Kaldığımız Yerden Her Telden..

aynen öyle kuzum su içiyosun birde çorba en fazla tıkanıyosun birde geç saatte yemek yiyosun başka öğün yok yatıyosun sonra sahur ee sahurdada yenmiyo yani suya ağırlık veriyosun zayıflamış olman güzelde gülüm bünyenden gider dikkat et emi vitaminli yemeye çalış yinede

valla mooncum ben güneydoğunun parisine gelin geldim b uralar da fazlasıyla sıcak hemde yakıyor öyle istanbul izmir ankara antalya gibi değil.çok fazla sıcak.cuma c.tesi ve pazar geceleri tepede fasıl keyfi var havuz başında,oraya gidiyoruz çooook serin oluyor gece 2 ye jadar falan orda oluyoruz yoksa buralar hiç çekilmiyor.hafta içide eşim yorgun olmazsa özsüte gidip kahve veya dondurma keyfi yapıp geliyoruz bütün hayatım bu..

evet hiçbir şey yenmiyor gerçekten yaa.. Ben evde yemek vardı kalktım menemen yaptım akşam vakti yiyemedim ağır yemek.

Bizim izindeki amir uğradı 2 gün oldu daha izne çıkalı ama öyle bir uğradı heralde karşımda görünce şaşırdım bir an odamdayım neyse ki hep.

kimse kalmamaış dejavum gülüm bende çıkıyorum tze fasulye yapıcam kırayım ancak pişer bitanem öpüyorum seni çok görüşmek üzere kuzum benim meleğim Allaha emanet ol

oh maşallah size hakkaten paris miş ya orası:) şanslı fındık seni.olsun daha ne olsun yavrum rabbim huzur ve mutluluk versin yuvana ,acelesinden de bebiş:)

enee ben geldim kimsecikler kalmamış yahu
ee bukaa geç gelirsem olcagı bu tabi
kuzular çok şükür iyiyim ağrı felen bitti gitti
deli gibi uyumusum valla 2 de kalktım
pc kocişteydi işleri yogunmuş oyuzden alamadım
az evelde ezogelin yaptım iftara yakında mantı yapıcam
bayada kaynatmıssınız bugun bi bakayım geçmişe neler çevirmişsiniz

ah ahh sorma kuzum bukadar çekipte sonradan yapılması benıde gıcık etti
yanı bı yandan yapıldı ve kurtuldum sevindim ama bi yandanda kaç gün çektiğime yandım
kociş okadr dr aradı kabul etmedi benı dişçiler yok dogurursam naparlarmış tehlıkeli olurmus bılmem ne
allahtan bide kabul eden dr buldukda gittik çok şükür kurtuldum kuzum
iyi oldu reglinin vaktinde gelmesi kuzumm hem tatile gitmeden çalışmalar olucak
bebişe vesile olur inşallahhh

sağol kuzumm benımm amiiiiiiiiin cnm benımmm
hemde ne kötü ya diş ağrısı doğum sancısına bedelmiş diyolar
bende bu ağrıyı çektim acep normalmi doğursam diyorum

he valla senın gibi oldu kuuzm hatırlamazmıyım hatırlıyorum tabi kuzumm
sende sürünmüştün 2 hafta dile kolay yahu
Rabbim sağlık sıhhat versin valla yoksam eziyet oluyo herşey

kimse kalmamaış dejavum gülüm bende çıkıyorum tze fasulye yapıcam kırayım ancak pişer bitanem öpüyorum seni çok görüşmek üzere kuzum benim meleğim Allaha emanet ol

tamam balım amir geldi benim işi varmış müdürle imzalanması gereken avraklar varmış gelmiş giremedim balım..

Tüm gün kaynattık bir sen yoktun ama anladım uyuyordur bu kız dedim dinlen tabii o ağrıları çektin uykusuz kaldın. evet vakitlice geldi iyi oldu tatile gitmeden değerlendirebilirim ucundan yakalayaıp bakalım. Ohh menü de süpermiş canım afiyett olsunn..

sağol cnm kuzumm kociş oruçlu olunca güzel yemek yapayım dedim
bide kaç gündür bişeycik yapamadım garibim oruçlu oruçlu benle ugraştı
bugun onun sevdiklerini yapıp ödüllendireyim dedim
bende biyandan geçmişe bakıyorum şimci sohbetleri atlamıyım

hee geldim tatlı gebişimmm
nasılsın napıyosun özledim beya

bende seni özledim yavrum hastasın diye sitem etmiyorum ama:))) kıymetimi bil yani:)

bugün oğlum kaburgama yapışmış durumda dik oturtmuyor beni hiç ya bir sürü işim var onun yüzünden yatarak oturcam nerdeyse......bide bacak aram pişmiş kotgidiyorum ya gidiyim hafta sonu elbise alıyı tiril tiril giyim ya kotlarım ince ama yakıyor beni yaaaaaa

mamişleri yapmışsın.

bilmemmi kıymetini cnm benım
hehe bu afacanlar analarını şekilden şekile sokuyolar valla
kuzum elbise giyincede bacakların birbirine sürterse yine pişer oyuzden
içine kısa tayt felen giy rahat olur baya
kot felen giyme gari şu şeyler var lcw den almıştım ince kapri tarzı
onlar epey rahat ettiriyo kuzum

bi çorbayı baptım kuzum mantıyı iftara yakın yapayım diyorum
soğumasın diye bi de salata yallah

ben elbise içine ebe donu almayı düşünüyorum:))))))))))) şaka biyana cnm penye kısa şort alırım sıkmayan bol bişi öyle giyerim yoksa daha beter sürter pişer :)) lcw de bakmıştı hep kot tarzı vardı tekrar bakarım olmicek böyle .
benmdünden taze faslülye var yanın tavuk pilav yapcam çorba yeter

hehe ebe donu he süper fikirmiş kuzum
ben baya oldu kapriyi alalı yani istdayken almıstım lacivert ince kapri
bide eşofman tarzı olan kapriden almıstım epey bi idare ettiler benı
bi ara bak kuuzm çalışan insansın hergün iş oldugu için giyim önemli senin için
benım için sorun olmuyo pek iki üç şeylede idare edebiliyorum evde oldugum için
menün süper valla kuzumm afiyetler olsun şimdiden

öyle cnm , bol kıyafetlerimi şimdiye kadar giyiyordum oluyordu şimdi malesef olmadı sabah ağlıcaktım nerdeyse bişi bulamadım hamiş kıyafetlerimde bir çoğu makinedeydi hergün değiştr sıcakta birazdaha bişiler almam lazım ama elbise alıcam kesin bir tanede kapri falan alayım arada gene kotlarımı giyerimde mecbur çalıştığım için dikkat etmek zorundayım evde olsan ebe donuyla dolaş:)) ne olcak sağol bebem senin menüde güzel afiyet bal şeker olsun.

ebe donuna taktın len haklısın kuzucum çalışan insan olunca işler değişiyo
ben bekarken deli olurdum ne giycem ne giycem diye
annemde kızardı bisürü şeyin var bi kere giyiyosun bidaha giymiyosun felen dıye
bide dolabım savaş alanına dönerdi hangisini giysem derkene
hey gidim günler hey

aman da aman tatlı gebişler burdaymış.asembim canım nasılsın merak ettim seni sordum moona uyuyordur dedi.bende suyun içindeydim valla oruçlu oruçlu susuz kötü olur.5 gibi girdim suya şimdi çıktım valla.neyse ki 1 saat 40 dakika kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…