- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
İnşallah olur biran önce güzel haberlerini alırız burdan
eşim eskişehirli ama üniyi burda bitirdi burda işe girdi oyuzden burdayız şimdilik cnm
hep bi ist hayalimiz var belkim gideriz bi ara
yetmez valla ankara ist derken izin biter gider
bide ben izmir doğumluyum tam deniz çocuguyum yani
ama kısmetde ankara varmış napam
yok kuzum senden gelmedi benımkini aldın ama dimi kuzumm
neyem böyle olduki msjlar biri elmi attı yoksam bizim msjlarada
inş canım inş hayırlısı olsun kuzum eşlerimiz meslektaş dedinde bizim mi yoksa asemblemi dedin anlamdım doğu görevi dediğine göre benim eşimle olsa gerek diye düşünüyorum ama yanlışsa düzelt balım
elifff kızrmızılar geldimi canımcım
kızlar dün yer gök aşkı izledim bi badem şekeri yediler ama nasıl böyle katur kutur canım bi çekti varya hamiş olsaydım kesin saat gec mez demezdim kocişi yollardım bana badem şekeri bulsun diyeee cok mu kötüyüm ben yaa
Eskişehirede güzel diyorlar henüz görme imkanım olmadı ama
İlerde gidersiniz belki ist.la inşallah bizde gideriz
Seninle canım dün sohbet ederken asemb bahsetmişti senden yanlış hatırlamıyorsam...
gelmedi gülüm daha zati bir kırmızılar eksik bacım diğer her şeyi var mübarekelifff kızrmızılar geldimi canımcım
kızlar dün yer gök aşkı izledim bi badem şekeri yediler ama nasıl böyle katur kutur canım bi çekti varya hamiş olsaydım kesin saat gec mez demezdim kocişi yollardım bana badem şekeri bulsun diyeee cok mu kötüyüm ben yaa
Seninle canım dün sohbet ederken asemb bahsetmişti senden yanlış hatırlamıyorsam...
evet ben demiştim sen eşim polis diyince byzglm ünde eşi polis demiştim
tmm gülüm anlamdum bende meslektaş deyince mirak ettim balım dün kısırın nasıl oldu bakem
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar
Kendinize iyi bakın...
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar
Kendinize iyi bakın...
kızlar eşim aradı ev sahibi evden çıkın demiş ben gelicem demiş biz şimdi taşınaıcaz yaaaa çok üzüldüm burası ilk göz ağrım benim yaaaaa
aa kıyamam sana tatlım .inşallah daha iyisini bulursunuz kuzum üzülme balısı emi bak bu benim 4 evim 6 yıllık evliyiiz :) insan alışıyor balım şimdiye kadar oturduğum evlerdardı şimdiki büyük bebek olcak diye çıktık bu evede hayırlısı balımkızlar eşim aradı ev sahibi evden çıkın demiş ben gelicem demiş biz şimdi taşınaıcaz yaaaa çok üzüldüm burası ilk göz ağrım benim yaaaaa
sorma be gülüm birden bire zati seneye gidicez beklese yaa ramazandan önce çıkın demiş beklese ne olurki şimdi taşın seneye taşın eşyalara yazık beee sinir bastı vallaaaahaydaaa o ne öyle birden çıkın felen ay ne zor kiracı olmak yaa
bizde kiracıyız kuzum ama çok şükür ev sahıbı zengın bi ton evi var burda gözü yok allahtan
hatta diyo bize sakın çıkayım felen demeyin diye
neyseki bahar gldi kuzum allahtan kışın ortası demedi çıkın dıye
üzme kendını kuzum bulunur ordan yıne bi ev taşınma felen zor iş ama napcaksın kuzum
aa kıyamam sana tatlım .inşallah daha iyisini bulursunuz kuzum üzülme balısı emi bak bu benim 4 evim 6 yıllık evliyiiz :) insan alışıyor balım şimdiye kadar oturduğum evlerdardı şimdiki büyük bebek olcak diye çıktık bu evede hayırlısı balım
moonum aldım msjını cvpda yazdım kuzum
geldimi diye sorayım malum gitmiyo msjlar
sorma be gülüm birden bire zati seneye gidicez beklese yaa ramazandan önce çıkın demiş beklese ne olurki şimdi taşın seneye taşın eşyalara yazık beee sinir bastı vallaaaa
öylede gülüm taşınmak zor iş valla yaaa eşyalar yeni yazık zaten seneye gidicez son yazımız burda ama işte ev sahibi değilmi ne denirilrki:26:
geldi cnm ben sana msn yazayım elifimede ordana mailleşiriz.