Kaldığımız Yerden Her Telden..

sorma be gülüm birden bire zati seneye gidicez beklese yaa ramazandan önce çıkın demiş beklese ne olurki şimdi taşın seneye taşın eşyalara yazık beee sinir bastı vallaaaa:KK31:

öylede gülüm taşınmak zor iş valla yaaa eşyalar yeni yazık zaten seneye gidicez son yazımız burda ama işte ev sahibi değilmi ne denirilrki:26:

hey yarabbim yaa valla zor kuzum nedesem bilemedimki
eşyalar harab oluyo dediğin gibi ordan oraya
adam şimdiye kadr nerde oturuyoduki
bence çıkmasın eşin desin 1 yıl var diye
ev sahıbının öyle lap dıye çıkarma devrı bitti kuzum
hakkı yok yanı bıldıgım kadarıyla yanı yasal olarak

hey yarabbim yaa valla zor kuzum nedesem bilemedimki
eşyalar harab oluyo dediğin gibi ordan oraya
adam şimdiye kadr nerde oturuyoduki
bence çıkmasın eşin desin 1 yıl var diye
ev sahıbının öyle lap dıye çıkarma devrı bitti kuzum
hakkı yok yanı bıldıgım kadarıyla yanı yasal olarak

nerde olduğunu bilmiyorumda gülüm hiç tanışmadık akraba var kirayı onlarla verirsdik ama bakalım inş ikna olur taşınmaktan geçtim eşyalara yazık yaaa 1 yıl içinde 2 kere taşınmak offfffffffffff:KK37::KK53:

nerde olduğunu bilmiyorumda gülüm hiç tanışmadık akraba var kirayı onlarla verirsdik ama bakalım inş ikna olur taşınmaktan geçtim eşyalara yazık yaaa 1 yıl içinde 2 kere taşınmak offfffffffffff:KK37::KK53:

valla kuzum muhtemelen o adamın evi vardır yani şimdiye kaa kirada oturcak değil ya
beklesin gerzek 1 yıl daha valla ben olsam çirkefleşirdim :KK9::KK9:
konus eşinle desin o da evsahıbıne 1 yıl sonra tayınle çıkcaz diye
ister kabul etsn ister etmesin otururum evinde :KK9:

valla kuzum muhtemelen o adamın evi vardır yani şimdiye kaa kirada oturcak değil ya

vardır kesin gülüm bu sne gidicez sanmış beklemişmiş eşim geldi akşam 8 den sornra rarayıp konuşucak bakalım ikna olucakmı artık gıcık adam:KK31:

vardır kesin gülüm bu sne gidicez sanmış beklemişmiş eşim geldi akşam 8 den sornra rarayıp konuşucak bakalım ikna olucakmı artık gıcık adam:KK31:

inşallah ikna olur kuzumm zor yanı öbür türlü yazık gunah 1 yılda iki kere taşın
az daha duruversin adamda ay hadi inşallah ikna olurda rahatlarsınız kuzum :KK16::KK16:

konuş cnm ikna etmeye çalışın ,kontrat varsa çıkmana zaten gerek yok kolaysa çıkarsın.her istediğini yapamaz ev onun diye:KK15:

sorma gülüm valla zati eşyalarımı düşünüyorum derii hep kenarları valla canım sıkıldıki dua edin emi balım eşim geldi sofrayı kurucam çıkıyım bari canımın içi kendine iyi bak emi çok öpüyorum seni aşkım çok:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
konuş cnm ikna etmeye çalışın ,kontrat varsa çıkmana zaten gerek yok kolaysa çıkarsın.her istediğini yapamaz ev onun diye:KK15:

malesef gülüm kontrat yok öyle kafadan işte inş ikna olur dua edin bana lütfen ben çıkıyım meleğim eşim acıkmış kendine iyi bak kuzucum öpüyorum çok çok balım görüşürüz herkese hayırlı akşamlar:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

sorma gülüm valla zati eşyalarımı düşünüyorum derii hep kenarları valla canım sıkıldıki dua edin emi balım eşim geldi sofrayı kurucam çıkıyım bari canımın içi kendine iyi bak emi çok öpüyorum seni aşkım çok:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

malesef gülüm kontrat yok öyle kafadan işte inş ikna olur dua edin bana lütfen ben çıkıyım meleğim eşim acıkmış kendine iyi bak kuzucum öpüyorum çok çok balım görüşürüz herkese hayırlı akşamlar:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

inşallah tatlım ikna olur takma kafana belki insafa gelir.iyi akşamlar öptüm

tmm kuzum edicem senın için dua
tmm kuzum görüşürüz yine yarın sıkma canını hallolur elbet kuzum benım
öpüyorum seni kocamaaaan :KK54::KK54::KK54:

:KK54::KK54:
kuzum özelden attım msj gelmedimi
msn adresin varmı dıye benım ve moonunkileri yazmıstım
gelmediyse tkr atayım kuzumm

gelmedi gülüm sen bana tekrar at bende eşime sorayım yazarım size emi canlarım öpüyorum göürüşürüz sen bana yaz balım özeleden:KK34:

:KK54::KK54:

gelmedi gülüm sen bana tekrar at bende eşime sorayım yazarım size emi canlarım öpüyorum göürüşürüz sen bana yaz balım özeleden:KK34:

sor balısı sor bakalım :) ona göre özelden cevabı yazarsın

demek beni aranıza almıyonuz heaaaa varya size bi yan yan bakarım tek kaşımıda kaldırırım almadıgınıza pişmaney olursunuz:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

