Kaldığımız Yerden Her Telden..

asembim taktım ben bu dona karşıda iç çamaşırcı var beni al diye bağırıyor:)))))))))))) alimmi be ya:) onlan gelirim:) öyle cnm benimde şimdi öyle sinirden attım hepsini yatağın üstüne eve gidince iş çıktıişte bana.

fındıkım gelmiş. aferin sana allah kabul etsin az kaldı dayan kuzum. çok sevaba giriyonuz heeeeeeeeeee bu sıcakta . bende hep tutarım ama bu yıl gebişlikten yok.

hee biz geldik cnm çok şükür iyiyim cnm kanal tedavisi yapıldı geçici dolgu kondu rahata erdim valla
uyumusum kuzum 2 ye kadar sonrada çorba felen yaptım pc de kocişteydi oyuzden geç gelebildim kuzum
iyi yapmıssın cnm suya girmekle rahatlatır enazından
Allah kabul etsin oruçlarını cnmcım
az kaldı sabret cnm iftar vakti gelince bolcana içersin suyunu balım

hehe al kuzumm giyersin rahatcana ohhh bikaçtane al da değiştirir değişirir giyersin kuzum
ivet sonradan toplaması koyuyo adama valla dagıtmak güzelde sonrası çok gıcık
bide ben bi süre toplamazdım annem garibim toplardı tabi bıkıncada bana sayardı
az evel tatlı bişeyler götürdüm çağatay coştu he şimdi bu oğlanda anası gibi tatlıcı olcak

tatlı gebişim ben çıkıyom,coştur tabi çağatayımı son tepiklerin kıymetini bil. bişi kalmadı yavrunun gelmesine gidiyim tavuku yapayım gali öptüm seni

fındıkım senide öptüm tabi.allah kabul etsin orucunu.

görüşürüz kendinize iyi bakınnnn

tmmdır kuzumm bende sizi öptümmmm muckkkss
hee az kaldı valla artık dogumdan sonra içerden değil ama dışardan yirim tekmelerini
ellerine sağlık cnmcım kolay gelsin

suuuuuuuu çaaaaayyy ve sigara muhteşem 3"lü ya.suan itibari ile 2 lt su,bir fincan çay ve 2 adet sigara içmiş bulunmaktayım.

kot çok yakıyor canım bende işe giderken kot gydim birkaç kere çok terletti beni giymiyorum kot artık. Al elbise al tayt al giy yanii balımm ne güzel ne etcen koyu bu sıcakta.

Kız kalmış 19 günün bu enerjiyi nereden buluyorsun ya ben o günlere gelince heralde yerimden kalkamam korkuyorum kendimden boyda kısa endam var ama tostopalak bişi olurum ben zayıfım bir de düşünemiyorum o zamanlarda nasıl yemek yapcam ev temizlcem diyee inş. bende gebeliiğimin bu zamanlarında her işimi yaparım.

Ben hala öyleym çalışıyorum ya. Ben 1.5 sene evde oturdum o zaman birşey almazdım üzerime pek gerek olmuyordu ama çalışınca mecbur çeşitli oluyor ama her aabah dolabın önünde ne giysem, giyecek birşeyim yok diyorum yaa süreklii..

suuuuuuuu çaaaaayyy ve sigara muhteşem 3"lü ya.suan itibari ile 2 lt su,bir fincan çay ve 2 adet sigara içmiş bulunmaktayım.

Geç kaldın dimi o zehir sigarayı içmekte. Bir tek şu sigaraya çok kıızıyorum yaa annem de içiyor kalbine stent takıldı yine bırakmadı karaciğerinden tedavi görüyor hala içiyor ne diyim birşey demiyorum artık. 2 lit su mu içtin hemen kız suyla şişmişsindir zaten yemeğe yer kalmamıştır kuzumm...

Bizde geldik yemeğimizi yedik, mutfağı topladım falan oturuyorum daha ütüler beni bekliyor ama az neyse ki çoğu eşimin atletleri yapıcam da nasıl yapıcam bilmem uyku akıyor gözümden bu saatte.

Bizde geldik yemeğimizi yedik, mutfağı topladım falan oturuyorum daha ütüler beni bekliyor ama az neyse ki çoğu eşimin atletleri yapıcam da nasıl yapıcam bilmem uyku akıyor gözümden bu saatte.

