- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
Eşim çalışıyor canım o yüzden tekim
ben hiç izlemeidim onu canım pek dizi izlemem eşimle vardır bir iki dizimiz işte
Bende normalde dizi izlemiyorum canım
Bir yalan dünyaya bakıyorum,birde arada eşim çalışırsa seksenlere,her zaman bakmıyorum onada
Benim asıl izlediğim yabancı dizi var iki tane onlar sezon arasında başlamalarını bekliyorum
inş canım yaa inş artık yapıcak birşey yok hayırlısı olsun
ev sahibinin kendisi taşınacakmış kuzum
anladım canım hangileri onlar bakem
a.slm hoşgeldin canımmmm benimkide maç ilzliyo bend burdayım
Bende seksenler dizisine bakıyorum bir yandanda nete bakayım dedim
yarına ben olamayabilrim gülüm yaa ev bakıcaz malesef çıkıyoruz evden gelmedi midem bulanıyo özellikle çamaşır suyununa karşı belim ağrıyo doğum sancısı gibi sancı çektim 3 saat önce 10dk bağır bağır soğuk terler döktüm resmen eşim korktu ama kırmızı yok hala ortada anlamadımki saçmalığı gülüm:44::44::44:
Eşim çalışıyor canım o yüzden tekim
anladım canım hangileri onlar bakem
ay yine mi maç yaa bitmiyor bu maçlar ama yaa.. Neyse ki benimki izlemiyor.
bizde ona bakıyoruz ama ben bakmıyorum pek seviyorum da face oyun oynuyorum hasat topluyorum hemde buraya bakyorum.
tamam canım burada olursan dedim zaten aman siz ev bakın çözülsün şu mesele ya nereden çıktıysa ama olsun herşeyde vardır bir hayır canım moonun dediği gibi belki yeni ev uğurlu gelir dimi. Canım inşallah bebektendir bu belirtiler ya o zaman herşey çekilir off çok heyecanlıyım senden haber gelse yaa topiğin ilk haberi süper olur..
ne iş yapıyor işin gece işi de zor ya..
5 aylık süreç var önümüzde ama biz çıkıcaz canım 1 sene sonra gidicektik zaman tanımadı baştanda birşey demedi şimdi geldi aklınaEe ne zamana kadar çıkmanızı istedi kiii
Hem yenimi gelmiş aklına eve taşınmak
bizde çıkalım boş kalsın evi 5 ay kira alamasın diyoruz hak etti yani gülümcnm hangi gene oturduğun yerdemi ev bakıcaksınız?
benimkide daha gelemedi ya , gelir birazdan heralde normalde birlikte gelip gidiyyoruz ben bugün kaytardım eve iş getirdim burda yaptım bişiler..... canları sağ olsun ekmek parası cnm ne yapsınlar.
5 aylık süreç var önümüzde ama biz çıkıcaz canım 1 sene sonra gidicektik zaman tanımadı baştanda birşey demedi şimdi geldi aklına
bizde çıkalım boş kalsın evi 5 ay kira alamasın diyoruz hak etti yani gülüm
evet canım site iinden bakalım diyoruz ama bulabilirsek biz 3+1 400tl oturuyoruz şimdi 550den aşağı yok kiralar oda 2+1birler var off offf bakalım hayırlısı uygun bulabilirsek çıkıcaz hemen
ay yine mi maç yaa bitmiyor bu maçlar ama yaa.. Neyse ki benimki izlemiyor.
bizde ona bakıyoruz ama ben bakmıyorum pek seviyorum da face oyun oynuyorum hasat topluyorum hemde buraya bakyorum.
tamam canım burada olursan dedim zaten aman siz ev bakın çözülsün şu mesele ya nereden çıktıysa ama olsun herşeyde vardır bir hayır canım moonun dediği gibi belki yeni ev uğurlu gelir dimi. Canım inşallah bebektendir bu belirtiler ya o zaman herşey çekilir off çok heyecanlıyım senden haber gelse yaa topiğin ilk haberi süper olur..
ne iş yapıyor işin gece işi de zor ya..
benimkide daha gelemedi ya , gelir birazdan heralde normalde birlikte gelip gidiyyoruz ben bugün kaytardım eve iş getirdim burda yaptım bişiler..... canları sağ olsun ekmek parası cnm ne yapsınlar.
5 aylık süreç var önümüzde ama biz çıkıcaz canım 1 sene sonra gidicektik zaman tanımadı baştanda birşey demedi şimdi geldi aklına
evet canım site iinden bakalım diyoruz ama bulabilirsek biz 3+1 400tl oturuyoruz şimdi 550den aşağı yok kiralar oda 2+1birler var off offf bakalım hayırlısı uygun bulabilirsek çıkıcaz hemen
üzülme kuzum inşallah bulursun allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar vardır bu iştede bir hayır denk gelir belki uygun bir yer cnm
tabii ki ekmek parası ne yapsınlar artık. Oh eve getirebiliyorsun benimde öyle şansım olsa keşke. Ay bir de şu mesai saatleri 6 da mı ne başlarsa naparız acep yaaa :18:
evet canım artık bulucaz bir oda zaten boşş ama kiler gibi kulanıyodum ütü masam a.ıktı çamaşır odası yapmıştım rahattı bakalım artık hayıoırlısı olur inşBulursunuz kesenize ve gönlünüze göre canım inşallah. Tabii 2+1 de zor olur yaa çocuk falan olunca yine değişmek zorunda kalırsınız biraz daha fazlaya verip 3+1 tutacaksınız o zaman ama ne kadar uygun bulsanız o kadar kar. İyiymiş sizin orada yine de kiralar yaa..
İst.da 3+1 400 iyi bulmuşsunuz oturmuşsunuz yaa
Biz ist.da 2+1 küçücük evde ilk evlendiğimizde 700'e oturuyorduk
evet canım artık bulucaz bir oda zaten boşş ama kiler gibi kulanıyodum ütü masam a.ıktı çamaşır odası yapmıştım rahattı bakalım artık hayıoırlısı olur inş
evet canım 2 senedir aynı kirada kaldık ve sıfır ev yani çok iyidi ama son oldu malesef
kızlar ben çıkıyorumherkese hayırlı geceler tatlı rüyalar kendinize iyi bakın öpüyorum yarın görüşürüz inş