- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
selam hayırlı olsun dejavum topiğn valla sevndim gebelik dışında başka yerdeyiz
gelirim yanınıza
Ben bugünlük temizliği bitirdim geldim ama kimse yok tabii banyo da yapmam lazım nasıl üşeniyorum ki ama ya sormayın gitsin hani..
Ben bugünlük temizliği bitirdim geldim ama kimse yok tabii banyo da yapmam lazım nasıl üşeniyorum ki ama ya sormayın gitsin hani..
benimde aceyip uykum geldi ya.kestiriyim biraz editör olmanın bir artısı oluyormuydu cnm ayrılmışsın ya
yok canım hiçbir artısı. Sadece ilgili olduğun bölümde ki yerler düzenliyorsun gerekli yerleri kapatıyorsun, konu başlığını düzenliyorsun yada yanlış yere açıldıysa taşıyorsun ben sadece infertilite bölümünden sorumluydum işte. Ama başka yerlerde gördüğüm birşey varsa da haber verme yetkim vardı ama ayrıldım bunu sağlayan kişiye minnet borcum olsun istemedim.. Bende yorgunum hemde çok üşüyorum ya havalar ısındı ya merkezi sistem bizim kaloriferler ve yakmamışlar bugün nedense iki akşamdır zaten sırtım buz ttuyor resmen yatakta bile ısınamıyor sırtım yaa. Bende bir duş alsam iyi olcak ama öyle yorgunum ki mutfağı ovdum fırını falan çektik arkası falan amann bitmiyor ki hele de işten gelince hiç çekilmiyor ama napalım.
kendini yorma bukadar zaten işte yoruluyorsun cnm,ev işi hiç bitmez ya kadınlar derdi bitmiyor ki hele bizim gibi çalışan olunca ev iş arası mekik dokuyoruz resmen.aslında buayda yakmaları lazım kaloriferleri. mart soğuk geçer ya kalın bişiler giy cnm hasta olma zaten kışı hasta geçirdin.biraz dinlen alırsın sonra yatarsın sabaha kadar deliksiz uyursun banyo yapıp yatınca çok rahatlıyor insan.
slmmmmmmmmm huu huu bende geldim kimse yok diye gitmiştim nasılsınız balımmmmm
Slmlar bende geldim kızlar yalnızım bugün bi başıma oturuyorum evde
a.s cnm hayırdır niye teksin?Slmlar bende geldim kızlar yalnızım bugün bi başıma oturuyorum evde
slmmmmmmmmm huu huu bende geldim kimse yok diye gitmiştim nasılsınız balımmmmm
a.slm hoşgeldin canımmmm benimkide maç ilzliyo bend burdayım
canım napıyım yapmadan olmuyor yaa.. Haftasonuna klınc aherşey olmuyor bitmiyor kocalar zaten aman yapma etme iş yaptırmıyorlar bir güzel. Cumartesi de cam silicem inşallah. Yanması lazım ama çoğu kiş emekli buradakilerin zaten önceden kaynanamlar oturuyomuş burada hep arkadaşları yani aynı dönemden böyle para fazla gelince zorlanıyorlar bizimkiler gibi durumlar iyi değl biraz hava ısındı mı kapatıyorlar çok az yakıyorlar mutfakla da uğraşında dondum yaa.. Evet banyo gibisi yok girince yarım saat çıkmam zaten su kuşuyum ben..
iyiyiz balım yaa akşamüzeri iş çıktı giremedim. Yarın sabahta girerim ama öğleden sonra hoca gidecek derse rahatım ohhh bol bol knuşuruz. sen neler yaptın balım iyi misin mide bulantın vardı kırmızılar gelmedi dimi.
a.s cnm hayırdır niye teksin?
a.s ben geldim şimdide sen gitmiişsin balısı
Bende seksenler dizisine bakıyorum bir yandanda nete bakayım dedim
yarına ben olamayabilrim gülüm yaa ev bakıcaz malesef çıkıyoruz evden gelmedi midem bulanıyo özellikle çamaşır suyununa karşı belim ağrıyo doğum sancısı gibi sancı çektim 3 saat önce 10dk bağır bağır soğuk terler döktüm resmen eşim korktu ama kırmızı yok hala ortada anlamadımki saçmalığı gülüm:44::44::44:
yarına ben olamayabilrim gülüm yaa ev bakıcaz malesef çıkıyoruz evden gelmedi midem bulanıyo özellikle çamaşır suyununa karşı belim ağrıyo doğum sancısı gibi sancı çektim 3 saat önce 10dk bağır bağır soğuk terler döktüm resmen eşim korktu ama kırmızı yok hala ortada anlamadımki saçmalığı gülüm:44::44::44:
inş canım yaa inş artık yapıcak birşey yok hayırlısı olsunhayırlısı olsun tatlım bak bu eve taşınır taşınmaz hamile kaldım belki sende ööyle olacaksın yeni ev ,yeni bebe
Hayırdır neden çıkıyorsunuz evden kiii canım