üyü yapmayı çok severim paket yap gönder hemencik yapayım.çokta güzel yaparım ütüyü.evet o kadar çok su içtimki yemek yemedim

üyü yapmayı çok severim paket yap gönder hemencik yapayım.çokta güzel yaparım ütüyü.evet o kadar çok su içtimki yemek yemedim

ayy çok teşekkür ederim bitanem güzel yürekli arkadaşım demen bile yeterli bende normalde gocunmam ama sıcaklarda zorlanıyorum ve ilk defa bu yazı bu kadar kötü geçiriyorum yaa halim yok, bugün belim ayrılıyordu yine gelirken ağrıdan. Acaba erken mi yumurtlama olacak diyorum bilmem ki. Bende oyun oynaım pc de evi topladıktan sonra şimdi de erkenden yatıcaz kocişle çünkü inan kafamı kaldıramıyorum gözlerim kapanıyor dinlenicem. Eşimin de dersi sabah erken, öğrencileri bekletmek olmuyor gidiveriyorlar hemen yaz okulu da nereden çıktıysa üç beş öğrenci güz dönemine kalmasın diye yaz okulu açtılar yaa kocişim tatile bile gidemiyor ben annemle gidicem çok ısrar etti sen yap tatilini bir senedir yoğunsun ihtiyacın var dedi iyi dedim annemşe gidicez işte haftaya iyi olurum o zaman belki çünkü gerçekten yoruldum yaa..

Merhabayın kızlarr.. Açılışı yapayım dedimm güzell, hayırlı bir gün olur İnşallahhh... Ayy tatilime de az kaldı ya gün sayıyorumm.. Yarın da bitse sonra haftasonu zaten iş güç geçer az yorgunlukka tabii. Sobracıma iki gün daha işe gelicem ve gidicem.. Bu arada müd. yard. orada beraber çalıştığımız bayan sen hamilesin didi bana bende imkan yok regl yeni bitti dedim olsunn ben reglim bitince gebe olduğumu öğrendim dedi yok dedim benim olamaz. Tabii akşam 10 da yattım hala uykum var deyince böyle bir teori üretti kendince ancak müdürlükte şu an doğum izninde olan bayanında gebeliğini bilmiş enteresan yanii ama ben de tutmayacak.

Günaydın Dejavummm
bazı kadınlar gerçekten biliyo valla bende heyecanlandım şimdi senin adına:))
benim kayınvalidemde yolda yürürken Arkasından gören komşusu yürüyüşüncen hamile oldugunu anlamış ama o zaman kayınvalidem daha hamile oldugunu bilmiyormuş:)

yok kız mümkün deel biz annem gelmeden önce ve gittikten sonra yaptık ama öncesinde yumurtlama günüm değildi, sonrasında da bitmişti artık hem baya baya kanama geldi gerçi koyu kahverengi geldi ama geldi yanii sanmam hiç. Bende tutmayacak yanii yine de eve gidince bir test yaparım bakalım öylesine yanii atraksiyon olsun ya maksat. Biz daha bu akşam yeni çalışmalara başlıcaz tatile gidene kadar değerlendireyim diyorum belkm o tutar belli mi olur..

Eşimin iş arkadaşların iki kızda arka arkaya hamile görmüşler beni oluyor 2 ay kadar falan yakındır hamile kalması demişler hayırdır inşallah dedim görücez bakalımm.. İnşallah beraber kalırız beraber yürütürüz canımm ya ben sanki ikimiz kısa aralıklarla kalıcaz gibi düşünüyorum nedense. Artık nasıl olursa olsun aşılama falan düşünmüyorum yeter ki gelsin. Ama kasmıyorum da eskisii gibi oluruna bıraktım.

Merhaba kızlar

dönemsel olarak muhasebe elemanı aranmaktadır.mikro programı bilen en az ticaret lisesi mezunu çalışma arkadaşları arıyoruz ilgilenenler varsa TEL :243 54 54 FAXS 212 243 81 80 nolu faxs cvlerini gönderebilir.

arkadaşım burası iş ilanı verme yeri değil ki gazeteye ver ilanını kim görecek burada senin iş ilanını canımm..

İnşallah ya rüyası cıkan kişiler görsün bizi rüyalarında:))))
Evet atraksiyon olsun yap yap ama biz hüsranlara alıştık:) bende artık pek inanamıyorum testte 2 cizik görüceme
ay yok yanlış söyledim bende zaten hep 2 cizik cıkıyo ama şöyle kopkoyu cıksaa...

Ah ah nerde o günleeeerr
İnşallah öyle olur
Ama benim artık Umudum kalmadı cidden.
Aşılama düşünüyoruz bu sekilde olmucak belli...
Ramazan gecsinde başlıcaz Allah izin verirse...
ben kesin kararımı verdim beklemek istemiyorum daha fazla...

senin daha bebek düşüneli 1 sene olmadı ondan düşünmemen normal
benim hamileliğin üzerindne yeniden 1 yıl gecmek üzere..

günaydın canlar bugün ve yarın yoğunum ara ara gelrim öptüm hepinizi

evet yani bu ne.. burası sohbet yeri iş bulma kurumu değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…