şaka bi yana nasılsınız baaklım ne var ne yok bu topikte dejavucuma hayırlı olsun sihtehı bizden bereketi allahtan:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay canım topiğimize uğrayan herkese yerimiz var canım heşgeldinn.. Sağolasın canım Allah razı olsun bitanemm..

he yaaa ona göre ayagınızı denk alın heee:KK9::KK9::KK9::KK9:
allaha şükür canım bende iyim temizlik yaptım canım cıktı
anca BİTTİ İŞİM YEMEğimde var solugu burda aldım gülooomm hem dinlenme hem fiskoss:KK52::KK52::KK52::KK52:

ohh temiz temiz ne güzel ben eve geldim şimdi ocağı çektirdim fırınla da arkasını silicem bir de ütüm var işte aman işten gelince de ne büyüyor gözümde ama yapıcaz yapacak birşey yok.

geliyo malesef gülüm geliyo:KK52::KK52::KK52:

ne geliyo muu bagaj kurun kızlar gelemesin kırmızılarrr..

çok fena kustummm çok kötüyüm ben gülüm yaaaa yüzüm gözüm döktü kıpkırmızı oldum ıyyyy:KK31::KK31::KK31:

aynen öle kuzucum ağzım zehir gibi yutkundukça iğrenç midem bulanıyo kırmıızlar yok lanet gelsede çıksa aradan yaaa:KK43::KK43:

ne oldu canım sana yaa.. Yediğin birşey mi dokundu yoksa yoksaaa :KK52: gelmemiş kırmızılar ay geliyo yazmışsın tüh yaaa demiştim neyse yoknuş dinlen hafif şeyler ye canım benim..

Tekrar slmlar herkese...

selam..

hee ozaman mercimek çorbası felen yapabılırsın cnmcım
demokrasıde çareler tükenmez ya da şehriye çorbası naneli limonlu mis gibi :KK56:
evet cnm annem gelıyor istanbuldan oyuzden pazar gununden beri hummalı bir temizlik
maratonu var evde gelınce laf etmesın dıye :KK9::KK9:

ahahaa valla hamiş halinle birşey demesin artık ya sende yorma kendini canım yaa...

ozaman sende gurbettesin benım gibi cnmcımm
bende ordaydım istda tüm çevrem ailem orda kaldı
evlenınce geldım ankaraya arada gdip geliyoruz işte
ama çok özlüyorum ben istanbuluu :KK5::KK5:
sorma giderken güle oynaya dönerken ağlaya ağlaya :KK9:
ilk günkü açılışı ben yapayımda ayıp olmasın
geri kalan günler anneme ait :KK9::KK9: ilk işim sarma yaptırmak olcak ona
ohh mis gibi götürürüm valla :KK9:

ohh yaptır valla zor iş o. Sarsın sende ye bir güzel. Benim annem gelse de bende köfte yaptırsam bayılırım köftesine işten de ayrıldı ya gelir artık taşındılar pazar günü iyice yerleşsinler çağırıcam..

elifff kızrmızılar geldimi canımcım
kızlar dün yer gök aşkı izledim bi badem şekeri yediler ama nasıl böyle katur kutur canım bi çekti varya hamiş olsaydım kesin saat gec mez demezdim kocişi yollardım bana badem şekeri bulsun diyeee cok mu kötüyüm ben yaa

aman aman bayılırım ya kaynanamlarda hep bulunur her gittiğimizde yerim valla üçer beşer :KK9: Bugün çıkıp alsaydn canım ya kendine yerdin ne güzel ohh...

kızlar eşim aradı ev sahibi evden çıkın demiş ben gelicem demiş biz şimdi taşınaıcaz yaaaa çok üzüldüm burası ilk göz ağrım benim yaaaaa:KK43::KK43::KK43:

hadi yaaa çıkmakta zor şimdi ev bul taşın bir sürü iş. Yani bu ev sahipleri de ailem valla inşallah ikna olurda kalırsınız canım ama olmazsa da sağlık olsun hayırlısı artık..

Kızlar bu arada çok teşekkür ederim topiimi size emanet ettim zaten sizinde yeriniz burası valla çok güzle yazımışsını ben yokken devam ettirmişsiniz ayrıca beni savunmuşsunuz çok duyuglandım yeminlen eve geldim de giriyorum.. Valla siz varken gözüm arkada kalmaz ama lütfen kim gelip olumsuz ne yazarsa yazsın cevap vrmeyelim ben öbü topikten bu yüzden gittim burada da aynı şeyler olmasın. Kimin beni ne şekilde anladığı gerçekten umrumda değil ben bıktım çünkü kendimi ifade etmekte sürekli sürekli. Bu arada artık editör değilim sabah iptalini istedim.. Kimseye bu yüzden minnetim kalmasın istedim.. Yani ben sade bir vatandaşım artıkınnn :KK9:

Canlarım ben az ortalığı toplucam ve ütü yapıcam yine gelirim olur mu gelen olursa haber olsun. Buluşamazsak sabah görüşürüz yazmaya çalışırım çok işim olmazsa acil,zaten burdayım. Amaa 2.30 dan sonra hocanın başka fakültede dersi var gidecek rahatım çıkana kadar muhabbet ederiz öbür günde sabahtan öğlene kadar yoık görüşürüz kızlarrr..

selam hayırlı olsun dejavum topiğn valla sevndim gebelik dışında başka yerdeyiz
gelirim yanınıza

X