşallah dedim görücez bakalımm.. İnşallah beraber kalırız beraber yürütürüz canımm ya ben sanki ikimiz kısa aralıklarla kalıcaz gibi düşünüyorum nedense. Artık nasıl olursa olsun aşılama falan düşünmüyorum yeter ki gelsin. Ama kasmıyorum da eskisii gibi oluruna bıraktım.
Merhaba kızlar
dönemsel olarak muhasebe elemanı aranmaktadır.mikro programı bilen en az ticaret lisesi mezunu çalışma arkadaşları arıyoruz ilgilenenler varsa TEL :243 54 54 FAXS 212 243 81 80 nolu faxs cvlerini gönderebilir.